Time for life

Blev överlycklig när jag hittade att blogg.se har en app. Varför har inte jag alltid vetat det? Och varför har jag inte vetat att sj har en app där man kan boka resor. Lycklig att iphone finns och att det finns megamycket appar.
Slänger med en liten bild på min nya tatuering!


tom tits bildbomb

Åkte med Andreas småtjejer till Tomtits idag.
Det var ett mycket uppskattat besök. Hade super roligt med alla olika experiment och har skrattat och busat hur mycket som helst. Båda somnade när vi åkte hem så det blev en lugn bilfärd.
Här får ni några bilder på mig och Andreas.
Vill inte lägga upp bilder på tjejerna förrän de är tillräckligt gamla att besluta själva om de vill vara med eller inte.

min bara min, nu och föralltid


Once upon a time

I största allmänhet en förbannad pissdag. Det regnade när jag åkte till jobbet, jag var tvungen att åka från min älskling och hans fina tjejer. Kom till jobbet, blev beordrad övertid, vilket resulterade i att jag fick stressa livet ur mig till fotbollen. Sen var det tio tysta minuter in i matchen för att demonstrera mot domarvåldet. Jag kan dock inte i min vildaste fantasi förstå varför vi gjorde det för domaren när han var både blind och döv. Imorgon är en ny dag, ny tag, nya misstag.

nemo nisi mors - only death will part us

Fick ett armband av min syster för några år sen med texten Nemo Nisi Mors.
Idag förevigade jag den texten. På min fot.
Bild kommer när det har läkt.

Evigt saknad. Alltid älskad. Aldrig glömd

När man åker tåg i 1,5 timme utan någonting att läsa, dåliga batterier på telefon och bara massa bra musik. Då kommer hjärnspökena på besök. Ofta med jobbiga tankar men ibland, då är dem på bra humör och då levererar de bra tankar. Mina spöken har hormonrubbningar. Imorse fick jag bra tankar och nu, efter en lång dag på jobbet tyckte de visst att det passade med lite jobbiga tankar. Och just idag handlade det om så mycket saker att huvudet blev kaos, jag höll på att somna och just inden sekunden började en ny låt. Ni vet, den där låten man inte riktigt klarar av att höra utan att bli ledsen. Jag har många låtar som det är så med. På något vis började jag tänka på hösten 2004. Den hösten jag helst aldrig vill tänka på. Men den hösten som ändrade mycket, för mycket. Älskade älskade du. Mina närmaste vet vem jag pratar om, så kan det förbli. Vi älskar dig, vi tänker på dig, vi saknar dig varje dag. Och vi glömmer dig aldrig.

on my way

Det är tisdag, endast två dagar av den här veckan har gått. Tre arbetsdagar kvar innan det är helg. Jag flyger min kos mot Avesta i helgen igen. Orkar inte vara hemma. Mycket skönare att lalla runt där, mysa med min älskling och min lilla ligist. Hoppas på bättre väder än det varit idag. Höll fan på att blåsa bort när jag stod ute på gården. Dagen har i allmänhet sugit flugbajs.
Tre dagar kvar. Endast tre pisslånga dagar kvar.
Gäller att ha is i magen. I tre dagar till.
Ja jag tjatar, för jag vill det.

söndag...suck..

Nu är det söndag.
Jag trodde att det var söndag hela dagen igår, det var det inte. Sen när jag vaknade imorse trodde jag att det var lördag. Lagom ångest. Men, efter att ha varit sjuk och hemma från jobbet sen i torsdags så har jag väl egentligen inte rätt att klaga på att börja jobba imorgon, men liiiiite kan man väl få klaga, bara för att det känns lite bättre då..

Min lilla ligist

Jag har fått en liten kissemiss av min älskling. Träffade katten (ligisten som han heter) när han var fem veckor gammal. Sen kunde jag inte släppa honom så jag fick honom. Världens gosigaste lilla kattunge.
Så nu har jag två världsfina pojkar i mitt liv <3

onsdag - en dag närmare helg

Jag är sjuk. Så jävla värdelöst.
Kakan fyller år i helgen, vi ska ut och fira henne. Och jag, jaa jag håller på att bli sjuk. Jippi...
Har ont i örat, halsen, huvudet, magen. Aa, lite överallt och ingenstans.
Men jag ska till jobbet imorgon, får väl se om jag orkar hela dagen, men jag ska försöka. Man måste ju ställa upp för laget liksom ;)
Ligger på soffan och trycker i mig chips och väntar på min kebab-rulle som borde komma in genom dörren om ganska exakt 7 min.

Me love you long time

Oskar Linnros på grönan i torsdags.
Biomys i fredags.
Sigtuna på dagen, promenad vid vattnet, super god lunch och sedan utgång igår.
Fixade håret hos syrran och biomys om en stund igen.
Jag sitter och lyssnar på Oskar Linnros på högsta volym, Andreas sitter med hörlurarna i och lyssnar på annan musik. Varsin dator, bredvid varandra i soffan, det är så det ska va !

RSS 2.0