walking in strandmora

Jag är kär, lycklig och mår toppen.

mitt hjärta slår för dig

En heldag på skansen, med massa fina djur, fint väder och underbart sällskap. Det blev många timmar, mycket promenerande, mat, dricka och klappande på getterna.
Kvällen slutade i Jakobsberg på femte våningen med god mat och två trötta barn som somnade som stockar. Nu sitter vi på balkongen och dricker vin och myser, lyssnar på musik och pratar.
"Lev din döm" , precis det jag gör nu .

I've found that special thing. I'm flying without wings

Efter 12 dagar tillsammans med någon, dygnet runt. Blir det väldigt konstigt när man är själv. Har haft känslan av att jag glömt någonting hela dagen. Jag har kollat omkring mig hela tiden och letar efter någonting utan att komma på vad det är. Tills jag kom på det, jag har ju inte den där handen med mig. Handen jag har hållt i vart jag än har gått de senaste 12 dagarna. Jag kom hem, och kände mig ensam till tusen. Jag hade ju ingen att ligga med på sängen och krama. Nu går jag runt och tänker på allt vi gjort. Allt vi ska göra. Jag planerar och fixar ocg jag älskar det. Jag älskar att ha någon som jag tycker om, som tycker om mig. Jag mår bra av att veta att jag är älskad. Det är en faschinerande känsla.
Jag är så jävla lycklig !

<3

Efter massa dagar i Avesta och en kväll på en liten ö med dansbandsmusik ligger jag nu i sängen hemma hos mig med finaste Andreas. Idag har vi varit med varandra i stort sett hela tiden i 8 dagar. Jag är lycklig, jävligt lycklig.

Im in heaven

Sen i onsdags, en halv dag ifrån varandra. Jag mår så bra. Vill ha det såhär föralltid. Ligga i husvagnen och lyssna på regnet, kramas, pussas, mysa och ha det underbart. Jag mår världsbäst !

jag önskar att det aldrig tar slut

Jag spenderade halva onsdagen till att komma på en så otroligt bra ursäkt att inte behöva åka till Jakobsberg. Jag var så nervös att jag höll på att spy och svimma på samma gång. Och jag ville inte ha det så, så jag funderade på att inte åka dit, hur mycket jag än ville. Men jag åkte iallafall, jag träffade finaste personen någonsin och sen sekunden vi tittade på varandra har vi varit utan varandra i 3 timmar. Det var när jag på torsdagen åkte hem och hämtade lite kläder. Jag är lycklig, så otroligt jävla ap mycket lycklig. Det bubblar och pirrar och det är jobbigt att sitta hemma själv just nu, för att sen inte träffa finaste förrän ikväll. Men sen, sen har vi några dagar till när vi ska vara med varandra innan verkligheten hinner ikapp. Men det tänker jag inte tänka på just nu. För nu är jag bara så otroligt lycklig.

Lycka

För första gången på riktigt länge är jag rakt igenom lycklig. Härlig känsla det där.

feel like a housewife

Städar fixar och donar.
Och medan jag gör det lyssnar jag på bra låtar som påminner mig om finaste.

Måndag gör jag ingenting


I never mind the rain from the skies If I can find the sun in your eyes.

Jag älskar att vara bakis på söndagar! Man kan sova hela dagen utan dåligt samvete.
Mamma kommer ofta hem och orkar inte laga mat så man får bakismat. Underbart!
Det kan ju vara den bästa dagen i hela veckan att vara bakis på.
Jag bara älskar det.

den som väntar på nåt gott

Jag vaknade av att telefonen ringde imorse. Det var finaste som ringde och väckte mig. Helt okej att få prata med nån man gillar direkt man vaknar. Låg och pratade i typ en timme, sen blev det soffhäng och några samtal (som svarade på några frågetecken från igår) innan jag deckade på soffan. Vaknade 1,5 timme senare, och kröp typ in i sängen där jag sov lite mer än en timme igen.

Det var en bra utgång igår faktiskt, jag hade riktigt trevligt. Lite synd bara att jag inte tog ett enda kort. Men så kan det gå när man har lite batteri på telefon och är jävligt ofokuserad.
Men varför vaknar man alltid med konstiga skrapsår, blåmärken och ont i halva kroppen när man varit ute och festat ?

It's no guarantee that life is easy.

Jag har fått mobilarm. Fatta hur sjukt.
Vaknade i morse och hade nackspärr och kramp i armen. Tror man pratar för mycket i telefon då.
Pratade i telefon i nästan 5 timmar i sträck igår. Kan ju kanske vara därför. Mamma skrattade åt mig och undrade vad man pratar om så länge. Hade inget bra svar på det. Man pratar ju om så mycket hela tiden.
Nu måste jag iallafall använda fel arm när jag pratar i telefon, det går sådär eftersom jag aldrig övat in att ha den på "fel" axel när jag gör saker. Så nu måste jag lära mig det också för att kunna prata i telefon så länge som jag vill. Men det är det värt...

I'm scared of what you'll say

Jag blir inte ofta nervös. Jag kan bli lite nervös om jag ska göra nåt jag aldrig har gjort förut. Men nu har jag varit nervös i flera dagar. Så sjukt nervös att jag knappt kunnat tänka. Men, sen vaknade jag idag. All nervositet var som bortblåst. Så jävla skönt. Jag kan fokusera lite bättre på det som händer runtomkring mig. Dock är mina tankar fokuserade på nån helt annan hela tiden men det fungerar iallafall. Jag gör det jag ska, ibland tar det lång tid, ibland glömmer jag vart jag lägger saker, ibland gör jag fel. Men det gör ingenting, för jag är lycklig.

I mina tankar finns det bara du

Myspysdag med Michaela idag. Det blev en prommis från södra station till Hornstull. Handlade lunch på coffiebar, snackade skit med personalen där innan det bar iväg till tanto. Ett dopp, lunch med champagne, skitsnack, mera bad, tappade solglasögon, mycket svordomar och tillslut lycka för att solglasögonen kom tillbaka efter att en liten pojke dykt efter dem. Vi återgick till solande och mer prat. Det var en helt perfekt dag som har avslutats med god mat och trevligt sällskap på Ljusterö. Filmtittande på soffan med en massa tankar på en fin person. <3

Here I am just the way you want me!


I'm tired of holding this inside my head

I've been spending all my time 
Just thinking about you 
I don't know what to do 
I think I'm fallin' for you 


There's a stranger in my bed

Vaknade upp igår.
I en bäddsoffa.
Kläderna oanvändbara.
Skorna allt för höga för att gå hem med.
Jag tog påslakanet, lindade in mig i det och gick hem.
Mötte en person. Kändes bra att det inte var fler !
Satte på mig lite kläder, tog det jag behövde och gick ner till bilen och en väntande Karin.
En hemmakväll som slutade på krogen.
Det är precis så det ska va
Sjukt gammal bild, men ändå en favorit i arkivet !

RSS 2.0