lördagen i bilder

Glas ? Vad är det ?



Två Elin'ar som fyllde år samma vecka.



Bästa vännen följde med och firade lilla mig.



Akta dig ! Jag bits !



Älsklingen fick en puss !



Kelgrisen var med !



Vi började med skumpa, sen blev det massa skaka rumpa !



Vi skålade


Sen blev vi fulla!



Kvällen fortsatte till kl 3... Sen blev det nattbuss och taxi. Hemma kl 05:30.
Helt galen kväll ! Tack alla som firade den med mig !


120110

Dagen började skit dåligt. Sen fortsatte den så.

Kommer förmodligen att sluta så också.

Men man kan ju alltid hoppas på att morgondagen bli en bra dag.

 

God natt !


HUS RIVNING!!

Idag blev jag och min älskling för sugna på pepparkakor. Så nu när julen har tagit slut och skolan har börjat så längtar man ju så klart tillbaka.. Men tyvär så var de enda vi hade i pepparkaksväg vårat vackra pepparkakshus som vi byggt med svett och tårar.. Så jag knöt min hand. Albin knöt sin runt min och sen slog vi !

sjundejanuaritvåtusention

Motion!
Jag har varit uta och promenerat i rask takt i 50 min idag. Jag är stolt över mig själv !
Var först lite orolig för hur det skulle gå eftersom jag är lite mörkrädd och tycker att det är jobbigt att vara ute och gå själv. Men Madde som är min räddare i nöden ringde mig precis när jag gick utanför dörren, som på en given signal, så vi pratade hela vägen. Tycker synd om hennes telefonräkning...
Nu lockar en twix och en cola. Hm... Funderar starkt på att belöna mig själv.

sjättejanuaritvåtusentio

Hej mina glada (?) läsare !
Nu är det onsdag. Imorgon börjar skolan.
Jag går bara i två dagar och sen är det helg igen !
Det enda är att Albin är ledig nu. Från idag och sen hela helgen.
Så han är ute och åker snowracer hela dagen och jag sitter hemma och kollar på tv för jag orkar inte gå ut. Haha !
Ska in till stan till klockan tre och möta mamma, sen ska vi gå runt i stan och kolla lite och mysa. Det var länge sen vi var själva så det ska bli riktigt mysigt.

fjärde januari tvåtusentio

Det är måndag. En dag närmar skolan.
Träffade Mickis idag. Vi solade och sen tog vi en fika.

Albin har jobbat idag och nu ligger han och halvsover på soffan så jag måste hålla ett öga på honom så att han inte somnar för han kanske ska låna bilen av sina föräldrar och då måste han gå ner och hämta den för att sen köra upp den. Och om han inte ska göra det så är det inte så bra att han somnar på soffan för då kommer han vakna sen och vara pigg. Stackaren. Han är så trött !


dag 2

Slog upp ögonen kvart i två. Kröp upp bredvid Albin och pussade honom lite på halsen. Han är alltid så varm på morgonen så det går bara att ligga så i max en minut innan det känns som att man brinner. Gick upp, tittade mig omkring och konstaterade att det såg ut som skit så jag började städa köket. När jag var nästan klar efter en timme gick jag förbi sovrummet och såg att Albin var vaken. Kramades med honom och sen fortsatte jag städa...

Ja, dagen har helt enkelt bestått av tv-tittande , städande , en jävligt kort promenad till affären där chips och läsk inhandlades och sen en massa bus och mys.

Andra dagen känns bra !

första januari tvåtusentio

Kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg nu när det har blivit 2010.
Har nämligen några som är på mig för att jag aldrig skriver så det kanske ska bli ändring på det nu. Kan inte lova nåt men vi får se.

Hade i alla fall en lugn nyårsafton. Vi var hos Albins föräldrar och åt middag. Hummer till förrätt och oxfilé till efterrätt. Sen spelade vi lite PS3 och firade tolvslaget innan vi gick vidare till några kompisar till Albin. Dock var vi inte där så länge utan vi kom hem runt halv 4.. Men då får man tänka på att vi gick i nästan 40 min för att ens komma hem. Jag frös så sjukt mycket och var helt iskall om benen. Jag kunde typ inte röra mig och jag fryser fortfarande till och från. Går runt här hemma med raggisar , mjukisar, t-shirt och mössa. Har ju nämligen lärt mig det som de flesta andra också vet , att om man fryser om fötterna eller huvudet fryser man över hela kroppen.

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och att ni får ett bra 2010, för det tänker jag ha !

RSS 2.0