första advent

Vi vaknade 13:56 idag. Hade verkligen sovit bort hela dagen. Kändes inte sådär jättekul.... Vi gick upp, fixade lite, jag packade min väska och sen åkte vi iväg och kollade lite i olika affärer. Dels efter julpynt. Vi har ingenting hemma och det är inte så kul , känns som att alla andra har fint och juligt medan vår lägenhet ser helt tråkig ut ... :(

Har precis ätit middag med familjen och jag är verkligen hur trött som helst. Även fast jag sov till kl två.
Senare ska vi fika med lussebullar och glögg sa mamma, mysigt mysigt ! :)
Ska kolla lite på tv tror jag, kanske läsa min bok eller plugga lite matte. Får se hur det går. Kram !


natt

Tjejkvällen blev mycket lyckad. Vi hade hur trevligt som helst. Mycket skratt och fnitter och massa prat om allt möjligt. Bilder kommer imorgon när Josefin har skickat dem.

Morfar blev glad när han fick sina pepparkakor och sen hade vi köpt en julstjärna (blomman ni vet) men han hade en hel del så det kändes inte så speciellt  att ge. Haha.

Nej ska fundera på om jag ska gå och sova nu, kram !
P.s. sa att jag skulle skriva ikväll eller imorgon, höll både och eftersom kl är efter 12 ;) hihi !


lördag

pepparkakorna blev jätte fina :) vi använde ett och ett halvt paket, sen orkade vi inte mer. Vi hade helt nya formar som jag köpte förra året, det enda juliga vi hade var ett stort hjärta och en gris. sen var det änglar, älgar, dinosaurer, en isbjörn, giraff, hund, katt fisk och lite mer. så det kändes inte så juligt men det såg roligt ut ;)

nu har jag städat hela köket så det ser riktigt fint ut och vi dammsög igår och plockade undan lite. Men vi ska städa lite mer, antingen ikväll eller imorgon.

Snart ska vi hem till morfar och fira honom för han fyllde år i måndags, sen senare ska jag hem till Michaela för jag, Michaela, Linn, Karin, Josefin och Julia ska ha tjejmiddag. Trevligt trevligt. ( hoppas att Albin hämtar mig så jag slipper åka tåg hem ) haha.

Nu ska jag städa lite mer, sen göra mig i ordning för snart måste vi börja åka. Några pepparkakor ska jag ta med mig till morfar så att han får smaka på nygjorda hemgjora pepparkakor idag. Som en liten present liksom :)

Vi hörs sent ikväll när jag kommer hem, eller imorgon. Hoppas att er lördag blir bra, för det kommer min bli !

fredag

Fy fan vad jag är äckligt trött på folk som kommenterar "anonymt" behöver fan inte kommentera alls då !
Ursäkta för mitt lilla raseriutbrott men det här är en av de västa sakerna jag vet. Det är fegt och tråkigt.

Nu är det iallafall äntligen helg. Är hemma hos mamma och packar kläder inför helgen och snart ska jag in till stan och möta tjejorna som är inne och julhandlar för jag ska kolla på en sak till min klänning som jag köpte igår.. :)  i famnen ligger min katt och biter på mitt armband eftersom hon tycker att jag inte myser tillräckligt med henne. Hon bytte precis nu taktik till att börja tvätta mig lite försiktigt. Trodde nog att det skulle gå bättre.
 
Jaja, jag har lite bråttom, lånade böcker av min gamla svensklärare för typ hundra år sedan och jag har glömt att lämna tillbaka dem, så jag ska packa klart nu och sen skag jag springa bort till skolan, till tunnelbanan och åka till stan. Ikväll blir det pepparkaksbakning :D


kväll

Efter en lång kväll på hovet är det dags för bedtime. Jag är dödstrött, albin står i duschen och Charlie leker med mina fötter. Inte så härligt eftersom han klättrar upp för mina ben. jaja, dags att dejta sängen. God natt !

livet är orättvist,

eller hur ? det vet ju alla, hur orättvist livet faktiskt är. Speciellt för oss tjejer. Dels har vi mens minst en gång i månaden, vi har mens värk, blir på dåligt humör och orkar ingenting. Inte nog med det, vi måste köpa tamponger / bindor, p-piller och massa värktabletter för skiten också. ( tycker att man ska få bindor och tamponger hemskickade varje månad, eller åtminstonde att de inte ska kosta skjortan.) 

Visst är det underbart med barn? Men det är vi som måste gå upp massa kilo i vikt, få ont i ryggen, börja gråta för ingenting och sen spräcka sönder hela underlivet också. Amma och få hängande bröst, träna hur mycket som helst för att få tillbaka kroppen man hade innan. Okej, man måste lida pin för att vara fin. Men lite överdrivet är det väl?

Och vad gör då männen ? Jo, de går runt och mår bra, behöver varken ha mensvärk, ont i brösten, föda barn eller amma. De tjänar ofta mer pengar än vad kvinnorna gör, behöver inte gå upp massa i vikt bara för att de vill ha barn, inte få en helt annorlunda kropp och inte träna skiten ur sig för att bli snygga efter att de har fått barn.

Jaja, nu låter jag väl som en otroligt skum person som har så mycket konstiga tankar. Men det här är min blogg, och den är ärlig. Sen får ni tycka vad ni vill om det :)

NU

är jag äntligen klar med alla läxor. Albins kompis Jonas har hjälp mig eftersom jag hade lite svårt med engelskan.
Nu måste jag sova, orkar knappt hålla ögonen öppna längre. God natt !


snö snö snö

Gud vad jag älskar snö ! Det är så himla härligt. Synd bara när det fyller hela väskan så att man har snö överallt. Men det är helt okej ändå.
När jag var på väg hem idag så hade jag sån lust att bara lägga mig ner i snön och göra en snöängel. Men tanken på vad grannarna skulle säga hindrade mig. Istället så skrev jag ALBIN mitt på vår gata, eller gata och gata. Typ gångväg. Sen gjorde jag ett hjärta som jag skrev A i. Tyvär gick Albin och hans kompis den andra vägen så de missade det ... :(

Charlie älskar tydligen snö, vi som tänkte "avskräcka" honom så att han inte vill gå ut nu i vinter, men han gillade det så mycket. Han springer runt ute på balkongen och busar i snön och är överlycklig. Funderar på att gå ut med honom så att han får leka av sig lite. :)

Albin står och lagar mat igen  ! Så jävla underbart att ha någon som lagar mat åt en varje dag. Snart är det nog min tur. Men han är mycket bättre på att laga mat så det känns trevligare om han gör det. :)

Nej, nu ska jag göra lite läxor, som jag fortfarande inte är klar med, fy på mig.


mår riktigt dåligt

usch, känns som att jag håller på att bli magsjuk. Har jätteont i magen och mår riktigt illa. Fy fan...
Albin har redan somnat, han kom och la sig och mös med mig när jag kollade på andra avenyn och innan det var slut så sov han, så jag fick tjata in honom i sängen så nu ligger han och Charlie och sover där inne. Själv sitter jag här och är hur trött som helst. Men vill vara vaken ett tag till om jag börjar spy. Plus att Wallander börjar nu och mamma gav mig tipset att dricka en kopp te, det skulle lugna magen...

Är lite läskigt här hemma just nu för det blåser så mycket och det tjuter i fönsterna. Man hör blåsten som om man hade dörren öppen, känns lite lärkigt. Är glad att vi bor på tredje våningen i ett lägnehetshus av sten. Då är inte risken så stor att ett träd eller någonting blåser ner och kraschar hela huset ! :O

Men nu har Wallander börjat och jag ska försöka koka en kopp te :)
Kram och godnatt !


header

Har ändrat texten uppe på min header, vad tycks ?


hemma igen,

Vi tog oss till Tumba tillslut. Jag köpte mina skor och sen två-pack raggsockor som ska värma lite extra. Vi åt på mc donald's och tillslut så storhandlade vi mat. Känns bra att ha både kyl och frys. Vi passade även på att köpa lite kattleksaker till Charlie. Bland annat hans favorit mus som han har ätit upp. Så vi klpte en ny. haha

Nu ska Albin börja laga mat åt mig och jag ska skriva lite på läxorna jag inte orkade skriva klart igår. Sen ska jag städa undan och lägga ut nya mattan :) Kram !






Känns som att många har reagerat på bilden med alla kattleksaker. Bilden är agen från google, Charlie fick bara typ 5 st . (ändrat ;30/11 00;55)

söndag

halv sex i natt kom Albin hem... tyvärr vaknade jag när han kom hem och hade jättesvårt att somna om, så vi blrjade kolla på kung fu panda men jag somnade på en gång... Vaknade efter typ 45 min och då låg Albin bakom mig och sov han också... :)

Orkade inte städa igår så det får bli idag istället, vi ska försöka ta oss till Tumba och köpa skor oxå :)
vi hörs senare, kram !

GOD NATT !

 

jag bara älskar

SVENSSON SVENSSON


en hälsning

Eftersom min syster älskar min blogg, och läser den hela tiden. Så känner jag att jag ska hälsa till henne !

HEJ HEJ HEJ, KÄRA STORASYSTER JOSEFIN !


sitter i soffan

Det känns som att klockan är typ tolv, tyvär är den inte mer än tjugo i nio. Känns rätt värdelöst...
Sitter här i soffan, med mjukisar, nya tofflorna och nya filten. Brevid ligger Charlie och sover, blev nog en omställning när han fick flytta hem igen..

Det är sådär lagom kul när man pratar med syster i telefon och så ska man berätta vad man köpte idag.
"- vi köpte tofflor som jag har på mig och sen köpte vi en skiiiiit fin matta och sen..."
"- ja, jag vet, jag läser din blogg!! "

jaha, det var ju ett kul samtal. Men som sagt, jag skriver ju för att jag vill att mina nära och kära ska veta vad jag gör på dagarna.

Funderar på om jag kanske ska städa lite här, dammsuga och så, sen rulla ihop gamla mattan och lägga ut den nya på golvet i vardagsrummet. Då blir nog Albin förvånad när han kommer hem. Men först ska jag göra lite hemskrivningar. Kom precis på att jag hade det i läxa tills nästa vecka. Jaja, vi hörs !

lördag

Idag blev jag väckt av att någon lade armarna om mig och gosade in sig i min nacke. Jag blinkade nyvaket och tänkte "vad faan?" Helt plötsligt slog det mig, "ALBIIIIIIN!!!!!!! " Jag kastade mig runt och in i hans armar och gosade in mig i hans famn. Shit, jag var helt överlycklig. Fattade knappt att det var sant. Det var helt sjukt hur glad jag blev !
Jag låg och höll fast honom och vägrade släppa. Det är länge sedan jag blev så glad.
Albin har varit i Lappland sen i tisdags och vi har knappt pratat eller någonting. Sen helt plötsligt ligger han och håller om mig !


Idag har vi iallafall varit i Barkaby. Vi var både inne på cervera och IKEA. Vi köpte en vardagsrums matta, en filt, en glasburk(godisburk) med lock, tofflor, shottglas. Ja, det var nog allt ! Nu är han ute med sin bror så jag ska gosa ner mig med mina nya tofflor och min nya filt i soffan och kolla på tv, är lite trött så får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Får se om jag skriver senare, kram !


bild tagen av ; Josefin

dags för önskelista?


 
Det börjar närma sig jul och det känns som att jag bara kommer på mer och mer saker hela tiden som jag önskar mig. Funderar på om det kanske är dags för att börja skriva en önskelista. Problemet är bara att jag kommer komma på mer och mer saker hela tiden... På ett sätt kanske det är bra att fylla år i januari eftersom då kan man få det man inte fick på julafton. Men det suger ju ändå, för man får ju vänta ett helt år på presenter igen liksom... =/
Ja, det är en stor, svår fråga i livet det här. haha

Nu ska jag lägga mig på soffan och slappa och njuta av att det äntligen är fredag.
Kram !


Min önskelista kommer dock innehålla lite roligare saker

fredag

Jaha, så var det fredag igen då. Ska hem till mamma ikväll. Har varit hos pappa i två dagar och det känns inte schysst mot mamma att hon ska ta hand om Charlie hela helgen.

Imorgon kommer Albin hem ! Känns kul för jag vill hitta på någonting i helgen och det är inge kul att göra det själv och alla andra verkar ha planer... Tyvärr hinner jag inte skriva mer för jag måste fixa lite här hemma innan skolan ! Kram på ER !



fler som känner sig såhär ?

lägger in lite bilder

En bild säger mer än tusen ord.



far och bror

lillebror som  jultomte

fr H ; jag ,Albin, Amadeus och monica

Såhär såg vi ut i bilen på g till kroatien 2007.

han oxå

hon skrek och slogs , men bilden kom in i bloggen iallafall

denna bjuder vi på

ja, den med.

lillebror och jag i bakgrunden. Österrike

även denna kom in i bloggen, även denna med våld

lillebror och pappa

sötast i hela världen

vi hade kul med en hjälm, ja. Inte helt normala, men det är okej.

Yes, min syster är en fjortis !

Favorit i repris

Här kommer ett litet inlägg som jag skrev  2008-01-06 @ 22:45:22
Jag bara älskar detta inlägg, blir så glad när jag läser det !




Gud vad trött jag blir.
När det äntligen börjar snöa och hända någonting med vintern så kommer snöslasket och regnet. Och hur bra är det då ? Sen om några dagar blir det minusgrader igen så då blir det is överallt. Och tänk då på alla stackars gamla tanter som är ute och går och halkar och gör illa sig och inte kommer upp.
Då undrar man ju eftersom det finns människor som ber till gud om fint väder och allt annat . Men sägs inte Gud vara en snäll person som har skapat hela världen ? Men om han nu har det borde han vara väldigt smart. Men hur smart är det på en skala att göra så att människor först vblir deprimerade för att det regnar och sen halkar , trillar och kör av vägen för att Gud har sett till att det är svinhalt överallt.
Ja, alla har sin tro och det har jag också, men inte fan är det på Gud iallafall.

Och alla dem som ljuger hela tiden för att få uppmärksamhet då ? Som säger att deras pappa är rikast i världen eller dem som säger att de var i slagsmål med 25 pers när dem egentligen bara bråkade med pappa om vem som skulle dammsuga vardagsrummet. Eller dem som säger att de har haft sex med 15 pers för att verka coola när dem egentligen är oskulder. Varför skaffa sig ett " horrykte" ,som alla tjejer verkar få, bara för att verka lite cool ?
Och dem som är sura och irriterade hela tiden utan att ens själva veta varför.
Och dem som skyller sina fel och brister på alla andra stackars oskyldiga människor.

Ja, herregud, ibland funderar man på saker som gör en så jävla irriterad och förbannad, kanske inte så bra för hälsan och omgivningen, men då har man ju iallafall en anledning till varför man är irriterad. Tillskillnad från vissa andra.
/ E

nu är det bråttom

Ville bara uppdatera lite, :)
Jag kom precis innanför dörren och ska snart springa iväg till tunnelbanan igen för att åka till kista och hämta ut biobiljetterna. Jag och pappa ska se Burn after reading. Får se om den är bra, man kan ju alltid hoppas ! :)
Nej , nu måste jag kila igen. Kram på er !

torsdag

Okej, just denna torsdag känns faktiskt väldigt bra.
Vissa får lön, en dag kvar i skolan, bio med pappa, två dagar tills Albin kommer hem. Ja, helt enkelt riktigt skönt :)
Snart ska jag kila iväg till skolan men först ska jag kolla om jag hittar någon bra film som går på bio!

Igår var jag med min galenpanna Belly i Kista och hon sprang runt och letade efter skor. Hon kutade fram och tillbaka i typ 50 min, jag var helt slut...

Men jag måste kila nu , har mycket som måste fixas. Skriver ikväll !

.

Min kära vän Belly ska komma till solna och träffa mig en liten stund :)
Här var förslaget hon fick av SL

Ta buss 119 från Mamrevägen mot Solna centrum.

Den går från Mamrevägen ca 18:44

och kommer till Rissne 18:50.

Vid Rissne byter du till tunnelbanans blå linje 10 mot Kungsträdgården.

Den går från Rissne 18:56

och kommer till Västra skogen 19:04.

Vid Västra skogen byter du till tunnelbanans blå linje 11 mot Akalla.

Den går från Västra skogen 19:07.

Du är framme vid Solna centrum 19:09.

helt sjukt, varför inte bara bussen hela vägen ?


God natt kära vänner,

Nu ska jag dejta sängen. Hoppas ni gör det samma snart, ;)


Bröllopet i Cypern, tittar man noga ser man mig och Albin i skuggan.

Även om det är en gammal bild så gillar jag den


den 30 mars 2007,

lågkonjuktur (?)

Albin mobbar mig och säger att min blogg har drabbats av lågkonjukturen när han tittar på min statistik. Den går nämligen upp och ner i ganska kraftga kurvor varje dag. Så jag satt och funderade på det här idag. Vad ska man göra för att hålla läsar antalet?

Okej, nu tänker jag på de "kända" bloggerskorna". Jag tänker inte blondera mig, sätta handen i håret, pluta med läpparna och prata larvigt. Jag tänker inte heller prata om saker som jag inte tycker är intressant. Bara för att få läsare. Jag skriver i min blogg, för att jag gillar att skriva. Jag har alltid gillat att skriva och svenska har alltid varit mitt favoritämne. Speciellt uppsatsskrivningar. Folk som umgås med mig vet att jag har sjukt livlig fantasi, ibland går det för långt. Jag älskar helt enkelt att skriva.

Om det finns folk därute som gillar att läsa en blogg som är ärlig rakt igenom, så är jag glad för det. Jag tänker inte tvinga någon och inte heller "vika ut min blogg". Om ni gillar min blogg får ni gärna läsa den för jag välkomnar er med öppna armar. Och jag tänker aldrig förändra mig för att någon annan vill det. Visst kan ni ställa frågor eller berätta om vad just ni vill läsa om, är det ett bra ämne kan jag skriva om det. Annars tänker jag tala om att jag tycker att det var ett larvigt ämne helt enkelt. Nu ska jag äta mat som min underbara mamma stått och lagat. Kram.

hahahahaha

Jag skrämde precis skiten ur Albin. Han stod i köket och pillade och jag smög ut i hallen, så hoppade jag in i köket och skrek "waaaaah". Han hoppade en halvmeter upp i luften och såg livrädd ut. Jag höll allvarligt talat på att kissa på mig för att jag skrattade så mycket. Det var helt sjukt kul, tyvärr verkar han lite sur på mig nu. Men det går över snart. :)

Nu ska vi snart äta mat som Albin står och lagar. Jag är på skitdåligt humör idag så är glad att han lagar mat åt mig :) Sen är det dags för filmtittande. Vi hörs, karm !

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

DET SNÖAR UTE !! DET ÄR SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ !! :D
Jag älskar snö, ställde mig och hoppade upp och ner i soffan. Älskar älskar älskar snö !! :D

Nu hinner jag tyvär inte skriva mer, ska iväg på hockey. Ville bara dela med mig av min glädje !

kollar på beck

Nu sitter jag här med syster och Albin. Skiver på systers dator och Albin ligger och myser med mig. Det är en väldigt väldigt mysig kväll. Förlåt för att jag inte skrivit på länge men har inte orkat... :( Vi hörs !

helkväll med Karin

Jag och Linn var inne i stan och kollade och shoppade skor idag. Hon köpte tre par. Jag ett par.
Sen mötte vi Karin, åkte hem till mig och Linn lagade asgod mat. Hon är bara för underbar !
Nu är vårat skolarbete äntligen klart också.
Men ska umgås med min Karin nu, sen ska jag nog gå och lägga mig. Är så fruktansvärt trött :(

Linn handlade dessa skor ;

och ett par ballerina.

Jag köpte ett par vinterskor. Stövlar med låg klack.

-


<3

Jag förstår inte hur jag ska klara av det här... det gör för jävla ont.



Lägger in några bilder från Cypern


Båtutflykt

På vår 1-årsdag i Cypern.
(Jag ser gravid ut, vet inte varför. )

I ett gammalt slott.
Ser överlycklig ut.

"gården" på slottet

Bara älskar bilden


En del av hamnen



En bild säger mer än tusen ord


.

Min dator ville verkligen inte som jag ville idag. Kunde inte öppna eller skriva ut dokumentet jag skulle fixa, och skrivaren var dum. Så nu måste vi försöka hinna klart imorgon, innan redovisningen på fredag. (nervös)
Känner liksom hur paniken börjar växa och hur jag börjar bli nervös, redan ! Hur ska det här gå (?)
Äsch, ska kolla tv med mamma nu, vi får höras när vi hörs. Kram !

det är ... onsdag

Livet leker. Inte, alls för tillfället.
Jag är trött, och vill sova. :)
Ska äta lite mat och sen tänkte jag sova men jag kom på att jag har svinmycket att göra inför skolan imorgon.. :(
Så tyvär hinner jag inte skriva eftersom jag måste göra det här. kram



längtar till snön kommer

:(

Jag känner mig... helt. tom

Idag har JAG


blivit galen för att en stor del av vårt projektarbete försvunnit pga att dator jäveln dog.

ätit jättegod soppa på ett mysigt café med några söta flickor i klassen.

blivit dyngsur om fötterna pga av regnet och dåliga skor.

 blivit irriterad på att det inte finns några snygga skor.

 blivit ännu mer irriterad på att jag blev jävligt blöt och kall om mina fötter.

pratat i telefon i mer än 1,5 timme med en person som har betytt mycket men som jag inte pratat med på länge.

fått höra "Elin... Tack för att du finns. "

blivit varm om hjärtat pga meningen ovan.


trött

Jag är helt slut.

Sov jättebra i natt men ändå känns det som att jag inte har sovit på flera dygn.

Ögonen är på väg att åka ihop och huvudet känns helt tungt.

Sitter i skolan och arbetar med vårt projektarbete men jag är helt slut och orkar inte göra någonting. Men jag kämpar för att klara av det här och bli klar J

När vi slutar ska jag och Linn och kanske några fler till ett café på Odenplan. Vårt matkort gäller där och det är hur mysigt som helst.

Men jag måste fortsätta arbeta nu, vi får höras lite senare. Kram


-.-

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det,
Han som skickar sms på kvällarna och skriver att han saknar dig,
Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är,
Han som uppskattar dig och allt du gör för honom,
Han som håller dig i handen när alla ser på,
Han som lever för endast dina kyssar,
Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser,
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig,
Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig,
Han som vaknar på morgonen och den första han tänker på är dig,
Han som skiter i alla andra tjejer för du är allt han vill ha,
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på, även fast ni bråkat,
Han som aldrig lämnar dig,
Han är värd din kärlek


Om ni skulle sett mig nyss skulle ni skrattat ihjäl er

Jag var ute och mötte syster för att lämna lite saker.

Jag hade pyjamas byxor, vita flanell med röda hjärtan på. Sen hade jag en rosa tjocktröja, som är Albins ( den var lite stor ) sen mina gummistövlar som är svarta med vita blommor på och en tygkant högst upp. Och inte nog med det, byxorna är lite långa så jag var tvungen att ha dem nerstoppade i gummistövlarna.  Det är värt att se, eftersom ett gott skratt förlänger livet ;)


Det här är min bästa vän


Vi träffades när jag var sex, han åtta. Han cyklade upp och ner för en backe där jag satt på en sandbox. ( en sån där grön/blå låda ni vet?) Han stajlade järnet för mig. haha.
Antagligen funkade det, eftersom det var 1998.
Och sen dess har vi hållt ihop, han är min barndomsvän, min bästa vän ! ♥

idag

Det var en kille i skolan idag från Kenya. Han hade startat ett projekt där nere för barn som inte får gå i skolan och liknande. Och nu åker han runt och har föreläsningar om hur det är där. Han visade en film som hette glue boys. Man fick följa några unga killar, den yngsta var 2 år. De flesta sniffade limm för att klara kylan på nätterna och den hårda vardagen utan mat. Han frågade om vi var sugna på att arbeta som volontärer där nere. Jag skulle kunna göra det, lätt. Tänk er, åka bort hela sommarlovet till Kenya. Hjälpa barn som inte får gå i skolan, som bor på gatan. Allt ! Jag vill, vill vill. Bara få komma bort. Slippa Sverige, vädret, kylan. Allt. Jag längtar, tills jag kan åka dit. Jag älskar att hjälpa människor och det skulle vara en upplevelse som man bär med sig hela livet. Ja, varför inte ?


Allt känns bara så...


..svart.

This is what I live for



Bild ;
1 , mamma och janne.
2 , Syster
3 , Pappa och lillebror , 3år gammal bild.
4 , Albin, pojkvän.

Samt mina vänner.
Alla ni betyder så jävla mycket. Tack för att ni är en stor del av mitt liv.

måste skriva av mig

Jag har haft pojkvän i 15 månader (imorgon).
Fortfarande får jag höra av mina "vänner" att jag aldrig hör av mig och bara är med pojkvännen.
Men sen, när jag ringer till mina kära "vänner" så har de aldrig tid. De säger "ringer dig senare". Ringer de någonsin upp? Nej! Så jag ringer igen, efter några dagar. Samma sak då igen. Så tillslut, så ger jag upp. Sen får jag höra att det är jag som aldrig hör av mig. Jag känner att jag börjar tröttna på det här. Att jag duger när de har tid, och att det är jag som ska höra av mig. Annars är det mitt fel att vi tappar kontakten. Känns sådär lagom kul.

Därför är det så skönt med de vänner som jag har, där man är två med att höra av sig. Det känns så jävla skönt ! Är trött på er som låssas vara vänner, så duger man bara när det passar er. Pass på er säger jag bara. Är  trött på de som aldrig ser sina egna fel, bara andras. Så jag vill bara säga tack  till er som är riktiga vänner, ni finns i mitt hjärta !


ojoj

Det har varit så mysigt idag. Först började jag skriva på den där saken jag pratade om. Pappa, syster och lillebror kom och hämtade mig så åkte vi till farmor&farfar som vi nästan aldrig träffar ! :)
Det var hur treligt som helst. Vi började prata massa minnen och så kom vi in på smörgåsrån och kryddost. Så farfar plockade fram både smörgåsrån,kryddost och smör. Så fick vi våra smörgåsrån, precis som när vi var små. KÄRLEK TILL FARFAR OCH SMÖRGÅSRÅN! Sen pratade vi lite om andra saker vi också gjorde när vi var små. Och som alltid gick farfar och hämtade aik slipsen som han har. När han var på väg in i sovrummet sa jag till pappa ;

 - Tror du han hämtar aik slipsen nu?
 - Va ?
 - Ja , han gör alltid det.

Och var tror ni händer ? Jo, farfar kommer ut med den, och med sin halsduk , och en liten flagga. Han är så glad att få visa upp sina aik saker eftersom jag är aikare. haha, sötaste farfarn ever, han är min !

Nej, nu måste jag fortsätta med min skolsak och sen ska jag laga lite mat också, kram på er !

hej kära vänner

Jag är med på gratisbio.se
Hjälp mig att få poäng såhär ;

1. Bli medlem på gratisbio.se genom den här länken.

2. Bli "aktiv medlem".

3.Sen skriver ni checka i ett fönster där det står (frivillig) Värvare:. Enkelt va?

god morgon !

Jag har precis vaknat, är verkligen hur trött som helst. Men eftersom jag börjar klockan 8 imorgon tänkte jag att det kan vara bra att vara vaken tidigt. :)
Kom på just precis nu att jag måste lämna in en grej idag, först måste jag skriva den. Vi hörs sen ! kram

.

Albin frågar mig ofta varför jag bloggar (?) Mitt svar blir oftast desamma, om det inte är en sur blick han får.
"Jag tycker att det är kul, mina kompisar som läser kan veta vad jag gör i mitt liv, utan att vi ens pratar."
Och det är så. Jag bloggar inte för att tjäna pengar, inte alls. Jag bloggar endast, endast, för att det är kul. Och det vill jag att ni ska veta :)

Men idag då, vad gjorde jag idag?
Jo, vi åkte till Huddinge och käkade på mc donald's, sen skulle vi leta efter skor till mig. Istället hamnade vi inne på MQ där Albin skulle kolla lite fick han för sig, jag hittade en klänning jag skulle prova. Gick in i provrummet, bytte om och ropade på honom för att få hans åsikt. Det gick inte, han hade på sig en mössa. Så under tiden jag försökte få en liten åsikt om klänningen jag var väldigt osäker på, så försökte han komma på om han passade i den där mössan... ja, tillslut fick jag en åsikt. Och vi hade samma, den var inte fin. Så jag kastade (läs;puttade) ut honom från provrummet och bytte om till mina egna kläder igen. Vi kilade til H&M, var tvungen att handla lite. Sen åkte vi till Tumba för att kolla på skor, det var stängt. Ja, så min dag med shopping gick inte så värst bra. (tycker synd om mig själv)

Nu ska jag kolla på tv, eller gå och sova. Har inte bestämt mig ännu... Men vi hörs snart. Kram !


Aquaria

Nu ska jag på utflykt till huddinge

och köpa nya skor :) och lite annat som behövs hem, typ shampoo och sånt. Men nu ska vi åka ! :) å vi hörs lite senare, kram !

jag på utflykt


natt

Var i stan med Karin och Julia idag, Linn var med en liten stund men hon var tvungen att dra. Sen åkte jag och Karin hem till mig och Albin och lagade lite mat. Sen satt vi och pratade om både roliga och allvarliga saker. Sen kollade vi på bilder på kompisar och snackade skit om allt möjligt. En riktigt trevlig kväll alltså. :)
Nu kom jag och Albin precis hem, nu ska vi mysa. Kram på er !
så vacker låt, jag älskar texten.

Skolan

Nu är jag i skolan. Började precis och kände att jag hann ju inte skriva i morse så jag skriver nu istället. Vi har ULS ( utveckling livsvillkor och socialisation ) just nu och jag älskar vår lärare, hon är helt underbar ! Jag älskar dessa lektioner, även om vi bara jobbar med grupparbete på alla lektioner hela dagarna nu för tiden. 

Men jag måste hjälpa Douglas nu, kram ! 


trött

Gick upp kl nio idag, Albin hjälpte mig för jag var så trött. Sen tog vi bilen till centrum och köpte en iris och ett ljus. Sen åkte vi till Östertälje. Jag hatar att gå backen upp, se stenen och känna hur ont det gör... Men jag tände ljuset, ställde blomman mot stenen och fixade lite. Sen åkte vi igen... Usch  , hatar det...
Hann inte till kyrkan för att tända ljus idag, var tvungen att åka och lämna tillbaka mina skor, fick en värde check så nu har jag 400 kr att handla andra skor för, på nilsson, din sko eller lite fler affärer :)
Men nu måste jag sova, är helt utmattad. Känns som att jag ska spy. God natt !


haha

Hihi, jag är busig. Sitter i skolan och skriver. :)
Det är så skönt i klassrummet när det bara är halva klassen. Är snart klar med min del av dagens arbete. Vi har blivit lovade att få gå hem tidigare idag, perfekt ! Sen ska mamma och jag åka och byta mina skor för sulan har släppt och klacken är sönder, helt värdelöst...
Men nu måste jag fortsätta arbeta så att jag blir klar. Kram ! .

ca 50 saker om mig

Dagens humör:
Orolig och ledsen, men samtidigt lycklig.
Dagens frisyr:
Utsläppt
Dagens outfit:
just nu, mjukisar och tjocktröja
Dagens borde:
sova
Dagens planer:
läsa lite i min nya bok, sova 
Dagens materiella vill ha:
fler saker från lisatofft
Dagens längtan:
att morgondagen ska ta slut
Dagens fundering:
Varför ?
Dagens beroende:
kärlek
Dagens låt:

du får inte - Sonja Aldén



1. Har du blandat mediciner med alkohol? nej, det tror jag inte.

2. Vilken färg har din mobil? svart med röda sidor.

3. Gillar du att läsa? ja, en av de bästa saker jag vet

4. Har du något husdjur? Yes, två katter

5. Äger du ett par vita string? ja,

6. Har du någon hemlig dröm? ja, det har väl alla ?

7. Isåfall, vad? min hemlis, det är ju en hemlig dröm ;)
8. Favorit godis? beror på humör

9. Är du kär? Ja, hur kär som helst !
10. Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren och vintern. (på olika sätt)

11. Framför eller bakom kameran? Framför bra dagar, annars är det kul att fota också

12. Tycker du om kanelbullar? ja, om de inte är torra och hårda

13. Hur många gånger har du haft sex? min ensak?

14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? ja, Albin, sen 10 / 8 - 07

15. När fyller du år?  dagen efter pappa, 23 januari

16. Vilken färg är det på dina tapeter? vita, men ska måla om

17. Spelar du något dataspel? nej, inte riktigt min grej.

18. Isåfall, vilket/vilka?

19. Hur gammal är du? 16

20. Favoritfärg? Rosa och svart

21. Går du i någon sport? nej. 

22. Vilken färg har dina strumpor? röda med "hello kitty"

23. Vad sa du senast? " tänk inte ens tanken skit unge " (till Charlie som busade)

24. Favoritmat? Mycket, men olika.

25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Snälla pappa, nej - Av : Stuart Howarth

26. Hur mycket shoppar du för varje månad? beror på , väldigt olika

27. Har du en egen digitalkamera? ja,

28. Vad ser du utanför ditt fönster? träd och dimma. Ett lägenhetshus mitt över gatan.

29. Vad har du på dina väggar? ingenting just nu. Har inte orkat sätta upp tavlorna jag har.

30. Har du många bilder på din data? ja, mamma klagar på att det är fullt jämt.

31. Vem ringde dig senast? Albin.

32. Vad står det i ditt 48:onde sms? Fråga josefin

33. Och vem är det ifrån? Jonas

34. Har du körkort? nej.

35. Vad åt du senast? soppa

36. Gillar du skolan? Oftast

37. Vem är din bästa killkompis?  Tobias, barndomskompis sen 10år tillbaka

38. Vem är din bästa tjejkompis? Jag vet inte, trodde jag visste vem men det har ändrats. 

39. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Vila Tryggt, Sonja Aldén

40. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? Ja, det finns några som betyder mycket,

41.Om jag säger va, så säger du...? ja,

42. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? youtube.com

43. Längtar du till något?  JA !

44. Om ja, till vadå? Påsken i Lappland 

45. Vem pratade du senast med på msn? inte en aning, Julia tror jag.

46. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? bordet där datorn står och fjärrkontollen ligger.

47. Gillar du att bada? Ja, är en fisk i vattnet. Ett riktigt litet blötdjur.

48. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? beror lite på.

49. Har du någon dricka nära dig just nu? Nej, hade juice men har druckit upp den.

50. Vad ska du göra idag? Stänga av tv:n , gå och lägga mig.


IRIS ♥

kväll

Nu har jag precis kollat på Oskyldigt dömd. Riktigt bra serie det där. Nu ska jag klämma i mig lite "nattmat".
Har bestämt mig för att tända ljus i kyrkan imorgon efter skolan. Får se om jag orkar gå upp tidigare och åka och lägga en blomma också. Guuud vad jag hatar morgondagen, usch...
Nu ska jag kolla om det är nåt bra på tv för jag orkar inte kolla på nyheterna som handlar om USA.  kram



Ville bara lägga in bilden igen. Jag älskar bilden , och jag är stot över klänningen jag sydde själv... (skryter)

Grattis Albin älskling

Ville jag bara säga. Min älskling tog körkort idag. Är lite orolig nu när han åker till jobbet själv eftersom det är dimmigt och kallt ute plus att han inte har vinterdäck. Och 6 november är den värsta dagen jag vet, och han slutar och kör bil hem ikväll efter kl 12 i natt så då har det hunnit bli 6 november. Men jag vet att han är ansvarsfull och kommer vara försiktig :)
Kunde inte sova alls inatt och kände mig fortfarande lite sjuk, så jag var inte i skolan idag, lite synd eftersom det var Jensenkampen och det skulle varit kul att vara där :( men det kommer fler tillfällen. Nu sitter jag iallafall hemma och kollar på tv och myser med Charlie som går runt och gnäller .. Men jag ska lägga mig på soffan och ta det lugnt nu, ni får ha det så bra. Skriver senare !



En oberedd älskling .

tisdag

Snart bär det av till skolan... Först måste jag bara klä på mig lite kläder och så. Får se vad som händer ikväll, skriver imorgon tror jag , hinner nog inte mer idag. :) Kram


Happy face .

...

De  flesta har nog någongång känt att så fort livet går bra och man står på egna ben så finns det de som alltid ska komma och sparka undan benen för en. Idag fick jag världens finaste sms av en av mina finaste vänner .
...
"Jag förstår hur du känner att vad man än gör blir det bara fel och ingen förstår hur man mår. Men du är en underbar person och du är värd att få må bra <3 glöm aldrig det härtat <3 "

Det värmer i hela hjärtat när det plingar till i telefonen och man läser det här. Tack vännen, du vet vem du är !


okej,

Huvudvärk, fattar inte vad den kommer ifrån. Jag har ont ont ont, vill helst bara blunda. Ligga i ett mörkt tyst rum och bara...vara (?) Jag vet inte vad det är, ibland har jag hur ont som helst. Och direkt efter känner jag inte ens av det. Och så fortsätter det om och om igen, hela dagarna. jaja, nu ska jag sluta vara negativ !

Jag åt precis mat med min mamma och nu sitter jag här och tänker på dagen, på mina kära klasskamrater... Speciellt på min lilla söta Julia. Hon är speciell, väldigt speciell. Men på ett bra sätt. Hon är alltid posetiv och glad, även när hennes hypokondri tankar sätter igång. Hon är nämligen våran alldeles egna lilla hypokondriker ! :) haha. Men hon är även så söt , idag satt vi och pratade i klassrummet, jag, Linn och Josefin. Så kom Julia kutandes från andra änden av klassrummet och "skrek" att hon oxå ville höra just det här. Jag kollade på henne och sa ; " Nej det får du inte för du är inte välkommen till den här delen av klassrummet  " Hon tittade på mig , slog sig på knät och sa någonting ungefär såhär " nej, nu blev jag lite ledsen. FAKTISKT!" och så skrattade hon :) haha . Ja, ni som inte var där förstår nog inte det roliga i det hela, men vi som var där skrattade glatt..!




Det är Julia på alla bilder , hon ser inte riktigt ut som hon gör på sista bilden, hon är blondare.

måndag, skolan började idag

Men det var ganska okej iallfall. Vi jobbar i grupp med projektarbete om barn i världen och min grupp valde att arbeta med "trafficking i Thailand". Man fick välja vad man ville så länge det handlade om barn i U-länder och vi valde det för att det är intressant. Nu ska vi hålla på med det i två veckor, och vi är bara halvklass i skolan för den andra halvan är ute på praktik så det är riktigt lugnt och skönt i skolan just nu. :)

Jag har haft migrän hela dagen och funderar på hur länge jag ska vara sjuk egentligen... Har varit sjuk i över en vecka nu... *tycker synd om mig själv*.

Jaja, ska lägga mig framför tvn igen, vi hörs ! kram

söndag, imorgon börjar skolan.

Suck, första skoldagen imorgon, första på tre veckor. Ojoj... känns lite tungt faktiskt. Men för att bli någonting så måste man gå i skolan och plugga, annars är det svårt. Och det är inte lätt när det är svårt. ;)

Idag var det match, domaren var som vanligt inte den bästa, om man är AIK:are, eftersom det kändes som att han var blind och dömde bara till helsingborgs fördel. ( Arne, om du tänker kommentera, jag får ha mina åsikter ) ;)
Annars var matchen helt okej, vi vann med 3-1 så det var skönt och efteråt var det mat och dryck och träffa spelarna. Synd att Mats Rubarth ska sluta, det har varit min favorit sen jag började gå på fotboll så det känns lite surt... :(

Nu ska jag kolla på film med Albin, han gillar inte att jag bloggar när han är med, och min telefon låter hela tiden för jag sitter och smsar med Karin, så jag ska sätta telefonen på ljudlöst och lägga mig och kolla på film nu :) kram !


lördag och ännu en dag närmare skolan

Har precis duschat. Skrubbade hela kroppen med peelinghandskar, sen har jag smort in mig så nu är jag riktigt mjuk och len. Blir så torr på hösten, det kliar överallt känns det som så jag är alltid noga med att smörja in mig, även om det är hyfsat svårt att smörja in sig själv på ryggen när det inte är någon hemma som kan hjälpa till !

Idag är det shopping med Karin och Linn , mina sötisar. Ska möta dem i stan kl två och sen ska vi nog fika och kolla i affärer, hela dagen ! :D  Albin är hemma hos sin syster och firar sin systerson, för han har fyllt ett halvår precis, men eftersom jag är sjuk så ville jag inte följa med och smitta alla så jag satsade på shopping med brudarna istället ! Men , GRATTIS SIGGE ! 
Senare ikväll så ska jag och Albin se nya James Bond filmen, ska bli mysigt. Har blivit mycket bio senaste tiden, men det gör ingenting, det är bara mysigt ! Man får ju sitta nära nära i biomörkret och tjuvkika på varandra. haha.

Nu hade jag tänkt riva ut garderoben i jakt efter kläder, har mycket kläder som bara ligger i knölar i garderoben, mitt sätt att snabbstäda. ;) så det är lite svårt att se vad man har för kläder, speciellt när jag har förstört min ordning så nu vet jag inte vart jag har vilka kläder. men nu måste jag börja leta för det tar ett tag att bli klar. Skriver senare ikväll om jag orkar.

Kram
.


RSS 2.0