Slutet på 2008

Ja, nu är slutet nära. Men en början på någonting nytt närmar sig också.
Man ska ju inte gråta över det man förlorat utan skratta åt det man har. Haha !

Nu sitter jag här. Är nyduschad, insmord och mysig och sitter i min supermjuka rosa morgonrock som jag invigde i morse. Snart ska jag börja fixa mig. Smink och liknande. Köpte nytt idag eftersom jag nästan inte äger någonting. Ett halsband slank också ner i påsarna. Det är aldrig billigt att köpa nya saker till nyår. Suck .

Nya jackan köptes idag också. Måste bara säga "vilken skillnad"!!!
Jag frös ingenting idag. Ändå var jag ute hela förmiddagen. Men inte frös jag inte.
Jag älskar min nya jacka !

Nej, jag måste börja nu. Men först ska jag nog äta någonting.
Ska åka hemifrån om typ en timme.

Vi har fortfarande inga ordentliga planer med än att vi ska äta med Albins föräldrar. Sen får vi se vad kvällen erbjuder. Det kommer nog bli en bra kväll vad vi än gör !
Hoppas er kväll blir lyckad. Vi pratar mer om det imorgon.

Kram !



HEJ DÅ 2008 !

...


Det här är jag för snart två år sedan , 25/1-2007.
Jag hoppas att alla kommer hem hela på nyår och att ingens kväll behöver sluta såhär.

TA DET LUGNT !

Jag har börjat med någonting nytt

Ni vet det här med namnteckning ? Det är ju viktigt...
Vi har en lärare i skolan som är lite småirriterad på de flesta i klassen eftersom ingen skriver med skrivstil och inte har någon namnteckning. Så nu när jag har haft tråkigt har jag kladdat ner snart 2 st A4 papper med olika stilar. Och sen när jag väl kom på en jag gillade var jag ju tvungen att lära mig den. Så, nu börjar jag få till snitsen. Känns bra faktiskt =)
Om inte annat så är det en vääääldigt bra tidsfördrivare och syselsättning.

Ja ni, vad ska ni göra på nyår?
Jag har fortfarande inte en aning och det är inte ens en dag kvar... Shit ! PANIK !!
Men det löser sig nog, Elin fixar allt. Eller, Elin kirrar biffen som jag brukar säga. =)

Ja, iallafall. Vi hittade en vinterjacka idag. En röd. Jag har haft en svart everest i tre år nu och jag älskar den som sagt. Men eftersom dunet har sagt upp sig var det dags att införskaffa en ny. En röd. Nytt år , nya färger, ny jacka = en ny Elin. Okej, inte ny kanske. Men... förnyad ? ;)

Har letat efter en bild men inte hittat någon. Jag får lägga in en imorgon istället när jag har hämtat jackan :)
Men jag ska inte ha den på mig imorgon. Vill inte ha den på nyår. Man vet aldrig vart man hamnar och vad som kan hända. Kan ju bränna sönder den på en raket för tusan.. =/

Nu ska jag sluta sitta här, men vi kanske hörs. Kram


Det är folk som missuppfattat

att  det är nyår först imorgon.
Det har smällt av raketer härutanför i typ 3 dagar nu. Vet de inte att nyår är den sista december och inte direkt efter jul ?
Hyfsat irriterande att det smäller i en kvart. Blir tyst i en halvtimme och sen börjar det igen.
Det är som att de köper smällare, kutar till affären och köper med och sen fortsätter det så.
Raketer är ju hyfsat dyra så jag fattar inte hur folk har råd att göra så.
Men det är väl antagligen deras ensak =)

Här hemma springer katten runt och jamar men jag fattar helt ärligt inte varför. Hon vill inte leka, inte ha mat och inte gå ut. Jag tror att det är kärlek hon vill ha så nu ska jag gå och ge henne det innan mamma kommer och hämtar mig. Vi ska åka och kolla på en ny vinterjacka. Håller på att frysa ihjäl i den jag har nu. Vet inte varför, men tror att det kan bero på att jag har haft den i tre år (älskar den) och dunet håller väl på att säga upp sig.

Vi hörs senare ikväll.

/ E


hemma

Kom hem runt tre. Sen har jag bara legat på soffan och kollat på tv och fixat fransk manikyr på naglarna eftersom mina naglar växer som ogräs så de är riktigt långa nu :)

Jag ska fortsätta kolla på tv , skriver lite senare !

hahahaha

Jag bara måste berätta en sak.
Sofie har färgat håret och det har inte blivit riktigt som det var tänkt. Det råkade tydligen bli rött.
Så sitter vi och pratar på msn och så säger jag :

E - sätt på camen så  att jag hittar dig i centrum.

Kanske kommer missuppfatta och tro att du är ett rödlyse annars

ahahah

Då sätter sötnosen på camen , men ändrar så att det är svartvitt. Hahaha ! Hur tror hon att jag ska se hur färgen har blivit ? Hahahaha ! Det märks att min lilla Sofie är blondin. Kanske är därför hon färgar över håret i massa olika färger ?
Haha !


Tisdag

Jag ska träffa Sofie om en timme. Jag har INGENTING att göra.
Sitter här i min helt nya pyjamas och dricker te.
Jag har ätit frukost, jag sitter med glasögonen på eftersom mamma tvingar mig. Jag sitter här och har.... tråkigt!

Jag har inte träffat Sofie på läääääääääänge och den senaste tiden har vi typ sprungit på varandra av "misstag" (på ett bra sätt) och bara hunnit säga hej liksom. Lite tråkigt.
Men idag får jag iallafall 2 timmar med henne och det är bara att hoppas att hon inte ska smsa med Sebbe hela tiden. Då är det risk att jag blir sur. Och eftersom Sofie tycker jag ser ut som en mygga kommer hon säga " åh, myggan är arg"!
Och ni kan ju bara gissa vad som händer då ?


haha, just nu sitter vi över msn och diskuterar en person och hennes blogg. Ganska kul. Eller , faktiskt jättekul.
Sofie har sina åsikter och jag mina och ibland har vi samma. Men jag skrattar iallafall konstant.

Nu ska jag hitta lite kläder, fixa lite här hemma och ta av mig glasögonen. Det känns ju som att jag ska spy. Blä !

god morgon

Det känns bra att jag på något sätt har fått folk att förstå att vissa saker de gör inte är okej.
Det känns även bra att jag har fått posetiv feedback på mitt tidigare inlägg.
När man skriver någonting liknande är det oftast många som börjar komentera anonymt och de är elaka.
Men hittills har jag bara fått posetiv feedback. =)

Fick lite ångest när jag vaknade idag eftersom det är nyår imorgon och jag har så många planer men ändå inte en enda. Jag har inte en aning om vad jag och Albin ska göra imorgon och i värsta fall kommer vi väl vara tvugna att dela upp oss. Men det känns liksom inte så jävla kul så vi vet inte vad som händer. Vi pratade om att dela upp oss men det var det ingen av oss  som ville så det blir nog inte så. Men vem vet. I all hast kanske det blir så att vi bara sitter hemma imorgon kväll...

Nu måste jag käka lite och sen ska jag till centrum och möta Sofie. Kram på er !



självskärning

Okej, nu vill jag skriva om någonting som för mig alltid har varit viktigt.

Det finns två typer av självskärning (som jag vet om). Jag ska förklara för er som uppenbarligen har missat den sortens fakta.

1. Folk som vill ha uppmärksamhet. Vill visa alla att de mår dåligt och vill synas.
2. Det är alltid lättare att hantera fysisk smärta än det är att hantera psykisk. Att skära sig någonstans på kroppen gör att man känner en smärta som tar över den psykiska ett tag. Fysisk smärta läker snabbt och smärtfritt utan konsekvenser medan psykisk smärta måste man bearbeta för att läka.

För er som tror att alla gör det för att de vill ha uppmärksamhet. Ni har så fel.
Visst finns det de som gör det just för den anledningen men det finns många som gör det för att det gör så jävla ont i själen, hjärtat och hjärnan. De finns hur många ungdomar  som helst som skär sig, som tar livet av sig, som får ätstörningar. Vissa säger att det är "korkat, dumt och patetiskt " att ha ätstörningar eller att skära sig. Men är det bättre att ta livet av sig?

Man kanske inte har någonstans att vända sig. Man kanske inte vill prata om att man mår dåligt. Man kanske inte har någon att prata med. Man orkar inte med livet och allt gör bara ont inne i kropp och själ. Det finns många sätt att ta ut sin ångest på och att göra det via att skära sig eller att sluta äta är vanligt.

Men ni som tycker att det är patetiskt. Jag tycker att ni ska prata med någon som kan ge er information.
Jag skulle vilja se hur ni reagerade om någon i er närhet kom och sa att de skar sig. Eller om ni kom på det genom att ni såg fullt med skärsår någonstans på kroppen. Skulle ni sätta er och börja skratta och tala om för personen hur korkad och dum i huvudet den var för att den skar sig för att få ut sin ångest ? Nej, skulle inte tro det.

Fan, börja använda hjärnan. Tänk efter innan ni lägger ut en massa jävla parodi texter och bilder på internet om hur patetiskt det är. Ni är så jävla mycket mer korkade, dumma i huvudet och patetiska än de som tar ut sin ångest på något sätt. Fy fan !

god morgon

Idag vaknade jag kl 09:15 och var skit pigg. Vände mig om och bara blundade och plötsligt var kl 11:44. Konstigt...
Albins syster ringde så det var bara att väcka honom och nu springer han runt och fixar =) förstår inte hur han kan vara så pigg... =/

Igår vad vi och storhandlade så jag riktigt längtar tills jag får äta frukost idag eftersom vi köpte massa goda saker :)
Sen blir det studs in i duschen och iväg till Karin. För en gång skull ska jag till henne eftersom hon alltid är här så hon tyckte att det var dags =)

Nu ska jag mysa lite med Albin som kom tillbaka till sängen och sen ska jag äta någoning. Vi hörs lite senare !
Kram =)



hela vår lilla familj =)

Mission Impossible

ligger vi och kollar på. Vi har varit runt på massa olika ställen idag och handlat och så. Sen plockade vi upp två kompisar och skjutsade dem hem. Därifrån fick vi ännu en nyårsinbjudan så vi får se. Kanske är någonting att gå på =)

Hoppas ni ser mina små förändringar jag har gjort här i bloggen.
Nu ska jag fortsätta kolla, så hörs vi ! Kram !

Har tänkt på

att det är betydligt roligare att sitta och pilla på bloggen och ändra själv. Än att be någon annan om hjälp. Okej, det kanske inte blir lika fint som om någon annan som är duktigare kan . :)
Nu ska jag forsätta pilla. Orkade inte städa. Albin pillar med massa saker och vi börjar bara slåss om vi ska hålla på samtidigt. haha

KRAM


kallt ute

fötterna är isbitar och händerna likaså.
Vi var ute med Charlie i typ 50 min och han träffade en annan katt som han lekte med en gång när han var ´mindre. De jagade varandra och sprang runt så jag och Albin och Tigers matte och husse stod och ropade på repektive katt för att få gå hem. Efter mycket lång tid lyckades Albin tillslut få tag i Charlie så nu kom vi precis hem.

Vi ska städa lite nu sen ska vi kanske åka och handla ! Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Kram !

god morgon

Jag hade en asball dröm i natt. Jag hade världens snyggase bil men var tyväar inte så bra på att köra eftersom jag inte har körkort. Men det var Albins bil (han hade hur många som helst) och jag fick den och kalla den för min. Tyvär väckte Albin mig så jag fick aldrig drömma klart. Fast dert kanske bara var bra för eftersom Albin har försökt väcka mig riktigt länge så började drömmen bli hyfsat osammanhängande tillslut. Haha.

Idag ska vi hitta på någonting. Åka och kolla lite. Tyvär vet jag inte vart eftersom Albin knappt vet det själv. Och jag är hur trött som helst så jag är inte på bra humör. Suck...

Ska försöka masa mig upp ut sängen och fixa frukost. Eller så ligger jag kvar och låter Albin fixa det. Men han blir på så jävla dåligt humör om jag aldrig går upp så det blir nog det första alternativet... Kram !

vet inte varför

men jag har börjat bli konstig. Kan inte sova på nätterna om Albin somnar före mig. Jag vet inte varför men jag har väldigt svårt för att kunna slappna av i kroppen när det är tyst och mörkt och man hör konstiga ljud. Tyvär ligger jag ju här med den ljusa skärmen som typ bländar mig så jag skulle inte se om någon klev in i sovrummmet heller =/

Ojoj, vet inte ens varför jag är vaken. Jag är ju hur trött som helst.
Skulle kollat på en film men jag orkade inte så jag har kollar runt på olika bloggar för att titta om alla är bra på att designa sina bloggar och bara jag som är kass. Och tyvär verkar det så. Haha!

Måste försöka sova. Är ju hur trött som helst. Sov bara typ 5 timmar inatt eftersom vi låg och kollade på film och sen var det upp tidigt imorse som gällde.

Men vi hörs imorgon ! sov sött


Don't worry, be happy !

kväll

Jag åkte på råtorsk på monopol. Albin hade världens tur så jag gav upp när alla mina pengar var slut och jag hamnade på hans gata och var tvungen att böta 18.000 kr. Då gav jag upp, som typ alla vettiga männsikor hade gjort ! =)

Jag har suttit nu i några timmar och försöka förbättre bloggen. Eftersom jag är hyfsat kass på allt sådant så har det bara gått halvbra men lite förändringar som gör att det känns bättre för mig att ha min blogg. Jag tog hjälp från en bra sida med väldigt bra förklaringar. Du hittar sidan här .

Nu ska jag kolla Harry Potter med Albin. Kram och god natt !

deprimerande

fan vad deprimerande.
Det hade gått sönder igen....
Det är så att Charlie bet av sladden till rörelsesensorn ( som gör att kontrollerna synkar med spelet).
Sen lagade min älskling det och det funderade. Men nu funkar det inte igen... Suck..
Jaha, nu får vi väl spela monopol istället då :P



Imorse

vaknade jag av att Albin kom in och sa att jag skulle gå upp. Mitt morgonhumör är inte det bästa så jag sa att han hade förstört hela dagen genom att väcka mig. Saken var bara den att när han väl hade fått upp mig ur sängen och in i köket så stod det frukost på bordet. =)
Vi åt frukost och sen hjälptes vi åt att plocka undan. Nu har vi precis kollat på Alvin and the chipmunks som vi började kolla på igår men somnade ifrån.

Frågan är bara, vad ska vi göra idag ?

Vi har inte en aning. Jag orkar verkligen inte göra någonting eftersom vi har varit rumt halva stan och firat jul i tre dagar. Känner att det kan vara skönt att bara vara hemma men tror att vi har delade uppfattningar om det.
Hörde precis att Albin startade vårt nylagade nintendo wii. Dags att kuta ut i vardagsrummet och spela ! Kram !

sent

Gud, denna dag blev verkligen lång idag.
Vi gick upp tidigt idag. Sen åkte vi till Vällingby eftersom Albin ville kolla på onoff. Efter det gick vi hem till mamma där alla gäster var. Vi kom samtidigt som resten av släkten. haha, mötte dem på parkeringen.
Sen var vi hemma till typ halv åtta innan Janne körde oss till tunnelbanan och vi åkte in till stan och kollade på bio.
Vi såg The Day The Earth Stood Still. Kan säga såhär " helt vääääärdelös film ! " Slösa inte pengar på den. Visst, den hade hysat handling men jag höll på att somna efter halva för att den var så seg.

Men jag har en fråga till alla som är typ 160 cm eller kortare. Vad tycker ni om att gå på bio ?
Vi satt i en salong där det inte var någon lutning men själva bioduken satt liksom högre upp. Jag var tvungen att rulla ihop Albins jacka och sätta mig på den för att killen framför hade sitt huvud i halva duken. Och han var inte ens lång. Sen var det skiiit jobbigt att sitta och kolla upp hela tiden. Som att sitta på främsta raden. Kändes som att nackspärren var nära. Och eftersom jag var tvungen att sitta så högt upp för att se någonting så kunde jag ju inte luta nacken mot stödet heller. Helt värdelöst! Funderade starkt på vem som är så dum i huvudet att man bygger en biosalong på det sättet. Helt kasst var det iallafall...

Nu ska Albin ha datorn. Vi ska försöka påbörja vårt lilla projekt att bygga en "klöklätterställning" till Charlie imorgon så vi måste åka och köpa allt material så Albin ska kolla vart vi kan handla. Vi hörs imorgon, god natt !  



Jag och Charlie ute på promenad.
Han är betydligt större nu, men fortfarande lika glad för att få följa med i väskan.

det har varit så mycket

att jag verkligen inte har hunnit skriva.
När vi kom hem igår så gick vi och lade oss på en gång. Sen gick vi upp skit tidigt idag och åkte iväg till armor och farfar. Sen var vi där hela dagen och sen åkte vi till Albins föräldrar och var där i nästan fem timmar.
Alltså har jag inte haft speciellt mycket tid över. =(
Nu hade jag tänkt sova men jag ska försöka skriva imorgon . kram !

Även om jag inte vill göra det...

... eftersom julen är en tradition. Så kommer jag göra det iallafall för ni gör så att jag verkligen inte trivs.


Visst är det jobbigt...

... att fira ännu en jul utan mormor. Men man gör det bästa utav situationen. Det är ändå den fjärde julen utan henne. Men ingen har vant sig. Jag var i centrum och handlade leksaker till katterna (alla ska ju ha julklappar) och lämnade Albin vid tunnelbanan. On my way home tackade jag mormor för att hon gav oss snö. För på något sätt känns det som att det var hon som gav oss snö idag.

Jag har redan fått två julklappar eftersom Albin skulle hem tidigt. Jag fick Veronica Maggios skiva som jag önskat mig. Så gissa vad som spelas på hög volym i mitt rum ? Sen fick jag presentkort på MQ så han och jag ska shoppa när mellandagsrean börjar och sen ska han bjuda på någon "lätt mat" som han uttryckte sig. =)

Nu börjar Kalle Anka så det är time to move. Jag ska springa och kolla om mamma behöver hjälp med någonting i köket innan Kalle börjar !
 
God Jul alla fina läsare !

p.s.

DET SNÖAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SNACKA OM JULKÄNSLA, YES YES YES !!! =D

Julafton

Strax efter kl tolv i natt så skickade jag sms till nästan hela min kontraktbok. Jag ville vara först !
Nu sitter jag här och är utstängt ur mitt rum för där sitter Albin och slår in julklappar. Vi ska byta julklappar tidigt idag med Albin för han åker snart hem =(

Jag vill bara önska er alla en god jul, skriver senare !


hemma återigen

När jag hade skrivit det förra inlägget så kände jag att jag ville fika. Så David och jag gjorde en deal. Vi träffades och så hjälpte jag honom att hitta julklappar och vara smakråd. Sen tog vi en fika . Perfekt deal eller hur ?

Snart kanske jag ska upp till centrum igen (alltså för tredje gången) och hjälpa min syster att hitta julklappar. Jag funderar starkt på att börja ta betalt för att vara julklappssmakråd (David tipsade mig). Jag kanske ska börja blogga om just vad man kan köpa till folk i julklapp. Men det får bli nästa år. Men vill ni ha tips med vad ni ska ge bort i födelsedagspresent så kan ni alltid skriva till mig. Jag är både snabb, effektiv och har bra smak ! (a)


Är det någon som har fått glasögon och ska försöka vänja sig ? Jag tycker att det är jättesvårt. Känns som att jag ser ut som ett mongo. Känns inte ens som att det är jag som sitter och skriver här. Lite smått deprimerande faktiskt. Jaja, stackars mig. (inte)

Mamma håller på med sista paketinslagningen så jag sitter instängd på mitt rum. Och Mia i vardagsrummet. Känns lite halvskumt. Men det  är helt okej. Då hade jag ju tid att sitta här och skriva lite. Igen. Så fort jag får tid över sätter jag mig här och uppdaterar. Känns  som att jag är ganska bra på det faktiskt. Synd bara att jag inte alltis har tid och ibland kan det gå flera dagar..

Jaja, blev ett långt rörigt inlägg. Men lite läsning såhär i julen sitter ju inte fel. Kram !

hemma igen

Jag är ganska snabb måste jag erkänna.
Jag har hunnit vara i centrum och fixat allt. Eller jag hoppas det. Kommer väl påom en stund att det var någonting jag glömde. Men jag får lösa det i så fall. Lite tid över imorgon har jag säkert :)

Mamma följde inte med till centrum men Jannes dotter gjorde det och det var ju lika trevligt !

Här hemma är det KAOS med stora bokstäver. Mamma och Janne springer runt och julstökar. Jag orkar inte riktigt. Ska försöka sätta mig och läsa lite på sängen för jag orkar inte med all stress. Måste ju vänja min vid glasögonen, eller hur ?
 
Iallafall, mamma och jag köpte gran igår så den ska vi klä idag. Eftersom det är jag som har bestämt allt julpynt så är den självklart jättefin. Om ni undrar hur jag vet det innan vi har klätt granen så är  det för att vi använder samma som förra året. Men jag har pysslat i skolan så jag har två saker som är hemma gjorda som ska upp i granen. Sen ska jag försöka kolla om vi har några smällkarameller som jag kan hänga upp också. För det enda negativa med min och Albins gran är det att vi inte har någonting annat än glitter och kulor i granen och det känns lite tråkigt. Lite hemmagjorda saker ska det vara tycker jag !!

Nej, ska läsa lite nu. Undra vilken av alla böcker jag ska läsa... Ska fundera en liten stund. Kram !

Det första jag tänkte i morse var:

En dag kvar, en dag kvar, en dag kvar !
Sen tänkte jag att det är ju inte så kul. Då är ju dan överstökad liksom...
Men sen kom jag på...;
 Att jag firar ju jul både på julafton, juldagen och annandagen. Så jag behöver inte vara ledsen ! :)

Idag ska jag fixa en sak som blev fel igår när jag pratade med min syster för vi missförstod varandra.
Sen ska jag få Albin att fixa den där saken. Och sen är jag heeeeeeelt klar !
Jag är iallafall klar med städningen i mitt rum nu. Eller, iallafall golvet. haha
Nu är det bara alla kläder på alla möbler som ska in i garderoen också, men det går snabbt. (iallafall om jag bara kastar in det) Men jag hade tänkt att om jag får tid över ska jag rensa min garderob. Ska nog skänka bort kläder jag inte kan / vill ha. Någon som är sugen ? (hahaha, jag låter som blondinbella )

Nu ska jag skynda på mamma. Jag vill till centrum, nuuuuu !  Kram !


jag har tråkigt

1. Hur gammal är du om fem år?
21 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mamma
3. Hur lång är du?
Typ 160 cm tror jag
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Beck - pojken i glaskulan
5. Vem ringde du senast?
Albin
6. Vem ringde dig senast?
Albin
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Haha a men då får jag väl köpa öronproppar imorn. :P
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda
10. När såg du senast din mamma?
typ 10 min sen
11. Vilken ögonfärg har du?
bruna
12. När vaknade du i dag?
typ elva
13. Vilken är din favoritjulsång?
Det finns så många...
14. Vilken är din favoritplats?
Ammarnäs, hemma och ljusterö
15. Vilken plats föredrar du minst?
skolan ?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I ett hus med man och barn. En bra karriär och en hund.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
monster under sängen ( det gör det fortfarande )
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
En blogg om en kille som klev på sin flickväns hundvalp. (elakt jag vet)
19. Hur stor är din säng?
1,20
20. Har du stationär eller bärbar dator?
stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
beror på
22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 just nu, min 3de glömde jag på tåget i somras =(
23. Hur många landskap har du bott i?
ett
24. Vilka städer har du bott i?
stockholm.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor eller barfota utomhus, strumpor inomhus
26. Är du social?
Ja , lite för mycket
27. Vilken är din favoritglass?
Twister på sommaren.
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Just nu ? Albins pasta såser. Och syrrans kladdkaka.
29. Tycker du om kinamat?
Yes, väldigt mycket
30. Tycker du om kaffe?
Ja, med mjölk
31. Vad dricker du till frukost?
juice eller mjölk
32. Sover du på någon särskild sida?
Sida beror lite på. Den som är längst bort från dörren eller längst in
33. Kan du spela poker?
Det beror väl på ? Kan reglerna halvbra men är kass på taktiken. haha
34. Tycker du om att mysa/kela?
Absolut, vem gör inte det liksom ?
35. Är du en beroendemänniska?
Det tror jag inte, beror lite på.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja, mammas pappas sambos dotter. haha . Mammas halvsyster.
37. Vill du ha barn?
Ja, det vill jag verkligen. Tidigt men inte just nu.
38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska hyfsat bra.
39. Har du någonsin åkt ambulans?
ja, när jag spräckte skallen.
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Det beror lite på. Men utomlands är det havet. Nej förersten, alltid havet
41. Vad spenderar du helst pengar på?
Nya kläder. Eller intressen.
42. Äger du dyrbara smycken?
Några
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Andra avenyn, vänner, 2½ män. haha
44. Kan du rulla med tungan?
Ja, verkligen =)
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Mammas kille är knäpp men rolig.. men det finns många
46. Sover du med gosedjur?
Jag har en nalle jag alltid sover med. Just nu ligger det 5 gosedjur i sängen men bara en jag "gosar" med.
47. Vad har du för ringsignal?
Björne som ropar på snigel
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, det tycker jag att man ska ha !
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min tröja, böcker och min telefon med röda detaljer.
50. Flirtar du mycket?
Det beror på. Men alltid med Albin.
51. Kan du byta olja på bilen?
Om någon lär mig (a)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej ?
53. Vilken var den senaste boken du läste?
4 blondiner. Men jag börjar med nya böcker hela tiden så kan inte svara på det. Håller på med tre just nu.
54. Läser du dagstidningen?
Det beror lite på. Oftast city eller metro.
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Ja, vecko revyn
56. Dansar du i bilen?
Hur bra går det att dansa sittandes i bilen? Försöker gör jag såklart.
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lyssnar just nu på 105.5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Lite kludd. Satt och ritade. Annars en lista på vad jag skulle köpa idag.
59. När var du i kyrkan senast?
Det minns jag inte ens.
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
ULLA! och Göran såklart !
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt , för några somrar sen.
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Det vet jag inte.
63. Vem skulle du inte kunna leva utan?
Min familj ! Mina vänner och Albin.


Helt onödig fakta men det kan vara kul ibland. Och det får tiden att gå lite fortare ! God natt  !

kväll

Ja, nu är det kväll.
Jag sitter här och har ingenting att göra.
Mamma julstökar i köket, jag vill spela kort och i vardagsrummet sitter Janne och Mia och kollar på tv. Så, va dska jag göra? Sitta här och fundera över livet som förövrigt inte är speciellt intressant. Så, vad ska jag då göra? Sitta och vara förbannad över att det inte finns någon snö? Nej, det känns ju inte speciellt kul...
Mamma kom precis in och frågade om jag ville ha te , självklart. Men okej, åter till min fråga. Vad ska jag roa mig med ?
Tror att jag ska lägga mig på sängen och läsa min nya Vecko Revyn som trillade ner i brevlådan idag.

Och föresten, i mammas brevlåda. För i min trillar det ju inte ner någonting annat än reklam !!!!!!!
NU, vet jag vad jag ska göra . Gå och tejpa igen brevinkastet. God natt !

Glasögon

Ja, ni läste rätt. Jag har fått glasögon.
De är riktigt snygga faktiskt. Jag gillar dem starkt !
Det ena paret har svarta bågar med rosa på insidan och det andra paret är svarta med vitt på insidan.
Ska försöka lägga in en bild någon dag.
Har iallafall gått runt inne på coop med brillorna nu. Känns lite jobbigt. Det känns som att alla tänker " nej men usch, hon har glasögon" Antagligen är det inte så. Men det är känslan som räknas liksom. haha !

Nu ska jag kolla tv, kram !

nej men kolla, hittade på hemsidan. hihi
det är Jasper Conran glasögon båda två.
Gillar de första bäst. De är de jag går runt med. Men det kan vara skönt att kunna variera sig lite.


nåja

Det ser lite bättre ut med statistiken. Men inte tillräckligt.

Haha, det är så kul att sitta och läsa gamla blogginlägg. Man mognar verkligen på ett år. Ska bli kul att läsa om ett år igen hur jag är nu och hur jag var då. haha =)

Hinner inte skriva mer, ska iväg till coop med mamma och handla all julmat. Kram !

hemma igen

Okej, idag har jag lärt mig tre saker :
1. Byt klack så fort  som möjligt på nya skor så att du inte behöver lämna in dem
2. Gå inte i högklackat när du ska springa runt i flera timmar och julhandla de sista klapparna.
3. Jag kommer skämma bort mina barn extremt !


Saken är den att jag har förstört den lilla klacken som finns på mina vinterskor så jag var tvungen att lämna in dem idag.
Eftersom det var världens skitväder ute fick jag välja på förra årets vinterskor som har en klack på typ 7-8 cm eller gummistövlar. När jag stod här hemma var valet lätt ; förra årets vinterskor. När jag kom hem hade jag ändrat uppfattning ; gummistövlar.

Jävlar vad jag har ont i fötterna. Tycker synd om mig själv.  =(
Nu har jag iallafall fixat de sista klapparna , bara en enda kvar. Ska fundera på hur jag ska lösa det här. Har bett Albin fixa men tänk om de inte finns. Då måste jag komma på något annat sätt. Hm... (?)

Aja, nu är jag hemma iallafall. Ska slå in julklapparna nu. Kram !


22/12

Det är jul om 2 dagar. Ute regnar det och är grått. Ingen julkänsla för fem öre utomhus.
Men sen kommer man hem, det ligger fullt med paket i vardagsrummet och väntar på att läggas under julgranen vi ska köpa ikväll. Det händer julstjärnor i fönstren, några tomar utspridda på borden runt om i lägenheten, ljusstakar i förstren och på köksbordet. Snacka julkänsla !

MEN NÄR KOMMER SNÖN OCH FÖRGYLLER VÅR VINTERKALLA STAD ?!


Skärpning !

Vad håller på att hända ?
Blir så sjukt deprimerad när jag går in och kollar på min statistik. Den bara sjunker och sjunker. Vad händer med alla mina läsare ? Är jag så ointressant ? =(

Jaja, jag har tagit en liten pause från städandet av rummet. Herregud vad mycket skit man hittar. Typ 400 år gamla lappar man har skrivit för att komma ihåg någonting. Saken är den att mitt rum inte är skitigt skitigt. Utan bara rörigt. Jag är en fena på att städa på det "lätta sättet". Ni vet, bara kasta in sakerna där det inte syns lika mycket. Tyvär kastar jag in så mycket saker så att allt rasar och ramlar ut på golvet. Så då måste jag städa sen iallafall. Och då är det ju tio ggr så mycket som från början. Måste börja städa på en gång. Kanske typ 15 min i veckan. Så att jag inte måste sitta 4 timmar varannan månad.

haha, jag sitter och snackar med Julia på msn. Ibland är hon faktiskt efterbliven (på ett bra sätt)

julia, säger (13:38):

okej hihi. när var det vi fick lov?

var det en vecka sen eller några dagar sen har inte en aning

haha en och en halv vecka sen? ;P

 Elin ; inte här säger (13:38):

hahahahhahah

julia !

du är ju dum i huvudet

det var i fredags

hahahahahhahahh !!!!!!

julia, säger (13:39):

och idag är det

haha

SHIT

 Elin ; inte här säger (13:39):

SÖNDAG !

julia, säger (13:39):

SKOJA INTE

NÄÄÄ

INTEEN CHANS

shiiiiit

Elin ; inte här säger (13:40):

hahahahaha

nej, måndag

julia, säger (13:40):

gud vad läskigt. Tycker du inte det känns som vi har haft skit länge? :P


haha, ja . Så kan det gå när man umgås med Julia. Haha. Vi har riktigt kul på lektionerna kan jag erkänna :D


Tillbaka till städandet , kram !


Äntligen julkänsla

Vi har innte haft speciellt mycket julpynt här hemma hos Albin. Det har varit lite tråkigt eftersom jag tycker att det är det finaste som finns.
Nu har vi iallafall julgranen som står och luktar gott. Det är helt otroligt, det luktar ju hur gott som helst !

Igår när vi kom hem med granen så stod Charlie och reste ragg ett tag. Sen lugnade han sig och började nosa på granen. Jag stod och gissade på vad han tänkte, haha " Vad fan är det här? Hur stort som helst, det är helt blött, alltså måste det varit ute... Hm... Men vad fan, sticks du nu också ? " haha.
Okej, han kanske inte svär så mycket , men det lät kul iallafall.

Nu ska jag snart åka hem. Ska kolla lite mer på julklappar i Vällingby. Har fortfarande inte köpt någonting till lillebror, min lilla ögonsten. resten är klart, så det känns bra. Men jag måste pilla lite mer här innan jag åker hem till mamma. Kram !

21/12

Snart är det jul !

Vi shoppade massor igår, kom hem ganska sent och klädde granen och så, det blev alltså inte tid över till bloggande igår kväll. Därför skriver jag nu :)

Albin ligger på soffan och vet inte om han ska städa eller åka in till stan och köpa julklappar. Han har nämligen inte köpt några än. haha. Jag sitter här och säger att jag stannar hemma och städar för jag vill inte följa med in till stan. Så, så ser vår söndag ut.

Jag har bestämt mig, jag städar. Måste börja nu på en gång så att jag blir klar idag. Lägger in bilder på granen och mina tomtar jag köpte igår. P.s. granen är mycket finare i verkligheten.


Vi har fyra stora kulor i granen. Problemet var att granen var för stor så vi fick kapa lite på foten och en decimeter på toppen.


mina söta tomtar från Eden.

god morgon !

Jag är uppe med tuppen.
Har varit vaken ett bra tag nu men har legat i sängen och bara tagit det lugnt för att vakna ordentligt.
Nu är det dags för frukost tror jag. Känns som det. Magen kurrar och humöret är inte på topp. Som alltid när jag är hungrig helt enkelt.

Idag är det julshopping som gäller, jag har bara lillebror och albins familj kvar nu.Alla andra är jag klar med. Helt underbart ! Tyvär är det ju inte världens roligaste väder. Men det överlever jag nog.
Idag ska det städas. Har sagt det många gånger men idag ska det verkligen städas. Är trött på det här. Det är ju jul om bara några dagar och idag ska julgranen in oxå. Vi måste bara åka och införskaffa lite snyggt julgranspynt först. Vi köpte fot och matta igår.

Men  nu ska jag äta lite innan vi sticker. Kram !


hemma

kom hem för en stund sen. Eller, typ kanske en halvtimme.
Jag har skavsår på tån och hälen, känns lite lagom kul...
Vi hade det trevligt iallafall. men jag var tyvär så trött att jag tvingade hem Albin när klockan började närma sig halv två. Kändes som att jag skulle... hm... somna stående. haha

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon är det julshopping som gäller. Puss och kram !


stressad

Känner mig lite småstressad. Vi ska vara hemma hos Albins brors sambos föräldrar på 25 årsfest om 20 min. Albin springer runt och gör sig i ordning men han springer runt i bara kalsonger och strumpor. Jag sitter fullt påklädd men kan inte sminka mig för jag hittar inte ögonfransböjaren. Sen har jag inte hunnit fixa håret heller så jag får väl ta det under tiden vi går dit. haha.

Nu är det äntligen lov, fattar ni ? Nästan tre veckor utan skolan. SKÖÖÖNT !


Nej, måste börjar fixa mig nu, känner mig galet stressad. Det tar ju en stund att gå också. Kram !

föresten, vart har alla mina läsare tagit vägen ?

Fredag

Nu är det snart avslutning. Sitter här hemma och har precis duschat. Vet ni hur fräscht det kändes att duscha i mitt helt nyskrubbade badrum ? Ska börja göra det här oftare :)

Ska upp till vällingby och köpa en liten blomma idag tror jag. Kan vara trevligt att ge lärarenen liten blomma, även o´m jag inte alltid gillar henne. Men det är ju tanken som räknas :)

Idag ska jag köpa de sista julklapparna med Albin. Alla hans julklappar är fardigshoppade så nu är det bara lite till familjen kvar.

Men jag måste äta nu, annars hungrar jag ihjäl. Kram !

torsdag

Har varit lite dåligt med uppdatering sista tiden. Men har helt enkelt inte haft någonting att skriva om, händer inte så mycket i mitt liv faktiskt. Inte just nu iallafall.

Idag har jag iallafall haft mitt sista prov för terminen och det känns så bra ! 
Sen har jag gjort lite mindre trevliga saker idag. Som att t.ex. ta ut allting från badrummet och sen städa det. Iofs är allt i kakel så det är bara att ta duschen och spruta av med den. Men det har luktat så konstigt sen Charlie hade kattlådan där inne så jag tog till med hårdhandskarna och hämtade rengöringmedel som jag sprutade på golv och väggar. Sen skrubbade jag skit noga mellan alla kakelplattor på golvet och sen spolade jag av typ i en kvart med duschen. Under hela tiden hade jag gummistövlar. Haha. Nu luktar det gott iallafall. :)

Idag ska jag julhandla med min syster, får se vad hon har tänkt ut för hon frågade bara om jag kunde följa med. Sen mellan 20-22 ska jag jobba. Det var väl någonting akut de behövde hjälp med :) Men hur jobbigt är det ? Barn (som jag älskar) som ändå bara ska sova. Inte så jobbigt helt enkelt :)

Nej, nu ska jag nig lägga mig och vila en stund för jag ska upp till Vällingby till kl sex oxh möta syrran. Kram !


suck

Kom precis hem till Albin, han låg och sov så det var bara att åka hem och väcka honom. Han om skulle både tvätta och städa idag har bara legat och sovit medan jag har varit och slitit i skolan....

Nu måste vi skynda oss iväg till hockeyn. Kram!

det blir ett snabbt inlägg

Ligger här och känner mig stressad. Men kände ändå att jag skule uppdatera lite.

ÅHH! Albin kom precis in och stängde luckan till laptopen så nu tog det hunndra år att börja om, så nu har jag inte tid att skriva mer. skit oxå !

plugg

Sista veckan i skolan och det är hur mycket som helst att göra. Är det snällt att lägga ett stort samhällsprov sista skoldagen innan avslutningen? Är det bra gjort av mig att ha omprov på ett G läxförhör imorgon. NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ ! Är svaret på de två frågorna. Helt värdelöst. Sen blir ju ingenting bättre av att man är så trött att man håller på att spy. Sen håller jag på att bli sjuk också så ingenting är bra idag helt enkelt. ÅHH !! Suck !!

P.g.a. vädret och allt annat blev det här värsta "depp" inlägget. Hoppas att ni håller humöret uppe även fast mitt är helt nere i botten. Kram !

...

Vänner är som änglar som lyfter upp oss på våra fötter, när våra vingar har problem med att komma ihåg hur man gör när man flyger.

trött

Sitter och kollar på Wallander med familjen. I pausen ska jag göra mig i ordning och sen blir det sängen för min del. Måste sova ut ordentligt. Går ju sent den här veckan så en liten sovmorgon blir det iallafall.

Syrran och jag poppade kastrull popcorn idag. Skit mysigt och jättegott. :) Har ätit upp en hel kastrull. Eller , syrran åt mest men vi delade nästan på ett kastrull iallafall.

Nu ska jag kolla Wallander igen ! föresten, AIK vann matchen på hovet idag. Kram !

klicka på texten nedan

www.fashionway.se

söndag

Och läsarantalet bara sjunker. Jag vet inte vad det beror på men det har sätt hur bra ut som helst nu i typ två veckor. Och senaste veckan bara dalar det nerför. Ser liksom ut som fjälltoppar. Eller, det kanske är som konjunkturer. När man väl är på topp åker man ner igen .

Ville bara meddela att datorn är igång igen. :D Nu ska jag äta lite, kram !

senare

Snart börjar svensson svensson, sen är det beck. Efter det är det nog faktiskt läggdags.

Jag jobbar ju som barnvakt. För ca ett halvår sedan så frågade jag killen i familjen om han var kär. För respekt mot familjen tänker jag inte nämna namn så ni får bara första bokstaven.

Jag : L, är du kär?
L : jaa..
Jag : i vem ?
L : I A och V
Jag : Men är inte V din kusin ?
L : Jo, men det är ju inte som att vi ska gifta oss?!

Så frågade jag häromdagen igen

Jag : L, är du kär?
L : jaa..
Jag : i vem ?
L : I A
Jag : Är hon kär i dig då?
L : Aaa..
 Jag : är ni tillsammans?
L : nej...
Jag : varför då ?
L : hon är tillsammans med H
Jag : men hon kan ju inte vara kär i dig och tillsammans med honom ?
L : men asså, inte riktigt tillsammans, de är förlovade.
Jag : men då är de väl tillsammans ?
L : men asså ! de har sagt att de ska förlova sig nästa gång de leker.
Jag : men då får väl du skynda dig så att du hinner före, så att ni kan bli tillsammans innan de förlovar sig?
L : nej men det funkar inte riktigt så...
Jag : nehe, varför då ?
L : men H är etta !
Jag : etta ?
L : ja, de har varit tillsammans sen dagis, så han är etta
Jag : jaha....
L : ja, första gången de såg varandra blev de kära !
Jag : jahaja ....

Nu tog diskussionen slut, men barn är så smarta så det är helt sjukt. Han är bara åtta år, men vet ändå att man inte bara kan ta någons tjej om någon annan redan har henne. Man får väl hoppas på att han kommer fortsätta tänka såhär föralltid :)

haha juste : frågade även honom om H
Jag ; vem är H nu igen ? 
L ;  men ! han är brun!

alltså är han neger, eller mörkhyad om det låter bättre.

lördag

Har ni någonsin haft den här känslan att ni är trötta på helgen ? Tror inte att det finns så många som har haft den känslan, men jag har den. För om det blir måndag fort, blir det tisdag, onsdag, torsdag och äntligen fredag. Och då är det julavslutning och sen går jag på lov. Så jävla skööööööööönt !

Var hos optikern idag... Har små brytningsfel på båda ögonen. Alltså bara små, men jag ska typ ha glasögon iallafall. Kanske inte på heltid, men när jag läser och så. De i skolan tyckte ju inte att jag passade i gladögon men jag har hittat ett par som jag verkligen verkligen älskar !  om man nu kan älska glasögon ?

I torsdags bakade vi pepparkakor, idag lussebullar. Nu är allt klart inför jul. Jag är hur trött som helst. Skulle verkligem behöva sova. Ordentligt !

Aja, datorn har kraschat här hemma, så jag sitter vis syrrans. Får se när jag skriver nästa gång för det ser mörkt ut på den fronten en tid framöver. Men ni får väl titta in lite då och då och hoppas ! :)

Imorgon är det hovet som gäller, sen är det bara sista veckan i skolan. Så jävla skönt.
Kram på er !

fredag fredag fredag

Nu är jag hemma, äntligen ! Satt på tåget och halvsov och fattade ingenting när jag skulle gå av.
Gick till sabis och köpte kattmat eftersom den var slut. Den gamla sorten fanns inte så jag köpte en ny sort som Charlie åt glatt och var helt överlycklig.

Drömde jobbiga drömmar inatt...

Ska försöka städa eftersom det ser ut som skit är hemma. Kram!

ett skratt om dagen är bra för magen

Kram  
 

Ur barnamun ;

 I Sverige  har vi nästan inga slavar längre. De få som finns kvar är lärare
Anton, 6 år  

Jag är bästis  med en invandrare, men jag tror inte att han vet  att han är invandrare. Jag har i  alla fall inte sagt något.
Samuel,  7  år

På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han vinkar till  människorna och tycker det är roligt att få se  sig omkring.
Lissi, 6  år

Mamma säger att jag är svartsjuk på Simon, men det är inte  sant. Det är bara helt vanligt  hat.
Ingrid, 8  år

Skillnaden på könsorganen blir mindre och mindre på grund av jämställdhetslagen.  
Merete, 9  år

Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma  still en  liten stund.
Line Marie, 8 år

Min mamma säger att jag går henne på nerverna fast jag står alldeles stilla.
Sigurd,  6  år

Min pappa vill att vi ska gå med i EU. Det vill inte min  mamma. Men det blir alltid som min pappa vill.
Christina,  7  år

Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till  mat, ändå är jag nästan aldrig hungrig.
Matilda, 6  år  

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor.
Henrik, 8 år

Det är väldigt många som vill avliva hela kungahuset.
Marie, 8  år

På många sätt liknar  politiker vanliga människor. Det  är för att man inte ska genomskåda  dem.
Hilde, 10  år

Förr i tiden visste inte mannen var barnen var eller var de kom  från. På fars dag firar man att han har förstått det.
Nina, 7  år

I USA måste du betala för att bli sjuk.
Markus, 8  år

Det är utslitna, magra människor som röstar på  socialdemokraterna.
Peder, 7  år

Och den mest tänkvärda :

Det är inte så farligt om man  har olika färg på huden.  
Det  viktiga är att man  har samma färg på hjärtat.
Isabell,  7 år


Vet ni vad jag har tröttnat på?

Jag är så jävla trött på allt skitsnack och alla fördomar och allt liknande. Ja, allt det där falska helt enkelt.
Men mest av allt är jag så trött på hur folk behandlar handikappade. Blickarna de tittar med, allt de säger bakom deras ryggar, allt. Men just det där att de glor så förbannat. Bara för att de sitter i rullstol eller ser konstiga ut, eller kanske går konstigt. Är de inte människor då ? Alla männsikor är inte likadana. Alla männsikor ser inte likadana ut. Fatta hur tråkigt det skulle vara , med en värld där alla människor var likadana. Både utseendemässigt och bettendemässigt.
Bara för att en person har något slags funktionshinder betyder inte det att de inte är som oss. Alla männsikor är lika mycket värda. Det är min åsikt.

NU JÄVLAR

Jag satte ju upp en lapp på dörren i helgen. Men texten "INGEN REKLAM TACK!" Likförbannat har jag fått reklam. Idag när jag kom hem låg det fullt med reklam innanför dörren. Eller, det var reklamtidningar. Men vad är det som är så svårt att förstå för brevbäraren ? Jag funderar på om jag ska sitta hemma och vänta tills jag hör brevbäraren släppa ner post, och då ska jag springa ut och kasta all reklam på honom, peka på skylten och skrika "fattaru inte svenska eller?! "


Idag när jag satt på tunnelbanan satt alla runtomkring mig och hostade, snörvlade och nös. Jag var tvungen att byta plats för det kändes som att alla bakterier attackerade mig. Man borde ha halva tåget för de som är förkylda och andra halvan för de som är friska. Då kanske man inte behöver smittas av alla möjliga sjukdomar bara för att någon sitter och är förkyld.

Shit, måste springa och äta min chokladkalender, har ju glömt ! :D

God natt !


sant

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma..
Ett barn som möter fientlighet lär sig att slåss.
Ett barn som möter fruktan lär sig försiktighet.
Ett barn som möter medömkan lär sig tycka synd om sig själv.
Ett barn som förlöjligas lär sig skygghet.
Ett barn som möter avundsjuka lär sig att avundas.
Ett barn som möter skam lär sig att känna skuld.
Ett barn som får uppmuntran lär sig självförtroende.
Ett barn som möter tolerans lär sig tålamod.
Ett barn som får beröm lär sig att uppskatta.
Ett barn som blir accepterat lär sig att älska.
Ett barn som blir uppskattat lär sig att tycka om sig själv.
Ett barn som får erkännanden lär sig att det är bra att ha ett mål.
Ett barn som får vara med och dela lär sig generositet.
Ett barn som möter ärlighet och hederlighet lär sig vad sanning och rättvisa är.
Ett barn som möter trygghet lär sig tro på sig själv och på andra.
Ett barn som möter vänlighet lär sig att världen är en bra plats att bo på.


stannade hemma från skolan idag

Eftersom migränen sitter i fortfarande. jag har så ont i huvudet så det är helt sjukt. Sen hittade jag inte några alvedon igår så jag måste börja leta som en galning nu. *suck*
Det värsta är att jag inte har tid att sova för jag har så mycket att göra ; skriva klart och skicka in en hemskrivning, göra önskelista och skicka till pappa och plugga inför ett prov på fredag. Eller, G läxförhör .

Nej, måste sätta igång nu så att jag blir klar snart . Ska nog koka lite kaffe så känns det nog bättre om en stund :)

rubrik ?

Jag kom inte på någon rubrik, okej ?

Jag har det hur mysigt som helst. Sitter och kollar på tv och Charlie ligger i min famn och kurrar. Så fort jag slutar klappa på honom så klappar han till mig i ansiktet. Jag förstår inte varför... (?)

Har haft migrän hela dagen, förstår inte varför jag fortfarande är vaken... ett tag trodde jag att jag skulle dö för att det gjorde så ont. Låg i hörnet av vardagsrummet, på golvet och blundade. Försökte förklara för Albin att det inte gjorde ont om det var tyst, mörkt och stilla. Haha, det låter helt sjukt men har man haft det så förstår man hur ont det faktiskt gör.

Men nu ska jag sova, huvudet dunkar och Charlie slåss, god natt !


nu ligger jag här.

och kollar på tv. Albin somnade när vi skulle kolla på film, men det är bara bra eftersom han jobbar natt. Och just nu ligger han och puttas i sömnen, tycker väl att jag tar upp för mycket plats (?) fast jag ligger nästan utanför, det är schysst?

Det gick bra hos läkaren föresten :) nu ska jag kolla vänner, kram !

Jag funderar på en sak

Alla säger ju alltid "ett ögonblick". Men, ett ögonblick kan ju vara hur långt som helst. Speciellt om man "fastnar"med blicken. Därför tycker jag att det borde heta "ett ögonblink" Varför säger ingen det?

Idag på tåget satt jag och läste en artikel om en sexårig handikappad pojke som hade suttit inlåst i skolbussen i bussgaraget i 5 timmar för ingen såg att han inte gick av. Bakom miig sitter en barngrupp. de kanske var mellan 4-7 år. Svårt att tolka eftersom jag bara hörde. Men jag gissar på 6-7 år. Så säger en pojke ;
" Fredrik, det var en kille som gick på sexårs som var lite handikappad som satt fast i bussen hela dagen ! "
haha , så sött.

Just nu sitter jag här hemma och kollar på Albin som ligger på soffan och sover. Vi ska till stuvsta till läkaren idag så jag ska väcka honom om en halvtimme så att han vaknar och hinner bli klar innan vi ska åka .. :)

Idag hade vi MT = mental träning. Vi har det en timme varannan vecka. Vi fick som uppgift att rita vår hand på ett papper. Ni vet, man lägger handen på ett papper och ritar runt den. Sen i varje finger skulle vi skriva en sak vi var bra på. Man var tvungen att fundera för det kan vara ganska svårt att komma på 5 saker. Men man blev glad och kände sig bra efteråt. Så det tycker jag att alla ska göra. Lägg handen på ett papper, rita av, skriv i fingrarna, kanske mitt i handen oxå, någonting ni är bra på. Och sätt sedan upp den någonstans och läs det. Varje dag !

Nu ska jag laga lite mat tror jag, kram !

Orkade inte

gå ut och gå. Jag plockade ur diskmaskinen själv eftersom jag kom på att det var My Shocking Story: World's Smallest Mum på tv och jag ville så gärna se det :) Ikväll ska jag sova tidigt, jag är så trött... Svarta påsar under ögonen. "stackars mig*


Haha

Syrran ville gå ut och gå, jag orkade inte. Men sen sa mamma att jag skulle plocka ur diskmaskinen. Och eftersom jag inte bara vill sitta hemma och det är ganska skönt att vara ute och gå. Så jag gjorde en deal med syrran.

"om du plockar ut diskmaskinen så går jag med ut och går "

Hihi, känns som att jag är ganska smart ändå, ibland :)

ny vecka

idag har jag fikat med David, Thomas och Erik fikat :)  Först kom David runt halv tre, Erik kom vid tre och Thomas strax efter fyra. Vi satt och snackade som fan och hade riktigt trevligt. Är så skönt att kunna umgås med tre killar utan att känna sig utanför. :) När vi lämnade fiket runt kvart över fem så stack Thomas och Erik hem och jag och David gick och handlade lite mat som mamma hade bett mig köpa. Och eftersom vi kom in på ämnet kärlek så blev det mycket att prata om så han följde mig hem och vi satt på busshållplatsen och snackde i ytterligare typ en halvtimme tills hans kompis hade ringt en gång och sen skickat sms och efterlyst honom. Haha !

Snart är det julkalendern, hann inte se den idag eftersom jag var tvungen att gå till bussen när den började, missade bussen och fick promenera. Men det var helt okej ändå.

Känner mig "fett taggad" på att skriva idag så jag skriver om allt möjligt, brukar ju inte ha varken lust, ork eller tid att skriva i vanliga fall. Haha . 

Men , nu tröttnade jag. Nu ska jag nog kolla runt lite och sen är det julkalendern. Föresten, vad tycker ni om den? Många säger att den är kass, men jag med min barnsliga humor tycker att det är den bästa på typ tre år. Haha,

Hemma igen

och det är fullt hus. Mamma och Janne är hemma, katten skriker, radion står på och alla pratar. Gud, mitt huvud sprängs ! Wallander börjar om ca 4 min, jag skulle vilja bädda rent sängen. Om jag kutar som blixten och bäddar, tror ni att jag hinner då? Nej, inte jag heller. Synd för mig, jag får bädda i pausen istället.. Suck.

Det är fruktansvärt hur trött jag är, kan inte minnas senast när jag var såhär trött. Men det kanske blir så när man sover 8 timmar på 2 dagar ? Shit, jag börjar bli gammal. Jag behöver min sömn !!  ( nu blev du väl glad mamma ? Du som alltid påpekar det )

Okej, ska kolla Wallander till första pausen, sen bädda sängen. Sen är det dags att borsta tänderna och krypa ner och kolla på fortsättningen. Känner jag mig rätt sover jag i pausen med nyheterna. Eller kanske t.o.m. innan. Värdelöst med 20 min pause. Man börjar ju kolla på annat då, eller så somnar man.

Aja , dags att dra fötterna efter sig ut i vardagsrummet. (usch vad trött jag är)

.

Nu sitter jag här hemma hos syster.
Är så jävla trött, känns som att ögonlocken ska trilla ner närsomhelst. Funderar  på att sätta tandpetare på dem så att jag orkar hålla ögonen öppna. Jävlar vad trött jag är.
Snart börjar andra avenyn, like it !
Nej, jag ska umgås nu, kram !

Nu

ska jag hem till syrran och äta godis, snacka skit och kolla på tv. Mys !

den här natten

är helt jävla kaotisk.

,

du är precis som honom

.

Albin ringde nyss och sa att han precis kom in på krogen. Jag är så jävla trött , det känns som att jag ska svimma. Jag ligger som tur är på soffan och halvsover lite till och från. Nu måste jag typ gå och lägga mig känns det som. Ska upp kl 10 imorgon för jag ska städa ur något byggjobbar omklädningsrum med syrran. Så, det är nog bra om jag går upp hyfsat tidigt. Så, god natt "

kväll

det blev ingen utekväll, jag orkade inte. ska bara vara hemma och plugga och kolla på film, är lite trött !

Såhär känner jag mig idag ;


Lite huller om buller helt enkelt !

städdag

det här är en riktig städdag. Först städade jag hemma hos mamma, nu städar jag hemma hos Albin. Har plockat bort massa post som låg i en stor hög ute i hallen. Men det var lite konstigt , för all reklam var från v 46 typ. Sen verkade det som att det hade stått still i två veckor för sen var resten från v 49. Det var lite konstigt ! haha
Men jag ska fortsätta plocka nu, vi har hållt på att småplocka i typ två veckor nu men det är helt meningslöst för man stökar bara ner lika mycket. Så jag tänkte att gör man en storstädning så kanske man anstränger sig lite :)
Vi hörs senare, kram !

JAG BLIR GAAAALEN !

Jag och mamma bor i en trea. Det är en tvåa och en etta som är hopslagen så alltså har vi två dörrar. För typ en månad sen satte jag upp en lapp på dörren "ingen reklam tack!" Men nu har jag bara fått ännu mer reklam. Det är ju helt sjukt. Så nu gjorde jag en ny lapp. Som jag skrev i storlek typ 36 på word och tejpade fast precis ovanför brevinkastet. Plan C är att tejpa igen brevinkastet. Vi får liksom samma reklam , jag och mamma . Och vi kastar den ändå bara så det är bara larvigt. *suck*

Och Albin då...
Lampan lyser, radion står på.
Vi pratar, men han sover ändå.

Gratis bio



Jag skriver ett nytt inlägg eftersom jag inte vet vart det andra har gått och gömt sig. Har letat igenom hela min blogg typ, och ändå inte hittat. Det kanske smet?

Nu tycker jag att ni alla gör såhär ;

 1. Bli medlem på gratisbio.se genom den här länken.

2. Registrera dig och börja samla poäng.

3.  Få en massa fina presenter.

4. Gör det här genast. Det är gratis !

lördag

Hur kan man göra så ? Att det blir tekniskt avbrott på julkalendern och sen får man inte se, utan man får vänta till ikväll. Det är fan inte okej. Vet ni hur tröt jag är? Jag gick upp nu bara för att jag inte skulle kunna se den ikväll, och sen så går den inte ens. Jävlar var trött jag blir ...

Vet inte vad som händer idag, Albin sover som en stock och det skulle jag också vilja göra. Ska städa rummet idag tror jag, sen ikväll vet jag faktiskt inte. Kram !

Okej, sanningen ska fram

Jag tycker att idol är ett jävla skit program. Egentligen. Men ikväll, shit.  Det är hur bra som helst. Speciellt Robin. Okej, jag är inte någon sån där som älskar alla killar som ställer upp i idol. För jag har aldrig gillat de killarna som har vunnit och idag är "stora" men Robin, han är snygg. Jävlar asså. Så jag ringde och skulle rösta som en liten "tröst " eftersom det står överallt att han kommer åka hem. Så när man ringer så är det ju artisterna som tackar. (haha) Så när jag hade lagt på så tittade jag på mamma och sa ; jag fick prata med Robin, jag fick prata med Robin.
Mamma tittade på mig och asgarvade. Ja, jag blev lite exalterad, jag vet . haha


Nu så

har jag lagat tacos till mig och mamma så nu ska vi äta framför tvn (något vi aldrig gör) sen ska vi kolla på idol och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Tittar in lite senare, kram !


FREEEEEEEEEEEEEEEEDAG !

Jag satt ju igår och försökte ladda ner alla program, men det gick inte. Hela datorn hängde sig och jag blev skitsur och gick och la mig. Så vaknade jag idag. Gick och satte mig vid datorn, och vad fan ?! Allt fanns igen. Jävlar vad sur jag blev. Nu hade jag suttit i en hel timme i onödan igår och försökt ladda ner saker som inte gick att ladda ner. *suck*
Aja , jag ska äta någonting nu. Sen måste jag röra mig till skolan, ikväll är det bara hemma kväll med mammsen som har lite svårt att gå p.g.a ett knä hon opererade igår. Men vi hörs runt halv sex när jag är hemma igen ! kram



Linn och Josefin

kväll

Var precis hemma hos syster och kollade andra avenyn. Shit i helvete säger jag bara. För er som inte ser på det så åkte en bebis ner för en trappa i vagnen. Herregud. Jag satt och skrek helt hysteriskt och syrran höll för öronen. (vi är normala)

Jag skaffade facebook idag. (är stolt) Eftersom min Karin har tjatat ihjäl sig på mig, (och alla andra för den delen) kände jag att det var dags att ta steget. En stolt Karin skrev till mig direkt när hon insåg att jag hade blivit medlem.
" wohooo förste man att skriva! Oerhört stolt över dig att du tog steget Elin ;) "
"Haha, ja jag är stolt över mig själv jag med. Men efter ditt evig tjat kände jag att jag ville få tyst på dig. Min kära efterblivna vän :) ♥ "

Yes, jag och Karin kallar varandra efterblivna. Vi är lite efterblivna med vår " bråklek " (ni som inte vet vad det är kan googla) Men det är vårt sätt att visa att vi gillar varandra.
Som idag, Karin börjar jävlas, redan innan vi ska gå ner för trapporna. Det fortsätter hela vägen ner, och ut. Karin börjar slåss . Jag kutar helt förtvivlat till Linn, (som är den mogna i vårt lilla umgänge) och skriker ; LIIIIIIIINN KARIN SLÅR MIG, SÄG ÅT HENNE !!!

Yes, vi är också normala, på en egen speciell nivå bara ! :)

Min jävla cp dator har fått något ryck och fått för sig att den ska jävlas. Allt är borta. Eller nej okej , inte allt . Men min bakgrundsbild, min msn, alla program jag laddat ner. Så nu får jag börja om idag, *suck* Sen ska den ju hänga sig konstant så man får ryck och vill slå sönder skiten, men jag överlever. Frågan är ; gör datorn det ?

torsdag

Åh, idag är det torsdag. Och som jag skrev igår är det en kort dag idag. :)
Imorgon är det fredag, yes ! haha
Det är snart jullov, känns hur skönt som helst. Känns helt underbart !
Ska plugga inför matteprovet ikväll, kram !

NI BETYDER

MYCKET !

fler bilder från helgen


min segerpose, jag vann !

såhär kan det se ut

eller såhär

hahahaha

Jag gick ut i vardagsrummet en liten stund, när jag skulle kolla hur det gick för Ronja låg hon och sov. Haha !

det blir nog inte så mycket skrivande idag

ligger och pluggar fysik med lillasyster. Inte det ämnet jag gillade mest men det går väl iallafall...
Sen måste jag plugga lite matte oxå, även om det känns som att jag redan kan allt. Förstår inte hur det kan kännas så lätt nu när jag kräktes på det i högstadiet..

Imorgon har jag bara samhällskunskap i två timmar och sen matteprov och sen får vi sluta när vi är klara :D
Men nu ska jag fortsätta plugga en liten stund till. Kram !


jättegammal bild på bror och pojkvän !

goood morgon

säger Albin.

och nu säger han ; ta bort det där .
tönt han är <3

idag..

Idag var min kära vän Josefin lite ledsen så jag gjorde några tappra försök (via sms) på lektionen att få henne att le. Såhär lät det ;

"Elin är bäst, ingen protest. Kan lösa nästan allt, förändra varmt till kallt (a) jag kan försöka ?<3 "
(kasst rim, ja jag vet )
" Killikill i maggropen"
(brukar alltid få henne att skratta)
"Lilla söta josefin, ge mig ett flin :D "
(Fungerade inte det heller)
" Du, jag vet att du vill? :D du är ju sötast i hela världen. Du är josefin, så.... Ge mig ett flin :D "
(nej, inte nu heller)
Nehe, :( jag ska allt lösa det här och få dig att le :D "
(nu blev det rast)

Så jag sprang i kapp henne och sa
" vart ska du ?"
 "bort"
"okej, jag hänger på. Ska vi gå till automaten?"
"Ska du handla eller?"
"Ja du, vem vet ? Annars kan vi ju alltid bara sitta och titta på den?"
(nu log den jävlen)



såhär der hon ut när hon ler


karin

min kära karin åkte precis hem. Vi har bakat pepparkakor och snackat massa skit. Trevligt trevligt :)

Idag var det en stjärna i min chokladkalender,
så såg den ut, fiiiin va ? :)
haha

jag är för trött för det här så ni får nöja er med det här lilla :)

kanske är dags

att gå och lägga sig i sängen och läsa. Dagen börjar imorgon med ett hårt boxningspass och sen redovisning på eftermiddagen. Känns sådär lagom lockande att gå till skolan imorgon, suck. Men jag måste dit och redovisa, även om jag börjar känna mig lite smådålig faktiskt. Men men, jag överlever så oroa er inte ;)

Josefin kom hem tillslut och nu sitter jag bara och väntar på alla bilder, ni kan få några stycken nu. 

 
Julia lika matglad som alltid

vi sex

jag och josefin, allvarliga

Michaela var sötast när hon var liten ;)

Karin poserar för en gångs skull

Jag och Josefin, jag vann !

slutet på första december

första biten i min chokladkalender var ett tåg. :) Nu går jag bara och väntar på att det ska bli "imorgon" så att jag får öppna nästa lucka. Men sen ska jag kanske till Albin imorgon, pappa ons-fredag. Så då är det massa luckor jag inte öppnar på rätt dag men då får jag äta alla på fredag :D haha, känns som att jag fastnade på spåret choklad kalender :P

Sitter iallafall här och väntar på att min kära lilla Josefin ska skicka alla bilder från tjejmiddagen ! Men hon är seg och kommer aldrig hem så jag kommer väl få sitta här hela natten ? :( haha

Aja, ska kolla tv med mamma nu, kram



ungefär såhär såg min chokladbit ut. (lite mer chokladaktigt) Kanske mer ett lok än ett tåg?

1 december

Jaha, nu är det första december. Någon som såg julkalendern idag ? Jag ska försöka hinna hem till ikväll när den visas för eftersom jag inte börjar förens halv ett kändes det lagom kul att gå upp typ sju för att se julkalendern...
Men jag ska äta frukost nu och sen ska jag öppna första luckan i min chokladkalender (a)
Kram !


RSS 2.0