städfobi

Jag hatar att städa.
Jag har lovat Anna att jag ska städa mitt rum , men det händer aldrig. För det finns ingenting som är så sjukt jävla tråkigt som att städa. Jag börjar alltid lite smått, men sen kommer jag på hur sjukt tråkigt det är och då ger jag upp.. Och sen hinner jag stöka ner dubbelt så mycket igen och tillslut känns det som att skiten inte tar slut och då orkar jag inte.

 

Och sen har jag fobi på riktigt för soppåsar. Det finns ingenting äckligare.

Jag brukar fylla dem till bredden och då fortsätter jag att fylla på tills någon annan tar hand om det. Jag vet, det är helt sjukt. Men det är så jag är helt enkelt.

 

Så när jag skriver att jag ska städa, ta det med en nypa salt. För det händer oftast inte.


900 kr för att bada, allvarligt?

Efter nästan 4 timmar på stranden var det dags för mig att glida hem och för Anna att åka till jobbet.
När vi går där och pratar i lugn och ro skriker Anna.
- HELVETE, NU FÅR JAG EN P-BOT.
Jag svarar (läs:skriker)
- SPRING SPRING SPRING!
Hon sprang, kärringjäveln satte fast p-boten i allafall.
900 jävla spänn !
Sen när vi försöker förklara att det inte finns någon skylt och att det alltid står bilar där får vi svaret att det är vårt ansvar vart vi ställer bilen.
Jag har en sak att säga dig kärring. Sluta var en bitter fitta bara för att  du inte får vara ledig och ligga på stranden och sola och bada när det är 30 grader varmt. TO FUCKING BAD. Men det är inte vårt fel.

Hem och ligg så kanske du blir lite gladare !


I'm back

Jag är tillbaka.
I alla fall just för ögonblicket.
Kände mig sugen på att skriva nu när jag ändå är hemma själv och fortfarande vaken.

Låg på soffan och kollade på SATC och pratade med Tobbe.
Helt plötsligt ser jag någonting som kryper på min vägg.
En tvestjärt.
Jag höll på fullt allvar på att dö av äckelkänslor. Jag hatar tvestjärtar. Medan jag pratade med Tobbe tog jag en tidning och rullade ihop men den jäveln var för högt upp. Då tog jag en annan tidning, men den räckte inte heller.
Kände paniken. För tvestjärtar kan ju föröka sig själva utan partner och jag såg framför mig hur det kryllade med dessa odjur i huset. Så jag började kasta en badboll, en penna och lite annat som jag hittade innan jag kom på den briljanta ideén att hämta en stol och ställa mig på. Slog till den djäveln och den trillade ner på golvet. Hoppas att den fick en hjärnskada och dog, för om jag tänker på att den kryper runt här hemma kommer jag inte kunna sova i natt. Usch usch usch !


RSS 2.0