London, älskade fucking London

Det känns som att jag går på speed.
Jag skakar i hela kroppen och jag hoppar upp och ner på stolen.
London har den effekten på mig.
Mitt älskade London. Min shoppingstad !
Det började som en resa till Göteborg som blev ett "skämt" mellan mig och Josefine om att det var billigare att resa till London som sen trappades upp till verklighet med Julia. Sen komvi på att mitt pass inte är giltigt eftersom jag har bytt namn. Så nu blir det rally till polisen imorgon, en förhoppning om att mitt pass kommer innan fredag. Annars får vi helt enkelt åka nästa helg. 
Elin Nygård och Julia Keller i London.
Hur ska detta sluta?


bild: google

Bakis skakis

Jag vet hur jag tog mig hem, jag vet vad jag gjorde när jag kom hem. Bara inte i vilken ordning. Slog upp ögonen kl tio och mådde förvånansvärt bra faktiskt. Men la mig en stund iallafall. Skulle jag inte ha gjort. Vaknade halv ett av att mamma kom hem. Hon och Janne skickade in mig i dushen. Jag sa : låt mig duscha och vara ifred i en halvtimme så är det bra sen. Amanda tyckte att jag allt kunde försöka inbilla mig det och jag sa att det inte är jag som ska övertalas. Det är alla andra runtomkring. För snart kommer gästerna! Puss på er.

så mycket på en gång

Shit vad det är mycket nu.
Alla lärare vill göra allt samtidigt. Jag fattar ingenting. Jag är nollställd. Hjärnan är liksom inte alls speciellt aktiv idag. Så nu åker jag till stan med Michaela istället. Känns bra att sluta typ 2,5 timme tidigare idag. Lyyyckaaa !

ett år äldre

Vaknade av att mamma, Janne och syrran sjöng för mig. Var helt förvirrad och började prata om en asläskig dröm jag drömt. Man när jag fick paket vaknade jag snabbt till liv.
Orkar inte dra allt jag fick men jag fick iallafall ett par skor, hörlurar och smyckeskrin. Sen fick jag ett jättefint halsband av mina småsyskon som jag tänker ha på mig jämt.


skorna och hörlurarna jag fick. Jeansen fick jag av syrran igår, underbara syster.


Av pappa fick jag att vi ska köra sån här

blir nog en upplevelse vi kommer minnas !
Haha.


Astrött

Är så jävla trött. Har gjort allt för att hålla mig vaken men håller ändå på att somna. Känner att jag tröttnar. Vill lägga mig och sova men då kommer jag inte kunna sova ikväll. Så jag håller mig vaken. Så gott det går. Försökte lösa det genom chips och dipp. Haha.

Skandal

Ja, det är det. Precis så. AIK förlorade matchen idag också. Hur fan spelar dem? Såg grymt bra ut i början men sen bajsade allt snett. Och jag som åkte dit för att jag tänkte att de kanske skulle ha en chans att vinna den här matchen. Men nej. Men det är okej, jag blir inte ledsen. Inte alls. Fittskithelvetejävlakukpiss. Så känner jag.

nattbabbel

Jag hade panik igår. Janne hade också panik.
Vi sprang runt som idioter här hemma medan mamma och Jossan satt i soffan och kollade på.
Janne hade panik för att han inte visste vad han skulle ha på sig på dopet idag och jag hade panik för att jag inte hade en jävla aning om vad jag skulle ha på mig under kvällen när jag skulle ut med tjejerna.
Jag beslöt mig efter mycket om och men för att med höga klackar riskera att slå ihjäl mig och med en kort klänning kanske frysa ihjäl. Kände mig AS snygg när jag gick för jag hade ju (tillslut)  lyckats.

Dock kunde jag gått i mjukisar och college tröja hela natten som jag i panik skrek tidigare under kvällen när jag sprang runt som en yr höna. För vi var på ojojoj som plötligt blivit nattklubb under namnet XY (?), vi satt ute under infravärmen och sjöng (med en trubadur vi träffade) och när man inte kunde sitta ute efter klockan tolv drog vi till After.
Så jag hade min jacka på mig hela kvällen.

Men nästa gång. Då blir det nog mjukisarna.
Speciellt om det blir utgång snart för just nu hittar jag inte någonting i mitt rum.
Nån som vill städa ?

Tunnelbana

Sitter på tunnelbanan. På väg från Karin. Jag gillar verkligen att åka tunnelbana. Det är kul att kolla på alla andra och att sitta och tjuvlyssna på alla andra. Som igår satt det tre tjejer på tunnelbanan. De skulle på någon fest men ville fördriva tiden.
- vi kan åka till svedmyra, men det är en bit. Säger den ena till de andra. Sen går hon och hälsar på några.
- sa hon Myrdala? Vart fan ligger det?

Höll på att skratta ihjäl mig.

tiondejanuaritvåtusenelva

Gud, jag höll på att sktiva tvåtusensju. Då är man fan trött.

Det var första dagen i skolan idag, en helt onödig dag. Hände typ ingenting. Vi satt mest och garvade så fort lärarna inte var i klassrummet. Men det var inte det jag ville berätta.

Utan igår när pappa, jag och lillebror var på bion var det en replik som löd typ såhär
" Jag vill inte mörda. Bara skada och lemlästa"

Min älskade lillebror som minns typ allt som sägs i en hel film säger när vi sitter i bilen och diskuterar filmen
" Jag vill inte mörda. Bara skada och lemslita"

Jag och pappa höll på att garva ihjäl oss. Lillebror kommer nog få höra det här länge.


bild från google.

O'learys

Lördag 8 januari 2011 innebär middag på O'learys med hockeyfolket. Mammas underbara Janne sa att de inte vågade släppa iväg mig ikväll. Det är bra att ha en man i huset som överöser med komplimanger. Han är även bra på att ge komplimanger de dagar när man själv egentligen inte alls är speciellt nöjd md hur man ser ut. Men nu sitter jag på tunnelbanan iallafall. Är självklart lite sen som vanligt. Men bara jag är där innan matchen börjar så är jag nöjd! Ha en toppenkväll nu, för det ska jag ha!

hur tänkte du nu?

Jag sov typ 4 timmar i natt.
Sen skulle jag upp och iväg till sjukhuset för att kolla ryggen.
KLOCKA ÅTTA EN FREDAG MORGON. Hur tänkte dem då?
Jag somnade iallafall i väntrummet och hade ingen lust alls att varken lyssna på läkaren eller vara trevlig. Jag ville hem och sova. Och sagt och gjort. Kom hem elva, sov till två.
Underbara lediga dag !


grått grötigt och allmänt tråkigt.

" Jag vaknade i morse och såg att Gud ramlat med frukost tallriken. Och bara därför var han tvungen att äta gröt idag?
Grått, blött och klibbigt, överallt.

Tänkte bara säga att jag kryper i ide nu.
Kommer fram när snön går och lägger sig. "


(Skrev det inlägget 22 oktober.)
 
Är det konstigt att jag fortfarande tänker varje dag när jag vaknar " jaja, men snön smälter snart, det är ju bara oktober" ?

När ska jag inse att jag bor i Sverige och att det är snö, slask, grått och grötigt typ 6 månader om året ?
Jag gissar på att det kommer vara snö på vår studentskiva, den är i april. Första april.
Om det är snö då så lovar jag att det är nån som skämtar med oss.
Men varför inte, det är ju ändå 1 april.
Och just den dagen är ju allt ett skämt... (?)

det går bra nu

Fick det här underbara armbandet av min älskade syster i julklapp.
Det bor på min arm.
Word Bracelet Long SEK 599, Humanity - NELLY.COM

nytt år nya misstag

Fortfarande en trasig rygg.
Jag är uttråkad och klättrar snart på väggarna.
Tur att jag har min älskade syster som tar mig till solna en snabbis. Annars skulle jag nog blivit galen.
Återbesök på sjukhuset på fredag.
Jag mår bra !

2011-01-02

Det är ett nytt år nu. Jag har inte fattat det ännu men det kanske är för att jag inte minns någonting efter typ halv ett på natten. Men det var min plan så jag är ganska nöjd faktiskt. Dagen igår spenderades med Karin hemma hos henne. Vi förflyttade oss från sängen till soffan runt 20. Sen tillbaka till sängen runt 01:30 typ. Sjukt nöjd med första dagen på året.

RSS 2.0