Onsdag

Jag älskar onsdagar, för det är Sveriges Mästerkock då.
Men sen hatar jag onsdagar, för det är tunnelbanan och efterlyst också, samma tid. Så jag får beslutsångest varje onsdag och då slutar det med att jag sitter fastklistrad framför Sveriges Mästerkock och undrar om det är spännande på de andra kanalerna.

little frog

Jag är trött. Jag är sugen på kaffe. Jag skulle behöva gå upp igen och föna håret. Klä på mig lite kläder kanske. Men jag orkar inte. Jag orkar inte resa på mig. Inte just nu. Känner mig som en groda utan ben - hopplös !

töa töa töa

Solen skiner, snön töar sakta men säkert bort.
Snart är det vår och i slutet av mars flyttar vi in i vårat fina fina hus.

ett steg närmare

Ett steg närmare körkort. Klarade 1 av många prov på körskolan idag. Ni är det bara de andra proven och sen lite körning kvar. Sen ska det nog kanske finnas ett körkort till mig. Kanske.
För nu ska vi ha visning på lägenheten idag och om de vill ha den så kommer vi ju snart flytta till vårat hus. Och då måste, bara måste jag ha körkort. Annars kommer mitt liv suga lite, för om jag blir sugen på någonting, typ, mjölk när Andreas är på jobbet. Då måste jag åka buss. Så körkort, det är lite en självklarhet, på landet.

Söndag slapp!

Söndag. Halva familjen är sjuk. Alltså, jag och Elsa! Elsa har feber, jag är förkyld.
Andreas tvingade ut hela familjen på test av bilen. Nichlas åkte han med, i sin bil. Vi åkte upp, upp , upp. För att sen åka ner, ner, ner. Och tillslut var vi vilse i pannkakan... Så då åkte gps-en fram.


Suck och stön

Sitter på körskolan på teorilektion. Smått uttråkad. Bara 1,5 timme kvar. Snark.


I fucking love my life

Nu är det klart !
Så fort vi blir av med lägenheten bär det av till detta underbara hus !
180 m2 plus ett stort dubbel garage.
Kan liksom inte bli bättre.
Kommer dock inte se min karl så mycket efter vi flyttat in. Han bor nog i garaget från inflytt. Men det gör inte så mycket. Jag tänker nämligen sitta på gräset och titta på ån som flyter en meter bakom huset.

Exploderande glad

Jag håller på att explodera. Jag älskar att vara såhär lycklig.
Mitt liv bara blir bättre och bätre och jag älskar när det går såhär bra.
Vi har äntligen hittat vårat drömboende.
Nu ska vi bara bli av med den här pyttelilla lägenheten så vi kan flytta till vårat fina slott !
Men än så länge får det vara en liten hemlis för barnen och så, eftersom vi kanske inte kan flytta på tre månader. Men sen, sen ska de få se sitt nya fina mysiga boende. Och de kommer älska det, minst lika mycket som vi gör.

Ldag

Taco pajen står snart i ugnen, Elsa kollar barnprogram , Maja gör smycken, dea är på affären och jag sitter och nyser. Ikväll är det mello, imorgon söndag. Sen var den här veckan slut.


.

Det har snöat hela morgonen och vi ska på en liten utflykt idag medan barnen är på dagis. Storhandling står på schemat och våfflor till middag och melon till efterrätt enligt Elsas önskemål.

Sedan 1 januari 1989 är det enbart åldern 18 år som är ett krav för att bli myndig

Myndig är en civilrättslig term som innebär att en person är berättigad att på egen hand ingå civilrättsliga giltiga avtal, bland annat rörande ekonomiska överenskommelser.

Jag är så inåthelvete trött på, att bara för att jag är lillasyster och minstingen (i min ena familj) så kommer jag för alltid vara liiiiiten. Känner mig kräkfärdig på att vara liiiiiten. Jag bor 15 mil från min familj, jag är "bonusmamma" eller vad fan man kallar det, till två barn. Jag sköter min egen ekonomi, hyra och matinköp och jag är helt ärligt kickass på att hushålla. Men endå tjatar folk i min närhet på mig, minst fem ggr i veckan om jobb och körkort och livet och liknande. Jag har hela mitt liv planerat, på mitt sätt, så som jag mår bra av att ha det. Och jag har världens finaste sambo att planera mitt liv med. Så låt mig planera mitt liv som jag vill ha det, om ni alltid lägger er i och vill ändra på andras planer, då tycker jag att ni ska se över era egna liv istället och ta reda på om de är så jävla perfekta.

Grillning på isen!

Barnen kom idag. Vi klädde på oss megamycket kläder, åkte och köpte korv och sen stack vi och grillade. Vi var ute i över två timmar och efter det frös alla om fötterna och ville åka hem. Nu luktar det bränd korv i hela lägenheten och vi har precis ätit hemmagjord pizza.


februarikyla

Det har varit kallt idag. Riktigt äckligt jävla bajs kallt. Höll faktiskt på att börja gråta en stund när det var -19 och jag var tvungen att gå ut ur bilen. Men nu ligger jag på soffan, mätt och belåten med en kissekatt på benen, en sambo som fiser och en annan kisse som går runt och skriker. Imorgon kommer barnen hit och innan dess ska vi tvätta. Riktigt söndag med andra ord !

RSS 2.0