Nu var det ett tag sen..

.. jag skrev.
Men datorn gick sönder så vi var tvungna att laga den.
Sen fick jag inte i gång den och nu kommer jag inte skriva på ett tag igen eftersom jag åker till Lappland idag !! :)
Ska dit med Albin och hans familj och typ hela hans släkt ska dit också. Men det ska iallafall blir hur kul som helst. Kommer visserligen att sakna min mamii men jag kommer prata med henne nästan varje dag och när jag kommer hem så ska jag vara hos henne innan jag åker till sälen med pappa.

Det är mycket som ska göras idag. Men som tur är så åkte mamma och janne till Albin med alla mina  saker igår och jag kunde inte följa med eftersom jag var på Nalen med alla nior i vår skola och andra skolor och dansade.
Men nu måste måste jag verkligen packa det sista. Ska gå hemifrån om en och enhalv timme :)

Hörs 30/3. See ya !

OCH ?

Blondinbella säger ;
" Glömde en sak.. Nu är jag Sveriges största blogg! "



Och  ? Vi bryr oss inte ? Alla läser för att läsa hur patetisk du är!
Kenza skriver ju betydligt bättre än du gör... Herregud

söndag

Mamma ringde nyss och berättade någonting inte så kul. men vill inte säga vad eftersom man kanske kan få lite ledtrådar imorgon i skolan om vem / vad som har orsakat detta.

Just nu håller min älskade lillebror på med mitt hår. Han sprutar vatten på det och sen kammar han det hur försiktigt som helst för att det inte ska göra ont. Då blir håret jätte lent som han säger :)
Det gör inte så mycket att han håller på även om håret skulle se ut som ett smörpaket imorgon, eftersom jag ändå ska duscha ikväll :) det är kul att han vill umågs så mycket när man väl är hos pappa. Då är det ju iallafall någon som vill det :)

image51

Jag vill bara säga tack...

... till Madde, Amina , David och Thomas . Ni gör skolan till en plats att orka gå till.
Kärlek till er fyra. Ni är underbara !


ingen rubrik

Jag tycker att det är komiskt hur människor lägger sig i andras liv.
Som ni i klassen. Ni snackar skit när jag inte är i närheten men det ni inte tänker på att det oftast / alltid finns människor som hör som tycker att ni gör fel. Och det tycker jag också. Ni får snacka precis hur mycket skit ni vill, fine. Men det är väl bättre att ni kommer till mig och säger vad ni tycker är fel så att jag vet och kan bättra mig.
Jag kan ta kritik och jag tar det på ett bra sätt, men ni är fega som inte vågar komma till mig och säga vad ni tycker.

Norrköpings bästis

Min absolut bästaste "syster" kommer hit imorgon!!!!
NEEEELLLYYYYY !
Hon ska komma hit med skolan från Norrköping. Så mamma gav mig tillåtelse att skolka halva dagen för att träffa henne (TACK MAMMA )
Det kommer bli så kul att träffa henne , har inte träffat henne på över sju månader . ( vet det för att jag var där precis när jag träffat albin) Så jag kommer flyga på henne och krama sönder henne !! (a)

image72
(från vänster ; Nelly , jag , Ronja & Linn )

blondinbella, ge upp

Okej, jag har väl aldrig klagat på blondinbella men hon börjar bli extrem nu.


"Sjukt hur mycket media det är runt om mig för tillfället. Att folk inte tröttnar? Hur som helst så gör inte jag det i alla fall, haha. Ha en bra dag!"

VI HAR TRÖTTNAT!!!!!!!!!!

vart kan Albin vara ?

Vart är Albin ?
Jag sitter här hemma hos honom och han borde vara hemma nu, hans tåg kom till stationen 42 och det tar max 5 min att gå... Men sen såg jag att någon ringt från dolt nummer halv och det är om han ringer från jobbet. Så han hann antagligen inte med tåget. och jag som har tänt ljus och allt för oss eftersom jag inte gjorde det igår när vi firade sju månader . Jag har plockar undan i sovrummet och tänt massa ljus, men vart är han ???!! :(
Aja, får hoppas han kommer snart. miss him..


språk

Sitter på svenska / engelska lektionen, det är mitt språk val eftersom jag inte fattar dem andra språken.
Vi hade nyss brandövning så det tjöt i hela skolan. Kan inte förstå varför ? varför ska vi ha det en gång i månaden ? det är ju skit kallt att gå ut på skolgården och stå där i en kvart och vänta på att gå in i skolan igen.
Som tur är har jag typ världens snällaste lärare i språk så när jag orkade inte jobba idag och då fick jag sitta här :)
Snart är det lunch, tror att det är typ kyckling med någonting annat till lunch.. Hoppas det smakar bättre än all annan skit man vi får i skolan..
haha, nu sitter grabbarna och diskuterar varför min klass ska göra ett " kärlekshäfte" , killarna fattar inte varför. Ganska kul att lyssna på faktiskt.
Min lärare sa precis " livet är inte roligt jämt"
det kan man ju hålla med om, men nu ska jag kolla lite här på nätet och sen ska jag äta någonting .. / E


tisdag

Godmorgon alla glada människor !
Idag vaknade jag en timme innan jag behövde , förstår inte varför jag var så pigg då, väckte ju Albin halv 5 i morse...
Pluggandet gick inte så bra igår , hjälpte mamma med maten istället.
Albin och jag spelade monopol och jag vann ju såklart ;) han är verkligen dålig på det där, även fast han tror att han är så himla bra =P
idag ska vi på lägenhetsvisning igen, i samma lägenhet vi var i söndags. Kan vara bra att kolla flera gånger så att man verkligen är helt säker. Men först är det skola till halv två, men eftersom jag inte har gjort mitt no prov än så ska jag göra det oxå, och jag har inte pluggat någonting... =/ Får prata med David , Thomas och Madde idag och be om lite hjälp (a) Nu måste jag fixa mig , måste gå om en kvart. Ha en super bra dag / E   

veckans första dag och sju månader

Ålands resan gick bra :)
Det som avr jobbigt var att sitta på konferens mellan 08:00-13:30 när man hade gått upp kl 5. Men annars var det helt okej. Vi pratade mycket om säkerhet och sånt, mer ska man nog inte berätta ;)
Det var iallafall party hela natten med alla i aik. Jag delade hytt med Albin , Matte och Danne. Matte spydde ner halva hytten på natten, Danne var otroligt full och jag och Albin tjaffsade.. Men det är löst nu och idag firar vi faktiskt sju månader !!!! :D Tiden går fort när man har roligt som alla brukar säga.
Men nu måste jag verkligen plugga, har no prov imorgon och vill inte vara tvungen att plugga när Albin är här ..
/ E

fredag

Nu sitter jag här och lyssnar på hårfönen, Albin fönar håret och resten av kroppen eftersom han säger att han fryser så när han kommer ur duschen :) helt söt <3
Ikväll är det bara en lugn hemma kväll med mamma och Albin eftersom vi ska upp typ kl fem imorgon för att sätta oss i bilen och åka till viking line båten, för vi ska ju som sagt på konferens med aik fotboll imorgon.
Det är jobbigt att gå upp så tidigt men det kommer säkert att bli skit kul :)
Sen på söndag ska vi bara hem till Albin när vi kliver av båten och så ska vi kanske på visning i en lägenhet vi har hittat , men får se hur det blir med det . :)


Vad ska ni göra ikväll ?

torsdag

Okej, nästan hela veckan har gått. har inte skrivit på hela veckan eftersom det är någon som älskar att sparka på människor när dem redan ligger. Och då kände jag inte för att sitta här och knappa när jag kunde vara hemma med Albin och mysa och kolla på film och veta att han verkligen älskar mig .
Det här ändå inte hänt speciellt mycket den här veckan... Skolan som vanligt. Fick VG på mitt matte prov ( känns bra ) , har blivit ännu mer ANTI - GABBI (min bild lärare) som bara äääälskar att trycka ner mig för att hon tror att jag ändå pallar det. Men när skolan är slut och jag har fått mitt MVG (som jag gett mig fan på att få) då ska jag gå upp till henne och säga " DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT SLIPPA DIG !!! " för det ska det :) 
Idag har det inte hänt någonting i skolan , förutom att för första gången på typ 3 år åt jag raggmunk i skolan och när jag kom hem höll pappa självklart på att laga just det -.- 
Och igår åt jag korv o potatismos i skolan och fick samma sak hos Albin.. Har haft otur dem här dagarna .. =/ 
I helgen är det kryssning som gäller med alla fotbollsfunktionärer , det ska bli riktigt riktigt trevligt. Får hoppas att det löser sig med åldersproblemet. :P

har föresten hittat världens sötaste hund, som jag vill vill vill ha , :( 
men nu är det läxa som gäller, sen mat och sen läsa lite i tidningen jag köpte idag, blev så sugen när Madde köpte typ 5 st , så jag sprang in på pressbyrån i Brommaplan och köpte en tidning jag också .. :) / E  

hur kan man ?

Hur kan man sparka på någon som redan ligger ?
Du som håller på att kommentera mina inlägg om när jag mår dåligt, snälla ge dig ?
Jag skriver rakt ut att jag mår så jävla dåligt över det , och då kommer du och kommenterar och får mig att må ännu sämre, men du är så jävla feg att du inte vågar skriva vem du är ens.
Hur orkar du hålla på ? Varför läser du ens min blogg om du nu bara vill kritisera. Hur orkar du ens hålla på ?
Snälla, låt mig ha mitt liv och skit i det. Ingen har tvingat dig att läsa min blogg .
Så, stick.

20 saker,.

1. Jag har insett att min senaste kyss: Var den sista innan onsdag (tidigast)
2. Jag lyssnar på: NRJ (oftast)
3. Jag älskar/tycker om: familjen , sommar , vänner o älsklingen
4. Min absolut bästa vän är: Anna...
5. Min första riktiga kyss: minns jag knappt, (var med en barndomskompis)
6. Jag avskyr när folk: Anklagar folk för att göra saker när dem gör precis samma sak, typ som att " glömma kompisarna när man träffar kille " 
7. Kärlek är: en av de finaste saker som finns. Flyger på rosa moln jämt och ständigt 
9. Jag kommer någon gång att: Dö, men det kommer vi alla .
10. Jag är hemligt förälskad i: ingen , Albin vet ju att jag är förälskad i honom.
11. Sist jag grät var: Idag, :(
12. Min mobiltelefon är: en av de viktigaste sakerna att ha med sig ut.
13. När jag vaknar på morgonen: kollar jag mobilen och sen somnar jag om tills mamma kommer och skriker.
14. Innan jag går och lägger mig: Pratar jag nästan alltid i telefonen med Albin, sen tv.
15. Just nu tänker jag på: hur jag ska övertala mamma att få köpa hunden tillsammans med Albin.
16. Bebisar är: Gulliga, iallafall när dem sover.
17. Idag har jag: varit hemma med Albin och familjen hela dagen
18. I kväll ska jag: sova.
19. I morgon kommer jag: gå i skolan och vara döds trött
20. Jag vill verkligen: Ha den otroligt söta hund vi har hittat, tyvär är den tydligen redan såld. Får bli en annan hund.


idiot

Postat av: .

"Du är typ den töntigaste människan jag vart med om, ingen raggar på din pojkvän, du är bara så jävla omogen så du inte kan förstå att man kan vara vänner med en kille utan att de behöver betyda något."

du, menar du att om man skickar nakenbilder på sig själv till någon så är man bara kompisar ?


fredag & lördag

Här kommer lite bilder från när mamma och jag var ute och promenerade i fredags och gårdagens outfit :)


( mamma och jag på promenad i Sigtuna )

 
Vitt linne (hm)
Linne med guld tryck ( gina tricot)
Svarta byxor (gul&blå , puss&kram)

(kameran på mobilen är inte den bästa innomhus )

...

Din lilla jävla hora, jag ska döda dig. vet du det ?
Du har fel i din lilla fula hjärna.
Du ska låta min kille vara för annars måste jag slå ihjäl dig.

Såhär är det bloggen, en jävla liten hora raggar på min kille, skickar bilder på sig själv till honom och grejer, fast hon vet att jag finns eftersom jag har pratat med henne. Ändå gör hon allt hon kan för att det ska ta slut mellan honom och mig, hur ska jag göra? Snälla, hjälp mig... ?

tjejkväll

Nu är jag på tjejkväll hos bonnie, mycket trevligt
många trevliga tjejer här, får zonterapi av en tjej mot min mensvärk :) (a) *underbart *
Vi har ätit tacos och snackat mycket skit.
Albin, är på krogen i södertälje med lite folk så vi ska ta sista tåget hem tillsammans sen :)
jag ska kliva på tåget han sitter på och min buss går redan 00:38 härifrån så det blir inte så sent,
updatering med bilder på oss tjejer kommer upp i veckan . :)

Hoppas ni har en underbar kväll, (puss på dig mamma om du läser ) :D / E

lördag

Idag ska jag på tjejmiddag hon Bonnie !! :D
Det ska verkligen bli hur kul som helst, förutom att Becca kanske inte kommer :(
Så nu hoppas jag verkligen att Belly kan åka in till stan o träffa mig så jag slipper gå runt helt själv och leta efter kläder inne i stan.. =/
Jag saknar Belly faktiskt, hur mycket som helst. Det var ju hundra år sen jag träffade henne.. "!!!
Men jag ska fixa mig nu, sen måste jag åka / E

RSS 2.0