I don't care if Monday's blue

Shit vad det snöar. Känner mig fett deprimerad.
Jag skrev för ett bra tag sen att om det är snö på vår skiva är jag inte förvånad. Och det kommer det förmodligen att vara oxå. Så min utklädnad kommer väl passa utmärkt !

woopwoop

Jag lägger mig ner och gråter en skvätt.
Eftersom livet inte alltid är lätt.
Ligger och funderar, gråter ett tag.
Ser fram emot nästa dag.
Då livet inte luktar illa, inte är skit.
Kanske ska längta lite mera dit.

om man inte står för nåt faller man för allt

Gå i taket. Gråta en skvätt.
Det är inte alltid lätt.

när man väntat alltför länge blir inget som man tror

Min praktikförkylning har utvecklats och förändrats. Jag kan andas helt normalt. Kan faktiskt t.o.m. svälja. Men nu känns det som att jag har vatten i hela hörselgångarna. Så himla mysigt. Vill stoppa ner hela händerna i öronen men de får av någon konstig anledning inte plats.
När jag var liten tittade jag på mamma och sa " mamma varför har barn små fingrar och stora näsborrar och vuxna stora fingrar och små näsborrar?"
Jag tänker i samma bana nu
"varför i helvete har jag så sjukt små hörselgångar?!"
bjuder på en bild från 2008.
Jag och Charlie när han var knappt ett halvår.

Praktikförkylning

Jag älskar att vakna upp mitt i natten av att jag inte kan andas. Man sover så bra och är så väldigt pigg resten av dagen sen. Men det är så att praktisera. Alla bakterier attackerar eftersom man är den enda som inte blivit utsatt för dem. Men jag har inhandlat förkylningspiller så tji fick ni alla bakterier!

If I sing my little song would you follow me home

Jag är stolt.
Jag har pluggat i flera timmar, jag känner mig duktig till tusen.
Jag fixade kaffe, skar upp ananas ( som jag upptäckte att jag tydligen är allergisk mot) och sen gjorde jag en spotify lista med mina favorit låtar, sen gasade jag på som fan. Nu har ångesten släppt lite. Ikväll blir det myspys med Karin- som vanligt.
glad Elin på hockeyn i veckan

Våra brister gör oss till människor


inflytt, uppackning

Angelica flyttade in igår. Eller vi har hållt på hela veckan men igår kom det stora flyttlasset.
Det var kaos. Jag satte mig på sängen, kände mig gråtfärdig och frågade Ang. om vi inte skulle åka därifrån istället. Det kändes lättare.. Det hela slutade med att vi satt nerknölade i hennes badkar med varsitt glas vin och snackade skit. Sen blev det en liten tripp med Tobbe och Ang in till stan, åkte till max och käkade och sen tillbaka in till stan. Riktigt trevligt. Har haft lov en vecka, det märks inte. Är tröttare nu än jag var innan lovet.
Dagens behov :
Sömn
Dagens vill ha:
Sömn

RSS 2.0