åh herregud

vad trött jag är . Jag somnade på tåget på väg hem och sitter nästan och sover nu.. jag måste plugga men är så trött... jag tycker faktiskt synd om mig själv :D
nej, då . bara lite.
ska plugga nu , skriver senare om jag inte somnar. Puss

måndag

Oj oj oj vad trött jag är . Pratade lite med Julia men Albin ringde och störde så hon ska ringa upp för min telefon är galen (läs;jag förstår den inte)och jag hittar inte hennes nummer. Sen är det sovdags för mig min lilla knäppa unge. haha, jag är så trött och jag är på så bra humör och i helgen smäller det och  , ja . Helt enkelt på super hurmör. Nej, måste springa till köket, blev hungrig. Puss !


söndag

Ja, som sagt. Nu är det snart söndag. Därför måste jag kunna skriva det tycker jag ?
Jag sitter här, trött som en bäver, ont i magen som en björn och ont i huvudet som en hackspett. haha, var tycker ni om min liknelse ? idag var det gröna lund iallafall. vi åkte iofs inte så mycket men Albin vann en stor kexchoklad. Vi som inte ens ätit upp vår marabou som vi vann i våras. Hur ska det här gå ?
Nu är det sussilull dags för mig snart. :) Kram på er !


torsdag

Nu sitter jag här hemma. Försöker förstå mig på mitt jävla so arbete men fattar absolut iingenting... Kommer få sitta hela jävla natten imorgon. Eller iallafall till kl 24:00 för då ska det senast vara skickat... Gud, ont i huvudet har jag, Fick precis tvätta Charlies tass för att han kliver i sitt eget bajs i kattlådan. Är trött och på dåligt humör fast min älskling är underbar och lagar mat åt mig medan jag sitter här och pluggar.
Nej , åter till skolarbetet.


Hej

Nu är det torsdag . Jag börjar halv ett men kunde inte somna om när jag vaknade till halv nio så jag gick upp. Tog en dusch, åt lite och snart bär det av till skolan. :) Vi har en timmes samhälle och sen ska vi till riksdagen så vi får 1,5 timmes "rast" och sen slutar vi när vi varit på riksdagen. Så det blir en väldigt kort dag idag :)
Jag har bara så fruktansvärt mycket läxor tills imorgon så jag ska sitta och plugga hela kvällen, inte så jättekul faktiskt :/
Men nu ska jag kolla lite tv, och plugga lite. Kram !


ville bara säga...

GODNATT !


tisdag

Dålig uppdatering, ja jag vet .. 
Men jag har inte orkat, har varken haft lust eller tid. Men idag kände jag för att säga hej , hej till mina klasskamrater som hittat hit ! :D hej hej ,

Var på lillebrors fotbollsmatch efter skolan idag. Jag blev så arg ! Jag var nära på att gå in på planen och sparka undan benen från ungarna från Spånga, dem var ju överallt ?! Men Amadeus lag kämpade bra , riktigt j*vla bra fakiskt. Men endå slutade det hela med förlust 0-2.
Jaha vad ska man göra ikväll då? Jo, nu  ska jag äta mat och sen är det dags för IDOL och efter det Maria Wern - Främmande fågel. Så mamma och jag kommer sitta bänkade framför tv:n 20:00-22:00 ikväll ! :)

Nu ska jag äta mat, :) hörs imorgon , kram !


IDOL .

 Eva Röse spelar Maria Wern

...

Kommer ni ihåg när man var liten ? När man var några tjejer / killar som brukade leka ? man var tre stycken. Du och två till. Dem var barndomskompisar. Du hade känt dem sen du började i samma klass som dem. Ni var med varandra varje dag. Helt plötsligt skulle den ena sluta och dem hade bestämt att dem skulle " leka själva i två veckor" utan att sagt någonting till dig. varje kväll låg du i sängen och hade ont i magen för att du inte visste hur följande dag skulle bli. på morgonen mådde du illa. du gick till skolan , du hade ont i magen och var så orolig. Du visste inte alls hur dagen skulle bli. Du kom in i klassrummet och upptäckte att det var precis som dem andra dagarna. Dem pratade inte med dig. Sen helt plötsligt var ena tjejen borta på fritids. Den andra kom fram och frågade om ni skulle leka eftersom den andra var hos tandläkaren. Skit glad blev du. Ni lekte och hade hur kul som helst. På kvällen somnade du på en gång, med ett leende på läpparna. Du gick till skolan med snabba steg och du var hur glad som helst "det var bra nu" ! Men sen kom du in i klassrummet och upptäckte att det inte alls var bra. Dem pratade inte med dig. Allt var som "vanligt" igen...


Då tänkte man "mobbning och utfrysning förekommer bara när man blir äldre " .
Nu vet man att det följer en egenom hela livet. I alla klassen , årskurser och skolor. Överallt, genom hela livet utsätts man för det, eller så utsätter man någon för det. Eller så ser man det. Hela tiden förföljer det en. Och man kan inte blunda för det. Så öppna ögonen och se. Titta dig omkring och se om du kan hjälpa någon att må bra.

...

Äkta vänner ? In my as !
Äkta rakt igenom ? Bullshit !

Hej !

Nu har jag precis kommit hem från en dag med massa shopping. Gud, jag mår så bra när jag får saker :)
Mamma och jag handlade 3 par skor, 2 till henne, ett par till mig. Sen fick jag , bäddsett till sängen hos Albin, trosor, strumpor och en höstjacka. Bilder kommer upp senare. :) Nästa vecka kommer även ett paket från H&M fullt med mysiga kläder, och sen förhoppningsvis en ny jättefin bokhylla som jag ska ha i mitt rum !
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag fika innan jag får skjuts en bit på vägen till tullinge, för mamma och Janne ska iväg på middag i södertälje. Nu = duschen !

hej .

Nu är det lördag, vaknade precis. ska åka till mamma och vi ska åka och shoppa snart :) Sen ikväll får vi se vad som händer.
Fikat med gänget var verkligen trevligt. Kände att jag behövde det och dem var bara för gulliga. men ¨får berätta mer sen. 
Måste springa till bussen  ! :)



god morgon

Nu är jag hemma  ! Har varit det i ty pen timme men jag har gjort lite andra saker. Nu ska jag snart (kl halv fyra) upp till vällingby och möta gänget och fika :D Jag saknar dem verkligen.

Skolan har varit piss eftersom det finns människor i klassen som inte har en jävla aning om hur man beter sig mot sina medmänniskor. Dem kör sitt eget race och det är ju bra? Eller ? Nej ,inte ett dugg jävla bra kan jag meddela. Dem gör fölk upprörda och jävligt sårade men fattar inte ett skit  själva. Aja, nog pratat om det.
Får se vad kvällen har att erbjuda. Tror att det kanske blir hemma kväll framför tv:n eller utgång, inte en aning !
Nu ska jag sova lite innan jag möter folket i Vällingby, kram  !




....

Måste bara visa er.
var inne och drev lite och det brukar bli fula bebisar. Men kolla !
Och det är inte jag och Albin på bilderna som ni ser. Tänk om man skulle få så söt bebis ! :)



God kväll / god natt

Jag har varit hemma hos syster i stort sett hela kvällen . Vi har pratat om mycket, både otrevligt och trevligt :)
Men när jag skulle gå hem ville min kära katt inte följa med så jag fick glatt gå utan henne  :(
Nu är jag klar med engelskan. Besökarna på bloggen steg tack vare david !! :)
Nu ska jag sova, natt !

God middag

Jag försöker få folk att läsa min blogg och jag försöker vara snäll och gullig och "flirta" in mig hos Andreas , min kära vän... *host* Såhär låter det !


Elin ; www.whis.se , gå med ! Första 500 får överraskning ! säger (16:49):

DU....

Andreas www.whis.se har öppnat, välkommen in! säger (16:49):

aa

Elin ; www.whis.se , gå med ! Första 500 får överraskning ! säger (16:49):

jag är ju snäll och har din sida som namn :D

Elin ; www.whis.se , gå med ! Första 500 får överraskning ! säger (16:50):

då kan väl du vara snäll och ha min blogg som namn ? ;) (a)

Andreas www.whis.se har öppnat, välkommen in! säger (16:50):

måste ha min hemsida som namn ;)

Elin ; www.whis.se , gå med ! Första 500 får överraskning ! säger (16:50):

meh !

okej, skit på dig då. Din sida ryker !

Andreas www.whis.se har öppnat, välkommen in! säger (16:51):

:O
Elin ; säger (16:52):

Så , borta. Dålig stil faktiskt




Så , eftersom inte det funkade så har jag ju David som redan har länkat mig i sin blogg :D hihi.


God morgon

Sitter här och pluggar ihjäl mig.
Var precis i min gamla skola och hälsade på min gamla svensk lärare. Gud, hon är ju bara för söt ! Hon tvingade mig att prata framför alla hennes åttor som satt och läste och sen fick jag med mig två böcker hem eftersom hon vet att jag älskar att läsa så mycket ! Gud , vad jag saknar henne :(
Imorgon är det kanske fika med "gänget" från gamla klassen. Ska bli så mysigt ! Håller på att sakna ihjäl mig efter dem.
David, Amina , Madde , Thomas och Erik. Mina love birds ! :) haha, jag kommer alltid älska dem för att dem ställer upp när jag har problem och speciellt för att dem ställde upp för mig i nian när det var jobbigt. Dem pluggade med mig även fast jag är så jävla trög när jag blir trött och David satt hemma hos mig i tre timmar och försökte plugga NO med mig men jag flummade bara runt som en galen höna ! haha.
Nej nu måste jag fortsätta plugga lite, kram på er !

Första bilden från vänster. Madde , Amina , David & Thomas.
Andra bilden (eftersom jag inte hittade Erik på någon bild med dem andra ) ; Erik
Saknar er så mycket ! 


god middag / god kväll

Känner att jag är trött och inte kommer hinna med fler inlägg ikväll så det blev två i ett liksom :)
har kollat på idol nyss och jag fattar inte hur folk kan sjunga så jävla kasst. Hör dem inte hur dem själva låter ?
Jag kan stå och sjunga i duschen, i mitt rum, vid datorn , när jag städar eller hållerpå hemma. Men skulle aldrig ställa upp i idol och skämma ut mig för hela svenska folket. Asså det finns inte på kartan...
Hur kan man vilja skämma ut sig såhär mycket ? ( hemskt )
Aja, var bara det jag ville säga . Nu ska jag kolla garderoben i jakt på kläder för morgondagen. Kram på er !

God morgon

Haha, jag sitter och kollar på gamla bilder på min dator för mamma bad mig rensa bort lite. Gud vad roligt jag har. Minns helt plötsligt saker jag inte mindes innan. Jag kan liksom komma på att "juste, där satt jag och anna och väntade i två timmar på en gubbe som aldrgi kom när vi skulle på jobb intervju " haha .
Jag har så otroligt kul. Sen hittade jag en bild på när jag och några tjejkompisar var ute och gick förbi ett dagis , det började regna så vi skulle sätta oss i någon lekstuga eller under något tak. Och då när vi såg att en dörr till en lekstuga stod öppen skulle i gå in och då såg vi att dörren var sönder . Det var kul då men det låter nog inte så kul för er som inte var med ! :P
Hittade även en bild på mig när jag ligger på sjukhus för att ha spräckt skallen. Lite mindre kul faktiskt... :(
Jaja, nog pratat omgamla bilder och minnen. 
Jag känner mig bättre i magen nu iallfall, har inte lika ont längre. Kissar bara väldigt mycket hela tiden. Springer till toaletten varje kvart. men imorgon ska jag tillbaka till skolan igen. Usch, hatar att komma till skolan efter två dagar . Man känner att man verkligen ligger efter. Men jag hoppas att det går bra iallafall.
Nu ska jag prata med min syster som kom förbi, skriver senare! :)



( jag och lillasyter för två år den ungefär )


jag på sjukhuset, ajaj


natt ?

Är det natt nu eller är det fortfarande kväll ?
Jag blir så förvirrad av det här. Jag ska sluta skriva någonting där uppe. Det får helt enkelt bli "..." på alla inlägg. Men är det kul eller? Nej, inte ett dugg. Så jag vet inte, det får bli det som hjärnan ploppar upp. Men det första brukar liksom vara om det är morgon , middag eller kväll . Det kanske jag ska börja skriva istället ? tre inlägg om dagen. "god morgon"  , "god middag" och "god kväll" och sen struntar jag i om det är kl fyra på eftermiddagen när jag skriver god morgon, bara jag hinner med två till samma dag. Aha, jag har det ! Yes! haha.
Nej  , känner att jag är för trött för det här  , nu ska jag sova. Kram på er friskisar (själv är jag sjukis) , haha. Friskis , det lät som en festis eller kanske kattmat (?)



kväll

Nu är kl halv sju. Jag är helt trött. I hela kroppen . Ändå har jag bara varit vaken i sex och en halv timme. Kommer nog vara hemma från skolan imorgon oxå eftersom jag fick pencilin nu. Dem vet inte vad felet är med gissade typ på urinvägsinfektion. Men hon skrämde mig för ett ögonblick när hon sa att det kanske kunde vara blindtarmen. Jag kände att jag faktiskt inte har tid med det just nu. Så vi håller tummarna och hoppas på att det inte är det.
Imorgon kommer mammas kusin och hans flickvän hem till oss. Dem bor i Finland och ska hit på Coldplay konsert . Mammas kusin Joel är 20 år och hur snäll som helst .Vi umgicks typ hela tiden när vi var i Cypern. Riktigt trevligt. Men nu ska jag lägga mig på soffan, börjar få ont i magen igen. Kram !


En del av hotellet på Cypern

sjuk

Jaha, nu är jag sjuk oxå. Kan inte stå för att jag har så ont i magen och halsen känns som sandpapper.
Mamma skulle kolla om jag kunde få någon tid hos bromma närsjukhus så att jag får lämna kiss prov och halsprov . för jag har ont i magen och njurarna och kan knappt prata för att det gör så ont i halsen..
Nu ska jag gå och göra iordning lite te som jag kan dricka för både hals och mage. Kram !


hemma

Har nu kommit hem från fisket. Det gick inte alls så bra som förra året. Vi fick bara 9 st i år. några andra hade fått 39 st kräftor. fusk, eller hur?
kom iallafall hem till en överlycklig Charlie som nu går runt och skriker och vill att vi ska gå och lägga oss och det ska vi snart göra eftersom jag ska upp om sex timmar.
Nu måste jag sova, hörs imorgon kanske ! kram



...

Nu bär det av till kräftfiske  !!!

kväll

Nu är klockan halv åtta, alltså helt okej att kalla det kväll då ! Jag hade ju ett inlägg om det förut och har kommit på att nu är det helt okej att kalla det för kväll,faktiskt.
Kom hem till pappa för ett tag sedan och käkade hamburgare. Shit, jag var redan mätt och fick verkligen pressa i mig maten. Helt galet !

Men jag ska umgås lite med min syster nu, har suttit här ett bra tag och kollat på massa bloggar. Kram på er !


Bild på mig och norrköpingsbästisen Nelly,
Jag älskar den och den är underbar.
Eller som hon säger maravilloso

söndag

hej och förlåt för at jag inte skrivit på hela helgen men jag har helt enkelt inte haft tid..
Jag åkte hem till Albin i fredags, satt och väntade på honom på stationen i 20 min sen gick vi förbi hans föräldrar innan vi åkte hem. när vi kom hem hälsade vi på Charlie och sen satte vi oss i soffan och bara pratade hur länge som helst innan vi gick oxch lade oss.

Vaknade på lördagen och kastade oss ner till pendeltåget och åkte till Råsunda för att gå på matchen. Kollade på matchen som var värdelös och sen åkte vi hem igen. Var hemma hela kvällen och kollade på film och idag har vi bara tagit det lugnt och snart ska jag hem till pappa igen. Så jag skriver senare ikväll. Kram

hej där

Hinner inte skriva så mycket nu men ville bara uppdatera lite.
Dagen i skolan har varit toppen , ganska jobbig dag men den avslutades med en film , "Mississippi brinner". Någon som sett den ? Den är hemsk iallafall, jag blir galen när jag ser filmer som den. Sen skyndade jag iallafall hem och nu är jag hemma med syrran , mamma, mammas kille Janne, hans dotter Maria och sen katterna :) Vi har ätit kräftor och nu sitter dem och äter ostar. Det är verkligen känsla här hemma. Alla pratar i mun på varandra för alla har så mycket att säga. Sitter här i mitt rum och hör hur alla försöker säga saker hela tiden och för att det ska gå så pratar de i munnen på varandra. haha !

Nu ska jag gå och umgås igen, hörs senare ! Kram


fredag !

Idag får jag äntligen träffa min "låssasstorasyster" Maria :D
Hon har bott utomlands hela sommaren och kom hem i tisdags och idag får jag träffa henne ! Det ska bli hur kul som helst för jag har inte träffat henne sen i typ april eller maj. Så jag , mamma, jossan , janne och maria ska äta kräftor ikväll och sen senare åker jag nog hem till Albin för vi kanske ska ut med ¨båten imorgon eller så ska vi på matchen, vi har inte bestämt oss än.

Hade svårt att sova inatt. skulle gått upp nu egentligen men har legat halvt vaken mellan halv sju och nio så jag gick upp kl nio istället och snart ska jag möta julia i stan och köpa lunch innan vi möter michaela i skolan och jobbar på vårt grupparbete..

Nu måste jag klä på mig, Kram !

kväll

Kan man kalla det kväll när klockan är 17:35 , eller är det eftermiddag (?)
Jag sitter här iallfall, kom hem från skolan för ett tag sen . Åt pannkakor och pratade lite med pappa innan jag satte mig i soffan och kollade lite på tv med Ronja, men eftersom det inte gick någonting bra så gick jag in och satte mig här och kollade på bilder på google på Zakynthos som pappa pratade om igår. Nu har jag sagt att jag vill åka dit, jag har bestämt att jag vill åka dit i sommar. Funderar på att börja spara pengar nu så att jag och kan komma iväg i sommar, med kompisar eller Albin, det vet jag inte men bara komma iväg. Bara en vecka och bara mysa liksom. Ska prata med mamma och pappa om det och se vad dem tycker .
Nu ska jag lägga mig på soffan en stund ! Kram



Ser det inte härligt ut ?

god morgon

Nu sitter jag här framför datorn pratade nyss med Julia och vi diskuterade matställen. Det gick bra eftersom vi hade samma tanke om det hela :) haha
Idag har vi bara två lektioner men slutar halv fem , sen är det bara hem och äta och sen krypa ner i sängen. Känns som att jag är trött hela tiden. (?)

Igår satt jag här och kollade på massa massa gamla bilder. Haha, det var faktiskt riktigt kul och nu funderar jag på om jag ska dela med mig av dem till er (?) men jag tror inte det. Inte ens jag gör bort mig så mycket med flit. Om jag hittar en riktigt "normal" bild kanske jag lägger in den, men inte annars. Haha.

Nu ska jag klä på mig lite och sen rusa ! Kram

2005

Onsdag

Är hemma hos pappa. Sitter här vid datorn och kollar lite. Snart börjar IDOL ! :)
Kom hit för ett tag sen och nu sitter jag här . Pappa och jag har pratat lite om skolan och så, trevligt faktiskt . Snart ska jag ut och mysa med min lillebror, han är hur gullig som helst. Men nu ska jag inte sitta här mer. Kram !



Världens sötaste lillebror !

tisdag

Det gick bra på sats idag. Det var kul men väldigt jobbigt. Man var liksom inte beredd på att det skulle vara ett så hårt pass. I vår gamla skola var det liksom, fotboll, bandy, basket, fotboll, bandy, basket osv osv. Sen börjar första lektionen med styrke träning liksom. Men det var okej, det var kul. Men nu ska jag kolla sexandthecity . god natt

Måndag

Hej ni glada.
Förlåt för att jag inte skrev igår men det var mycket att städa , många att prata med och mycket att göra. Plus att jag och Albin bestämde oss för att bara ligga framför tv:n hela dagen så det gjorde vi oxå. Men kl sex var vi helt döda. Så vi åt lite glass, spärrade upp ögonen och höll oss uppe till kl elva iallafall. Och tur var väl det. Vi varknade nämligen halv tio idag fast ingen av oss skulle gå upp innan elva. Så vi hade en riktig mysmorgon innan jag sprang till tåget ( som jag missade) . Sen var det skola mellan 12:30 - 16:50. Lite AoL , matte och engelska. Ganska lugn dag. Lärarna kändes ungefär lika trötta som oss :)
Nej , imorgon börjar dagen redan 08:40 utanför SATS fridhemsplan. Slutar 16:50 imorgon igen... Så , dags att krypa ner i sängen nu. God natt !


...

Nu sitter jag här. Inflyttningsfesten är slut. anledningen till att jag inte skrev vad som skulle hända ikväll var för att vi inte pallade att det skulle komma massa objudna männsikor hit . Nu är det iallafall typ helt slut här inne och Albin och hans kompis ska dra ner två våningar till en 25 års fest och kolla om det är drag där nere. Eftersom sista tåget går snart så ville alla dra. Vissa tog tåget och andra tog taxi hem, några gick hem. Aja, nu är det sussilull dags. kram och god natt, hoppas ni har haft en bra kväll !

...

Nu duschad och fräsch. Snart ska vi gå över med Charlie till Albins syster. Sen smäller det ! :)

lördag

hej ni söta läsare. Nu ligger jag här i vardagsrummet och kollar på tv , i soffan ligger albin och myser med charlie och jag ligger på en madrass som vi har på golvet just för tillfället. Idag är det mycket som ska göras. Vi ska städa och lämna Charlie till Albins syster Stina som bor en bit bort. Vi får hoppas att Charlie klarar sig bra där eftersom det bara är en natt.
Nu ska jag börja städa. kram !

äntligen fredag

nu är det äntligen fredag och det känns hur bra som helst :)
Men jag har sagt det förr och säger det igen. Jag kommer ALDRIG  skaffa barn. Jag orkar inte. Kom hem idag med Michaela älskling och vi skulle umgås . Kliver in i vardagsrummet och det är blåa glaskulor på hela golvet och glassplitter överallt. Då har vår kära katt haft ner en vas med glaskulor i. Så jag fick börja plocka glas och sopa och dammsuga  . Jag fick en glasbit i foten och när Michaela skulle va söt och hjälpa mig fick hon in en i fingret stackaren. <3
Så om en katt kan göra så mycket skada, hur mycket skada gör då inte ett barn ?

<3

J , J , M , N & A <3
Josefin, Julia , Michaela , Nelly & Albin !

Tack för att ni förstår när alla andra verkar blåsta. Tack för att ni finns när alla andra flyr. Tack för att ni lyssnar när alla andra verkar vara döva. Och tack för att ni har ett  hjärta av guld !


4 september 2008 19:19

Sitter hemma hos syster min och skriver på hennes nya bärbara dator. JAG VILL OXÅ HA EN !
Gud vad gärna jag vill ha en.
Den är verkligen hur fin som helst och hur skön som helst att skriva på. Jag måste nästan ha en i skolan. Till alla skolarbeten eftersom det är så mycket problem med våra loggin i skolan så att vi inte kommer in på datorn. Och sen är det skönt att slippa ha ett usb minne som man släpar runt på. Jag ska fundera på det och så får vi se :) Sen är det skönt att ha ett mobilt bredband som man kan koppla upp sig med överallt :)
nej nu ska jag gå hem, kram på er !
jag har bestämt att jag ska köpa en så fort jag har tid, ork, lust och råd :)

jensen spelen

Är på gång. Gud vad skönt det känns att det är så fint väder nu när vi ska vara ute hela dagen. Det fina vädret kom inte en dag för tidigt :) Idag ska jag till gärdet då med klassen och vinna mot alla andra ettor i jensen , haha ! Sen ikväll ska jag hem till mamma , sov hos Albin inatt. Och hos mamma ska jag bara sova :) Så skönt ! 'men måste sluta nu annars missar jag bussen ! Kram  

...

Hej, idag har dagen gått åt helvete. Det känns som att folk gör allt i deras makt för att göra mig så sur och irriterad som det bara går . Och börjar en så går det ut över alla andra.
Jag ska sova bort det här nu, hörs imorgon !

RSS 2.0