God morgon

Vi bestämde oss för att sova hos Albins föräldrar i natt. De var inte hemma och Charlie, ja han vägrade att komma fram.
Så vi åkte upp till oss och packade allt innan vi åkte ner igen.
Vi hade rätt mycket att göra innan vi gick och lade oss. Typ , ladda över bilder från kamera till dator, ladda kameran och fylla 1,5 liters flaskor med vatten och frysa in. De kan nämligen hålla kyla i flera dagar men kylklampar håller barar kylan några timmar. Men när jag vaknade i morse låg inte kameran på laddning, det var fullt med bilder i den och flaskorna, ja de stod tomma på diskbänken.

Bilen är helt överfull, jag är skit trött, Albin står i duschen, det tog en halvtimme för honom att ta sig dit och han duschar alltid i typ en halvtimme, lite mer .

Aja, ska hitta nåt att äta. Lilla datorn följer med på äventyret, får se om jag kan koppla upp mig någonstans på vägen !

22:03

Nu sitter jag här.
Vår bilstereo blev ju stulen när vi hade inbrott i bilen. Eller, den blev ju stulen den med men Albins kompis hann hitta den och ringa oss innan vi hann märka nåt. HAHA ! Men nu när vi ska åka 100 mil upp till lappland känner vi att det inte är värt det att åka utan stereo så vi har letat fram en nu , i gävle. Men nu kommer problemet, kommer den passa ?

Jaja, vi håller i alla fall på att packa som idioter och det har väl gått bättre. Men vi jobbar på och jag hoppas att vi blir klara snart. Men Charlie har gått ut och när han går ut på kvällen tror han att han har fria tider ( haha) så han kommer inte hem förrän runt kl 2 igen. Det är ingen hemma hos Albins föräldrar så vi kan ju inte bara lämna honom heller. Får se hur vi gör. Jag är helt slut i alla fall, hjärnan fungerar inte riktigt. Suck !

trött

Jag släpade med mig min otroligt tunga resväska upp till centrum, på tunnelbanan , av tunnelbanan, på pendeltåget, av pendeltåget, hem till Albins föräldrar. Jag var helt slut, trött , irriterad och hungrig.
Albin körde mig till sushi stället här och han själv åkte till donken. Haha,.
Lyxmiddag.
Nu sitter vi hos hans föräldrar och tittar på tv, orkar inte åka upp till oss och packa för först måste vi packa allt här... Jag är helt slut och vet att vi kommer hinna halvt slå ihjäl varandra innan vi ens har kommit iväg. Sen är vi sura några mil innan det släpper.
Men ska sparka honom i arslet nu så det händer någonting.

soligt

Jag har suttit inne och kollat på tv, packat och bloggat. När jag skulle hämta lite kläder jag hängt ut på balkongen såg jag att det var strålande sol. Så nu drar jag.
Jag tar mitt pick och pack och åker hem till Albin. Hör av mig ikväll.

tankar , känslor , funderingar

Sommaren är 2006 , jag har precis skaffat pojkvän. Helt plötsligt får jag veta att han hade flickvän när vi blev tillsammans. Ooops. ( så kan det gå när man är fjortis ). Hon verkade snäll. Men gillade såklart inte mig. ( haha )
En månad senare blev jag dumpad , (idiot) jag hatade honom.

Fyra dagar senare var det fest . (utomhus)
Jag och tjejen han var tillsammans med när vi träffades började prata. Hon märkte väl att jag var ledsen och han var en idiot. Vi satt under en lyktstolpe med en flaska häxa ( sorry mamma att du får veta det här) och pratade i någon timme medan alla andra sprang runt. Vi blev bra kompisar, vi hade kul ! Konstigt nog älskade jag henne från den stunden...
Jag var väldigt destruktiv när jag var 13-14 år. Vi bestämde oss för att bränna oss med en cigg på handen för att bevisa får vänskap. ( sorry igen mamma) 

Vi var med varandra, vaje dag hur länge som helst. Jag bodde hos henne , hon bodde hos mig. Vi visste allt om varandra. Men någonstans på vägen hände det. Vi var så tajta att vi blev avundsjuka när den andra träffade kille. Vi var båda så att vi ville vara med våra killar hela tiden. Vi gled.

Jag träffade Albin, hon kunde inte ta det. Hon tyckte att jag var med honom för mycket ( det var jag) hon säger att jag valde honom framför henne ( det skulle jag aldrig göra) . jag sa till Albin varje dag " ringer någon av mina kompisar och behöver mig åker jag dit, även om det är mitt i natten." ( hon förstod aldrig att jag älskade henne så mycket.) Vi har knappt pratat på 1 år. ( bara pratat till och från) Jag saknar henne hela tiden men hon har gjort klart för mig att hon inte vill ha med mig att göra. Jag var hos henne på hennes 18- årsdag och gav henne en ros. Då hade inte vi träffats på över en månad. Inte pratat alls. Hon visste ingenting. Hon hade inte en aning om att jag skulle komma.
Ett tag efter skickade jag sms och skrev att jag saknade henne. Hon började kasta skit på mig. Hon sa riktigt elaka saker. Jag grät. Jag försökte och försökte få henne att vilja prata med mig men hon vägrade. Sa att hon inte tänkte kämpa för mig. Hon orkade inte.

Nu sitter jag här, saknar min andra halva och gråter. Och jag säger det igen.

" tänk att livet kan ta en så oerhörd vändning på en sekund"

Ändra färg på den kursiva texten!

Jag är en så snäll bloggerska.
Jag delar med mig av allt jag kan komma på.

Såhär ändrar ni färg på den kursiva texten.

Klistra in det här avsnittet vart du vill i din stilmall;

em {
font-style: arial;
letter-spacing: 1px;
font-weight: normal;
color: #853333;
}

Sen kan du ändra färg och typsnitt så att det passar just din blogg.

Hittade tipset hos Maria

Jag älskar dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp



Vår låt älskling !

Jag älskar dig

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp



Vår låt älskling !

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaanik

Jag har haft panik här hemma nu på morgonen.
Jag har två mobiler. En gammal som jag har mest för att den har mitt comviq nummer. Sen har jag min 3 mobil.
Min comviq telefon har varit död länge på grund av dåligt batteri. Men min nya hade bara dåligt batteri igår och när jag vaknade i morse hade jag 2 % batteri och nu har den dött. Då kom jag på att " grattis, båda laddarna ligger hemma hos Albin" Men jag stoppade in den ena i datorn nu och så laddar den. Pust ! Kände verkligen paniken .
Herregud, jag ska ju ta all min packning hem till Albin idag och då kan det vara bra att ha en telefon. 

home sweet home

Vi bestämde oss för att vi inte orkade laga mat idag så vi åkte till pizzerian istället
Sen pkte jag och mamma till coop för att handla lite saker jag behövde till resan.
Och nu är jag äntligen hemma. Jag är så sjukt trött i kroppen att jag inte vet vart jag ska ta vägen Snark !
Orkar verkligen inte skriva mer ikväll, vi hörs imorgon.

tisdag = hemgång

Idag ska vi ta oss hem igen . Måste hem och packa eftersom mitt och Albins äventyr börjar på torsdag..
Det hände mycket här igår. Vi spelade kubb , killarna mot tjejerna. Jag och mamma förlorade , båda gångerna...
Sen bestämde jag och Albin oss för att gå och fiska. Vi satte oss i Jannes båt och fiskade. Eller, Albin fiskade, jag spelade Quadra pop. Var nog lite för trött för att orka fiska kl 12 på natten.
Helt plötsligt säger Albin ; Jag har fisk !
Sen drar han upp en 2 kilos gädda i båten.
Jag är en ganska van fiskare men den där gäddan skrämde livet ur mig. Jag kastade mig av båten och skrek när Albin kom i närheten. Vet inte vad som hände, det måste varit själva vetskapen om att det var en gädda för i vanliga fall tar jag ut kroken ur nästan lika stora fiskar. Usch !

Sen kom vi hem och mamma och Janne låg och sov och snarkade så att hela väggarna skakade.
Albin ställde sig i köket för att slå ihjäl fisken och upp springer en skrikandes halv sovande Janne som tror att det är inbrott. Jag höll på att skratta ihjäl mig.

hej mina underbara läsare

Jag har tagit mig ut till Ljusterö igen. Till min fristad.
Jag älskar verkligen att varar här och jag kände att jag ville vara med min familj lite innan jag och Albin sticker på äventyr i två veckor. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra mer än att ta oss upp till Ammarnäs och innan dess ska vi åka runt och titta på fina ställen och fiska lite. Finns en risk att vi slår ihjäl varandra men vi kan hoppas på att det inte blir så. Haha .

Jag måste bara säga att jag blir glad av era kommentarer. Jag skriver ju trots allt för er skull , även om det mest är för mig själv jag skriver. Nej, kanske ska ut och hoppa på studsmattan eller hjälpa mamma med maten. Får se vad som känns mest frestande !

usch

Jag har precis skurat klart hela toaletten. Blä!
Jag hatar verkligen att skura toaletten , men ändå frågar jag inte ens Albin om han kan göra det för det tar för lång tid enligt mig. Haha  !
Jag har även plockat undan inne i köket och nu ska jag ge mig på sovrummet. Vi ska tvätta ikväll så jag måste leta fram alla kläder som ligger gömda lite här och var runt om i lägenheten.  Vi har bokat en tvättstuga från 16 - 19. Sen hoppas vi på att den i dörren mittemot är ledig från 18-21. Då kan vi tvätta alla kläder. Vi brukar nämligen ha problem med att vi bara hinner tvätta hälften för att vi har så mycket kläder som är typ röda, rosa,  och liknande och vi har mest svarta och vita kläder. haha.
Väldigt intressant inlägg måste jag säga. ! Vad fan tänker jag med ? Som att ni vill sitta och läsa om våra tvättproblem. Jaja, man kan inte vara på topp jämt .
Nu ska jag fortsätta med städningen !



haha, kolla hur blek jag var på första bilden ! Det var första dagen jag låg i Tanto med tjejerna och verkligen pressade.
Pinsamt när man ser de två bilderna bredvid varandra.

Fick precis ett samtal, är bjudna hem till Albins föräldrar på pannkakor innan vi har tvätttid.
hörs sen !

god morgon

Blev ledsen igår efter inlägget jag skrev så jag och Albin gick och lade oss och sen låg han och höll om mig hela natten. Vaknade till och bad honom släcka lampan dock , sen sov jag som en stock fram till kl 11. Jag som alltid vaknar 4 ggr per natt var lycklig över att jag fick sova hela natten.

Idag skulle vi åkt ut till ljusterö men det regnar just nu så det är inte så kul ..
Så istället ska vi tvätta om det finns tid i tvättstugan och kanske städa undan här hemma lite för det är hur stökigt som helst . Jag förstår inte hur vi lyckas med på något sätt gör vi ju det så det går knappt att ta sig in i sovrummet.



Bilder från google.

idag är det

4 år 7 månader 1 vecka och 5 dagar sedan min mormor gick bort.
Det är helt sjukt hur fort tiden går och ändå känns det som det var igår vi fick beskedet.
Min mormor var min bästa vän, min mormor, min " bullmamma" . Hon var med oss när vi var sjuka, hon var hos oss på alla födelsedagar och julaftnar. Vi var hos henne då och då. Jag älskade henne och gör det fortfarande.
Jag tänker ofta på henne och hemma har vi i bokhyllan en bild på henne och sen en på henne , mig och syster när vi var små. Jag brukar stå och titta på bilden och tänka på att jag önskar att jag mindes just den stunden. Alla vi tre ser så lyckliga ut . Någonstans har man förträngt det lyckliga och minns bara den tiden som gör ont. Det som är jobbigt och smärtsamt men ibland tar de fina minnena sig igenom sorgen och man kan minnas de roliga , underbara , kärleksfulla minnena.
Jag önskar varje dag att mormor kom tillbaka och att hon skulle se mig nu.
Hon skulle nog vara besviken på en del saker, men jag vet att hon skulle vara stolt.
Hon var alltid stolt över mig.


jag blir deppig

Jag var ute på balkongen och letade efter Charlie.
När jag inte hittade honom stod jag och kollade ut en stund och lyssnade på alla ljud.
Det är kolsvart ute , man hör regnet smattra och det är lite kyligt.
Idag på dagen kändes det som högsommar, nu känns det som höst.
Fattar ni hur deprimerande det känns ?

det här är flugor

När jag skrev att jag hade bundit flugor var det typ såna här jag har gjort. men i lite andra färger !


jag är helt slut !

När vi kom hem idag började jag plocka och skura ur hela kylen. Vi hade mat som hade gått ut och det hade börjat lukta lite konstigt. haha !
sen satte jag mig och började binda flugor inför resan till Lappland nästa vecka.

Vi har även varit hos Albins föräldrar och lagat mat , ätit maten, ätit efterrätt och nu kommit hem.
Jag är hur trött som helst och ska gå och lägga mig snart så att jag vaknar upp pigg imorgon !

Men först. Har ni tänkt på hur sjukt irriterande det är när man hänger ut saker på tork hemma, Sen åker man iväg och när man kommer hem har det kommit ett oförberett spöregn som gör att man måste ta in allt , sen hänga ut allt imorgon om det är sol och så kan man hålla på hundra gånger i det här konstiga sommarvädret.


bild tagen från google.

god morgon

Sitter och diskuterar med Albin om vad dagen har att erbjuda, vi kommer inte på någonting.
Eller vi vet att vi måste hem till Charlie och pyssla om honom men sen vet vi inte.
Måste i alla fall skynda mig så vi hörs senare !



Älskade Albin gör volter av glädje när han är på landet.

nu kommer lite bilder

Nu kommer lite bilder från mina sommaräventyr senaste veckan !

Fick en ny mobil !



På bromma flygplats på väg till göteborg


En del av Göteborg


Det regnade i Götet och alla hade fina blå regnrockar. Syster åt glass och var trött.


Vi vann 6 getingar och en elefant


Vi var inne i en stor godisaffär.


Vi kom hem nöjda och belåtna.


Jag var på fotbollsmatch på råsunda i måndags.

Vi var på Åland


Vi åt på Zorbas på väg hem från Åland




Så ni får mer bilder senare !

mardrömmar

jag drömde hemska mardrömmar i natt .
Inte speciellt kul. Usch !
Jag vaknade och var helt skakis. Kröp ihop nära Albin och låg och skakade. Är glad att jag hade honom där.

Idag ska jag träffa David. Han ska vara hemma och fixa lite saker så jag ska dit och sitta och prata med honom medan han håller på och fixar . Haha.

Ikväll ska jag lägga in bilder från vecka. , lovar !

5-kamp

Har varit på Gröna Lund sen kl 18 idag.
Vi körde 5-kamp som avbröts på ett orättvist sätt för att vissa inte orkade fortsätta och vissa ville inte så...
Men jag vann i alla fall en jätte söt rosa mjuk nalle när jag hade kastat bollar på konservburkar 5 gånger .haha
Men vi ska sova nu, ska upp tidigt.
god natt

tjafs

Nu är det facebook tjafs här hemma. Hur fjantiga får man vara  ?
Det låter typ såhär.
Varför är du kompis med mina kompisar ?
För att det är trevligt.
Men är inte det konstigt  ?
Nej , jag vill ju se hur de ser ut. Tror du att de tycker att det är konstigt ?
Ja , det tror jag. Skulle inte du tycka att det var konstigt att din kompis partner blev kompis med dig ?
Nej, jag skulle tycka att det var trevligt.
tystnad.

Haha, vi är ju så larviga att det nästan är pinsamt.

sommar ? höst ? vinter ? vår ?

Jag var nyss ute en liten sväng. Det kändes som en varm höst morgon. Det var helt mörkt och tråkigt ute och jag hann precis sätta mig här innan regnet kom. När jag sitter här och lyssnar på regnet sitter och läser massa bloggar. Alla skriver om vad som ska hända i sommar, på semestern och liknande. När det stod " måste köpa en ny bikini" blev jag fundersam . " Bikini på hösten , varför då ? " tänke jag innan det slog mig att det är i mitten av juli och igår var det underbart väder ute.

Grattis mina sötnosar. En ny sida.


mossa i ögonen

Jag vet att jag ofta skriver att domaren är dum i huvudet när jag har varit på fotboll. Men den här domaren hade helt på allvar mossa i ögonen. Fy fan ! Jag och alla andra mina vänner var helt tokiga på läktaren, men så kan det gå .
När vi satt här hemma nu och kollade på fotbollskväll pratade de om en spelare som var född 1991.
En diskussion uppstod mellan mig och bror. Jag = J Amadeus = A
J -
Va ?! Så ung ?
A - Vadå, hur ung ?
J - Ett år äldre än mig bara.
A - Då kan du ju spela i damallsvenskan snart .
J - Jaa. absolut. Men nu kan ju inte jag spela fotboll..
A - ,,,,


äntligen

Ronja skulle iväg på ridläger och när hennes kompisar sa att hon skulle gå ner var kl 12. De kom inte förän halv två för att de skulle tanka, lämna ett brev, köpa tuggummin och liknande. Suck !
Jag höll på att kissa på mig och var väldigt irriterad.
Nu ska jag laga mat och snart kommer Albin !

jag är uttråkad

Familjen är som sagt på Gröna Lund. Jag sitter här hemma och har ingenting att göra . Det går ingenting bra på tv, jag har ingen som vill umgås med mig . Eller okej , jag orkar inte ringa någon för jag orkar inte röra på mitt feta arsle. Jag känner mig lite småtrött men vill inte gå och lägga mig med anledning till att jag kommer vakna as tidigt imorgon. Och i skrivandes stund kom jag på att alla ska upp tidigt imorgon förutom jag. Pappa och Carola ska till jobbet. Amadeus till fritids och Ronja ska iväg på ridläger . Suck.
Jag kommer vara på dåligt humör imorgon när jag vaknar om de väcker mig. Och det värsta är att Ronja har kasst morgonhumör och skiter i att jag ligger i samma rum på morgonen så även om jag inte ska upp kl sju som hon ska kan hon ligga och skrika som en treåring inne i sovrummet.

Aja, ska väl kolla på nåt skitprogram på tv tills familjen kommer hem eller så sitter jag här och kollar runt på mina favoritbloggar. Får se vad jag roar mig med .

Såhär känner jag mig just nu, suck


Bild tagen från google.

Nu sticker jag

Men vi hörs när jag kommer hem igen.
Vad ska ni göra idag ?

God morgon mina tigerungar

Vi såg på Chuck och Larrry igår men Ronja somnade efter 10 min och jag en stund senare.
Familjen ska på gröna lund idag och jag ska till täby.
Jag ska träffa min gamla låssas / halv / plast bror . Vi har typ inte träffats på fem år så det ska bli skit kul. Det är ju en bit att åka bara men det går nog bra.

Det känns som att jag är på språng hela hela tiden just nu. Jag har saker att göra hela dagarna och det är så skönt . I love it .
När jag kommer hem till mamma och har min mobil kabel igen så ska jag börja lägga upp lite bilder här. Jag tar massa bilder och det är irriterande att jag inte kan lägga upp de.

Aja, nu ska jag umgås med familjen innan de sticker och jag måste bli klar någon gång  .



jag har målat naglarna

Och familjen sover för länge sen. Nu ska jag och Ronja kolla på någon film. Det står mellan Blades of Glory och Härmed flrklarar jag er Chuck och Larry. Får se vilken det blir. Jag bestämmer , Ronja får bara vara med på noterna . Haha

Jag citerar mig själv.

"Därför ska jag lägga den här tiden på minnet, och när allt går åt helvete någon dag , så ska jag plocka fram den känslan jag känner nu. "


Men vet ni hur otroligt svårt det är att plocka fram den där känslan när allt verkligen går åt helvete. Jag sa för några dagar sen till min syster " tänk att livet kan ta en sån otrolig vändning på en sekund" . Och det har hänt nu. Allt har förändrats och går åt helvete. Jag vet inte vad jag känner för någon eller någonting längre. Och det har inte hänt just nu i denna sekund, det hände för en liten tid sen. Men ni vet hur vissa saker sätter sig på minnet och aldrig försvinner . Vissa saker kan förstöra relationer mellan vänner och bekanta föralltid.

" Från dag till dag, kan allt förändras.
Lite inte fullt ut på någon.
Berätta aldrig allt om dig själv.
Det är alltid någon som älskar att hugga i ryggen. "




bild tagen från google.

TRött som en sengångrare

Haha, kom inte på någonting bättre.
Jag åkte till Skanstull och mötte upp Linn. Vi köpte minimorötter och loka och sen traskade vi ner mot tanto. Vi satte oss på en brygga och pratade. Det här hänt mycket och jag behlvde verkligen prata av mig med någon som har suttit i en liknande sits ( handlar inte om Albin) så det var hur skönt som helst.
På väg hem kom jag på att jag inte fick med mig några hemnycklar när jag stressade iväg i morse . Så jag fick smsa Ronja som sa att familjen var och spelade minigolf och sen fick jag åka dit helt enkelt. När jag kom hem var jag helt slut så jag slocknade på soffan och sov i 1,5 timme tills bror skrek för att han inte fick spela FIFA 09 mer .


Min älskling Linn !

Go´morron sunshine

Hej mina små söta älsklingar.
GHar ni tittat ut genom fönstret idag ?
Jag vaknade till halv tio av att solen titta in genom gardinen. Jag somnade om och när jag vaknade igen hade det kommit stora tjocka moln som bestämt sig för att retas med mig och med solen så att den inte får titta fram. Så jag vet inte riktigt vad jag tycker om dessa jävla moln som ska jävlas med mig och alla andra. Kan man inte få en riktig sommar någon gång ?

Idag ska jag ín till stan och träffa Linn. Vi ska sitta och sola och prata så jag hoppas att det är finare väder inne i stan iallafall. Sen ska jag väl hem till pappa igen och vad som händer sen , ja det märker vi väl. Har ju typ inga kompisar här längre eftersom jag typ aldrig någonsin är här. Men det kan vara rätt skönt att bara vara hemma också.

Aja, nu måste jag skynda mig  , annars blir jag sen .,


" Inez holl dääj iii "

Ja, det är mitt nya favorit begrepp efter en liten tur i Flum Ride på Liseberg igår.
Vi åkte med två små flickor var av den ena sa det här till den andra innan den största backen.
Vi har haft det hur bra som helst och har shoppat hur mycket som helst. Men nu ska jag spö familjen i buzz.
Hörs senare eller imorgon !

hotellet vi ska bo på

Jag och syrran ska ner och göra Göteborg. Hinner nog inte blogga förän jag kommer hem på fredag.

<br><br>

<br><br>

8 saker ni inte visste om mig (de som inte känner mig bra alltså)

1. Jag är galet mörkrädd.
2. Jag piper / gnäller som en hund varje gång jag ser en.
3. Jag gråter nästan alltid när jag tittar på kärleksfilmer.
4. Jag är en riktig bokmal.
5. Jag är livrädd för åska och blixten.
6. Jag hatar att vara hemma själv.
7. Jag är flygrädd.
8. Jag är livrädd för att bada på okända platser.

hotellet vi ska bo på i Götet


vet ni vad gänget

Det åskar och blixtar här ute.
Låg och pillade på min nya telefon när jag skulle sova och sen helt plötsligt lyser det till och sen kom värsta åsksmällen. Inte speciellt kul .
Men men , upp till jobbet imorgon så vi hörs !

så det så

Haha, jag och syrran drar till götet på torsdag . Vi flyger ner , sen ska vi regera på Liseberg på torsdagen och shoppa loss på fredagen innan vi flyger hem igen . Hihi.
Vi kommer ha så underbart roligt som bara vi kan.
Jag älskar min syster !

syrran fixade en ny mobil åt mig

Nu har jag en ny mobil. Syrran fixade det. Hon är kund hos 3 och bestämde sig för att jag ska ha en ny mobil med 3 abonnemang för att hon är så trött på att jag aldrig har pengar och för att min aldrig fungerar.


OBS ! OBS !

Min mobil håller på att säga upp sig. När det ringer varken hör jag eller personen som ringt någonting. Och när jag får sms vibrerar den värre än en super vibrator. ( ursäka mamma ) Så jag måste skaffa en ny mobil och ska försöka ordna det ikväll. Men , får ni inte tag på mig vet ni varför nu .

jag är knäpp i skallen

först trodde jag att jag hade bloggat innan jag åkte in till stan. Sen när jag satt på tunnelbanan kom jag på att jag inte hade gjort det. Sen skrev jag ett inlägg när jag kom hem, men det har inte kommit fram. Någonting är allvarligt fel med mig och datorn. Haha.

Jag var i alla fall med Karin i stan idag. Vi åt sushi fast jag åt det igår , men det var mumsigt i alla fall. Sen sprang vi runt halva stan för att hitta ett par skor i en viss storlek till Karin. Hon var allvarligt talat beredd att ge upp men jag är envis som jag är . Så vi hittade skorna tillslut .

Men nu ska jag faktiskt sova, så ni får ha det så bra !


god morgon

Nu sitter jag här , ska snart träffa Jossan och Danne. Men först ska jag köpa sushi , mums. ( Albin säger usch)
Vet inte vad dagen / kvällen har att erbjuda men imorgon ska jag träffa Karin och får se om Linn och Julia vill följa med också. Michaela är på landet så hon kan inte följa med tyvär. Synd om  oss :(

Men men , ska packa ihop lite , puss

jag har en åsikt

Jag satt på tunnelbanan och det låg en tidning där. Typ Norrmalm eller nåt.
I tidningen fanns det en artikel om hundar.
Där var det en tjej som skrev om att kamphundar borde ha munkavel. Hur kan man säga så ? Jag har alltid i hela mitt liv velat ha en amstaff , rottis eller liknande. Min hund kommer inte ha munkavel bara för att den har kamp i generna. De är inte kamphundar bara för att andra av samma ras har uppfostras till att döda andra.
En liten hund kan också ge sig på andra hundar eller på småbarn. Det är inte bara kamphundar som gör så.
Människor som har en så förvrängd syn på hundar som inte är lika liten som en chihuahua borde inte få ha hund alls.
Personen i tidningen skriver även att ingen ska köpa sådana hundar. Vad säger att alla ska köpa knähundar ?

Alla har sin smak och stil, jag kommer inte köpa en liten knähund för att folk är rädda för kamphundar. Helt sjukt. 


Tänk om någon sa att barn som slår andra barn ska ha munkavel och sele.

Vilken av dessa sötnosar ser farligast ut ?



lördag

Vet inte vad som händer ikväll. Albin ska ut och jag är väl medbjuden till ett ställe om jag vill , men vet inte riktigt om jag känner för det... Ska i alla fall förbi hemma hos mamma och sen får vi väl se vad som händer. Kanske ska ringa någon och se vad som händer.
Nu måste jag försöka få bort Albin från fiskelådan och in i duschen. haha

natt

00:03, ja det är natt enligt mig . Haha.
Det har varit full rulle hela dagen efter mitt senaste inlägg. Vi har varit på donken , på en fiske affär, på Alcro och kollat på tapeter , hemma , hos Albins föräldrar och nu är vi hemma igen. Jag är helt slut i kroppen och nu kollar vi på tv medan Albin pillar i sin fiskelåda.

Nej, hör av mig imorgon !

darling i'm home

Nu är jag hemma från läkaren.
Jag gillar min läkare, hon är snäll. Sköterskan var dock inte lika snäll, hon stack mig i fingret och tog massa bloooood . =O Stackars lilla mig.
Men jag fick i alla fall massa mediciner så nu har jag blivit medicinkvinnan.
Jag fick allergitabletter, Bricanyl och nässpray , hela det kalaset gick på 320 kr , kändes som att jag kunde gjort något annat för de pengarna egentligen , men det är ju bra med medicin så att jag slipper gå runt och snora, gråta och ha andnöd. Haha Plus att det var mor min som betalade medicinen.

Det spöregnade ju i morse när jag vaknade så jag satte på mig mina fina gummistövlar när jag ändå bara skulle till läkaren och jag åkte bil. Sen blev det ju sjukt varmt och mina gummistövlar är fodrade så jag bytte snabbt om till pumpsen som låg i bilen.




Hade iallafall favorit tröjan från Tallin och ett par jeans på mig idag.

läkaren

Jag ska till läkaren idag. Kl 11.
Ska kolla lite födelsemärken och liknande. Sen ska vi kolla på tapeter och jag ska kanske göra en synundersökning så att jag får börja övningsköra snart.

Vi spelade minigolf igår. Jag kom sist. Det är alltid jag som kommer sist. Helt värdelöst. Det gick hur bra som helst ibörjan, men sen började det gå utför. Jag fick en 1a i alla fall , på sista hålet. Känns skit bra, haha, not.



tjafs vid matbordet

Sitter nu vid matbordet och har precis ätit . Janne sitter och försöker få i sig så många pannbiffar som möjligt. Mammas hemmagjorda som Janne är tokig i . Han sitter och petar på alla med stekspaden och säger " Men den då, den är liten. Eller den, den är liten " . Herregud, jag blir lite galen.

Ska kanske åka och spela minigolf nu efter maten.
Hör av mig ikväll !

bloggar av olika anledningar

Jag kan inte lova , att ni alltid vet vad jag pratar om.
Jag kan inte lova att jag alltid kommer berätta allt för er.
Jag kan inte lova att ni kommer förstå mina tankebanor.
Jag kan inte lova att ni kommer förstå allt jag skriver "mellan raderna"

Men jag skriver inte för att alla i hela världen ska läsa min blogg. Jag startade min blogg för att jag ville skriva. Skriva om mitt liv så att mina nära och kära kunde läsa. Men jag ville även ha ett ställe att skriva av mig. Även om många jag inte ens vet vilka det är läser min blogg, så var inte det min mening. Jag berättade nästan inte för någon att jag startat mín blogg. Och vet ni vad ? När jag började blogga visste jag inte ens att Kenza, Blondinbella, Kissie och alla andra fanns.
Jag visste inte ens att man kunde tjäna pengar på en blogg. Haha !
Okej, jag erkänner, jag kanske var lite efter på den tiden. Haha .

Men det är det , och jag ville bara förklara mig, en gång för alla !

Ibland förstår jag mig inte på dig.

"So now I guess
This is where we have to stand
Did you regret
Ever holding my hand"

en heldag på stan

Ja, det blev en heldag på stan med syrran och hennes kompis.
Vi hade det både trevligt och mysigt och nu har jag ont i kroppen och känner mig som en svettlök.
Usch !

det ska vara superväder imorgon här iTullinge. Upp mot 28 grader så det passar ju perfekt med sol , bad , lunch och skitsnack med Michaela imorgon !
Jag älskar att ha sommarlov !

aotch

Ajajajajajaj !
Jag sitter och inviger mina nya skor jag köpte förra veckan.
De i affären sa att jag skulle köpa lite små skor och sedan tänja de istället för att köpa för stora..
Så nu sitter jag här, det klämmer lite men snart har jag ingen känsel i tårna så då gör det ingenting ! ! haha !

godmorgon gänget

Jag har precis vaknat och sitter här idag .
Kanske ska jag jobba eller bara ligga hemma och ta det lugnt.
Får se hur det blir...
Imorgon ska jag träffa Mickis igen, vi ska bada om det är fint väder så jag hoppas hoppas !

Igår var jag ute och promenerade med David. Vi var ute och gick i flera timmar. Först pratade vi allvarligt och sen bara lekte vi som två små barn. Vi gungade och hade hopptävling, sen ville David ha spottävling. Sen åkte vi lite linbana och en annan slags gunga . Vi skrattade , eller jag skrattade hysteriskt i  flera timmar och när jag kom hem sov jag hur bra som helst  !


David är som sagt min bästa vän , i hela världen !


 

 
DAVID




RSS 2.0