God morgon

Nu är det lördag . Helt underbart skönt :) Albin är på jobbet och jag drömde massa mardrömmar i natt och vaknade helt själv. Usch , önskar att han skulle legat bredvid mig.
Ikväll ska vi på kräftskiva men först måste jag hem till mamma och hämta kläder för jag har nästan inga här och sen ska jag hämta lite annat också. Men jag får skriva senare för jag kollar på two and a half men och sen ska jag göra mig i ordning och åka hem till mamma. Vi hörs senare. Kram !


God morgon ,God middag & Godkväll

Hur mår ni ?
Jag mår otroligt bra . Sitter här och skriver och äter frukost. Ska snart möta Julia och köpa lunch :)
Idag ska jag och Albin spela biljard och vi får se om Joss och Jonas vill följa med :) Man kan ju alltid hoppas ju ;) Sen senare vet jag inte vad som händer, det blir nog bara en lugn hemma kväll för jag tänkte gå upp tidigt imorgon och åka förbi hemma hos mor min innan vi ska på kräftis. Jag behöver mer kläder och sen hämta mina cider som är hos mamma . Nej , nu måste jag göra det sista. Bussen går om en kvart. Kram !



kväll

Kom precis hem från skolan och stan där jag fikade med tjejerna Michaela och Josefinast :)
Blev mött i hallen av en överlycklig Charlie som nu ligger i mitt knä och jamar för att han tycker att all uppmärksamhet riktas mot datorn. Han kollar misstänktsamt på datorn så jag tror han planerar en plan för att förinta den så att vi inte bara sitter här hela dagarna när han vill mysa . Och nu sprang han iväg eftersom han tyckte jag var för omysig. Haha.
Nej nu ska jag kolla i köket efter någon mat till mig och Albin. Kram !




Michaela (Kelgrisen) Josefin (Josefinast)

Torsdag

En dag kvar till helg. Det jobbiga är bara att jag slutar fem imorgon. Helt värdelöst . Och jag är hur trött som helst. Sov ingenting inatt, charlie lekte med mig och albin tog upp hela sängen. :) jag som skulle ta sovmorgon till kl 10 vaknade och låg vaken mellan 8 och halv 9 och sen vaknade jag halv 10 och kände att det inte var någon idé att somna om... Och snart ska jag möta tjejerna och käka lite lunch innan skolan börjar ... :)
Så nu måste jag springa till bussen. kram !



God morgon alla glada

För  första gången på ritigt riktgit länge har jag sovit en hel natt utan att vakna en enda gång. Så fruktansvärt skönt. :) Jag ska precis äta frukost och sen ska jag iväg till stan och möta Julia och Michaela för vi ska äta lite lunch innan skolan börjar kl 12:30. Slutar 17:00 igen . Eller typ tio i. Då ska jag ta tåget med min Kelgris och åka till Albin. :)
Nej , jag måste sluta nu om jag ska hionna äta någonting, hörs ikväll ! Kram

Livet leker och det tar död på mig

Jag är helt slut. När man går i samma klass som Michaela , Josefinast och Julia så blir man trött . Inte för att dem är jobbiga utan för att vi skrattar, konstant. Fan asså, helt slut i huvudet blir man. Jag är trött. Idag började vi kl 8:30 , hade teori i idrott & hälsa A och sen rast i typ tre timmar. Onödigt ? JA ! Men vi åkte in till stan och käkade lite och kollade lite och sen tillbaka igen. Och då hade vi tre öektioner, slutade en stund tidigare och nu är jag hemma . Tänkte bara vara hemma ikväll och ta det lugnt. Orkar ingenting. Jag skriver senare eller imorgon . Kram !



Charlie , 14 veckor !

måndag

god morgon :)
Idag börjar jag halv ett men först ska jag in till stan och möta julia redan kl 11 för vi ska äta och det kan vara skönt om man inte måste stressa. Men det känns lite jobbigt med att lämna Charlie hemma själv till kl fem då Albin kommer hem. För jag har märkt att så fort han inte ser oss så börjar han gå runt och jama tills han ser oss. Så undra hur mycket han jamar när vi inte är hemma... jaja, så kan man ju inte tänka . Han får lära sig att klara sig och i veckan är ju Albin ledig så han är ju hemma hela dagarna faktiskt . :) 

Jag måste köpa skrivböcker den här veckan för jag har fortfarande inte hunnit gjort det. Och vi antecknar mycket och så blir det bara massa lösa papper som man tappar bort, ja , ni vet hur det är ..

aja, nu ska jag göra mig färdig och mysa med Charlie. Hörs ikväll ! kram !

Söndag och helt slut.

Nu är jag verkligen trött.
Jag har städat och haft mig hela dagen. Jag är verkligen hur trött som helst . Vi har haft gäster här eftersom Albin fyller år imorgon. Det var min mamma, syster och Janne (mammas kille) Och Albins mamma , pappa syster , bror  , systerson , och sambo till hans bror och syster. Sen plus en busig liten Charlie.
Jag är helt slut i huvudet. och Albins pappa håller på att borra på balkongen rakt ner i betongen så man får ont i huvudet för det låter så mycket... Oj oj, nu ska jag vila lite tror jag . Börjar halv ett imorgon , sköönt ! :)Kram

God morgon

Nu sitter jag här i lägenheten i Tullinge och kollar på Charlie. :) För er som inte vet är det vår 14 veckor gamla kattunge. Som Albin fick av mig i födelsedagspresent igår för han fyller år på måndag. Ni skulle sett hans ansiktsuttryck eftersom han inte visste någonting ! 
Charlie är verkligen hur busig som helst . Det är både underbart och skitjobbigt. Inatt låg han och bet på mitt halsband och missade och bet tag i halsen. Han tog ett grepp om mitt örhänge och slet så pluppen åkte ner på golvet och örhänget höll han kvar i munnen. Typ kl 4 på morgonen. sen somnade jag och vaknade igen efter några timmar av samma visa en gång till . Helt hopplöst. Så kl 9 gav  jag up och la mig och läste til kl 10. Och nu ska vi snart till Tumba och köpa lite leksaker och en matskål och ja ni vet , lite tillbehör. Åh , under hela tiden när jag skriver är han framme och luktar på datorn och på väg att gå på tangenterna så jag måste ta bort honom. Och nu står han bakom skärmen och tittar fram uppepå så man bara ser huvudet. haha . Sen kommer han framspringandes på sidan och tvättar mina fingrar och sen gömmer han sig igen. haha , nej nu ska jag ordna det sista. Hörs senare ! kram


trött

Hej alla , förlåt för att jag inte skrev på kvällen igår och inte på dagen idag heller. Förlåt. Men jag har varit en väldigt upptagen dam idag faktiskt. Och jag är ledsen att säga det här men jag MÅSTE sova, annars kommer inte min hjärna funka länge till alltså ... =/

Aja, imorgon blir det fika med gamla gänget från gamla klassen.( Haha det blev mycket gammalt i meningen. ) Sen iväg till Albin. Aja, hörs imorgon. Kram

morgon

Nu är det torsdag, imorgon fredag. Så alltså helg ! Det ska bli typ hur skönt som helst. Och sen nästa vecka börjar jag halv ett alla dagar förutom tisdag. :)
Gud , känner verkligen hur trött jag är när jag får sudda ut vartannat ord för att jag skriver det jag tänker när jag menar nåt helt annat. Och jag missar bokstäver och råkar lägga till och det blir bara fel. Shit , helt galet hur trött man är. Nu är klockan typ halv och jag behöver inte gå förens 5 i åtta, och jag är klar... Men jag ska typ borsta tänderna bara. Aja, nu ska jag gå och göra klart det absolut sista. Kram på er !

onsdag 20/8

Grattis till min lillasyster Ronja 15 år och till lillebror Amadeus 8 år, IDAG !
Ja , jag vet att båda fyller år idag och att det är med 7 årsmellanrum och jag vet att det är häftigt ;)
Men jag hinner inte skriva mer, lillebror vill köra hans nya singstar så det är väl bara att göra lillebror glad idag. Vi ska ha gäster senare oxå så får se om jag hinner skriva annars skriver jag senare ikväll när Albin har åkt till jobbet. Kram !

kväll

Har varit i vällingby och handlat present till lillasyster. Handlade lite mat med syrran och annat sen gick vi hem till henne och gjorde smoothisar :) Hur gott som helst. Kollade även lite på tv och snackade lite skit . Sen gick jag hem , slog in presenterna till småsyskonen och nu sitter jag här . Är trött som en ... bäver? Och måste duscha och sen sooooova ! Fast funderar iofs på att duscha imorgon så att jag bara kan gå och lägga mig nu, men jag är så död på morgonen så det är risk att jag somnar i duschen och slår i huvudet och typ... dör?
Äsch, jag går och duschar, sen sover jag. Skriver imorgon. Kram

andra dagen i skolan

Jaha , då var det andra dagen i skolan då. Och jag fik en geting i ögat. HAHA! Satt där på lektion så kom det en geting flygande och alla fick panik och började skrika och grejer . Sen sitter en kille framför mig som slår till den med full kraft med en flaska och smack, så träffade den mitt öga och verkade som den svimmade av smällen så jag kastade ut den genom fönstret !. Haha, det var en upplevelse faktiskt ! :)

Idag har jag bara varit i skolan och vi fick våra matkort så vi drog till ett ställe och käkade gooood kyckling sallad. GOTT ! Har börjat prata med fler i klassen nu så det känns riktigt kul faktiskt. Satt med två andra tjejer än dem vi pratade med igår så det var jag Julia och tre tjejer. En av dem , Josefin är hur snäll som helst. Bara så att ni vet :)

Imorgon ska vi ha någon himla typ idrottsdag i Rålis med alla ettor i Jensen. Vet inte om det är i alla jensen skolor eller om det är bara alla ettor i vår jensen skola. Hoppas på det !

Sen imorgon fyller småsyskonen år så jag och Albin ska till pappa och fira dem och äta och så, sen i helgen på söndagen ska vi ha födelsedagsfika för honom eftersom han fyller år på måndag. Tyvär kunde ingen från pappas familj komma för de var upptagna så de kommer inte träffa Albins familj nu heller. De har fortfarande inte träffats, efter mer än ett år...

Aja, nu ska jag sätta mig framför tv:n och mysa lite, :) skriver senare , kram

kväll

Mamma sa en gång till mig att man aldrig ska läsa böcker som kan få en att må dåligt när man mår bra. Och jag håller med henne. Min dag har varit underbar tills nu. Läste precis ut min bok som heter bryta upp. Någonstans kände jag sånt medlidande att det gjorde ont i mig. Inte för att jag kan sätta mig in i boken på något sätt men bara att läsa om hur dåligt tjejen mår. Så.. läs aldrig en bok man kan må dåligt av när man egentligen mår bra.

Aja, nu är det kväll. Jag är stolt över mig själv. Har läst ut en bok på en dag. Igen. Jag gör så hela tiden. Mamma beställer böcker, jag börjar läsa på morgonen och samma kväll är de slut. Och då har jag ingenting att läsa igen. Så vissa böcker har jag läst två gånger vissa tre gånger. I brist på annat. haha.

Aja, nu ska jag byta lite kläder om jag orkar. Nej det gör jag nog inte . Ska möta Julia i vällingby kvart i nio. Ska ringa och väcka Albin snart. Skriver senare . Kram

Eftermiddag

Okej , kan någon förklara för mig varför man vill köpa t.ex. Blondinbellas kläder ? Vad är meningen med det hela ? Varför lägga pengar på någon annans kläder ? Jag förstår inte. Jag kan förstå om det är någon kompis som säljer en klänning från Japan eller USA eller någonting för att storleken inte passar eller för någon annan anledning. Men varför lägga pengar på en begagnad klänning, jacka , tröja , tunika eller något annat bara för att en "kändis" har haft det på sig? Eller kändis ? Vad snackar jag om. En brud som startade en blogg och som skryter om alla pengar och som ska ha en assistent för att det är så mycket att göra. Känns lite som en Carrie (sexandthecity) kopia kanske ?
Aja , slutpratat. Alla får köpa sina kläder hur och vart de vill, så köper jag mina där jag vill :)

18 / 8 - 08

Hallå vad händer ? Det låter som att någon försöker borra sig igenom fasaden och rakt in i mitt rum. Men när jag kollar ut genom fönstret så är det ingen där. Alltså måste de borra i källaren. Men det känns som att någon försöker ta sig in genom mitt golv . Herregud ! Hur hade de tänkt att man skulle kunna ligga på sängen och mysa med en riktigt bra bok i händerna om de borrar eller slipar eller vad de nu gör. Aja.

Skolan verkade iallafall hur bra som helst. Blev chockad bara när jag klev in i klassrummet för där satt det 10 killar , av 34 elever. Okej, det här kanske låter konstigt , men det är på BF programmet så var inte beredd. Inte ett dugg beredd faktiskt. När jag var liten fanns det liksom typ inga manliga "fröknar" på dagis och fritids. Tror jag hade typ tre från dagis till femte klass. Men tiderna förändras väl. Usch, nu känner jag mig som en gammal grå tant . haha.
Men som sagt, skolan verkade bra och de flesta verkade trevliga , men det kändes lite som ni vet.. en kurs bara. Saknar min gamla klass otroligt . Höll nästan på att automatiskt gå till min gamla skola imorse. Tur att jag hann sansa mig. Men 9B i vällingbyskolan , I MISS YOU !

Oj , nu verkar det som att de har slutat borra så tillbaka till sängen och min bok ! kram


 Några av mina klasskompisar hittar ni här : David  , Madde och Sofie .

Snabbt inlägg

Det här får gå fort för jag måste bädda sängen och gå och lägga mig fort så att jag orkar upp till skolan imorgon. Shit , känns som att jag har haft sommarlov en vecka och att jag ska tillbaka till gamla vällingbyskolan imorgon igen.. haha. Men det ska bli skönt att börja ny skola md nya människor. Jag skriver imorgon efter skolan och berättar hur det gick osv. Kram !

...

Hej alla glada.
Nu är det fredag och för er som jobbar eller går i skolan GRATTS ! Fredag är ju det man alltid längtar efter ! Fast jag längtar lite efter måndag faktiskt. Börjar ju Jensen då, är nervös faktiskt men jag har ju alltid min Julia med mig :) Jag träffade henne i onsdags kväll och vi pratade och pratade och skrattade som galningar. haha . Det är vi det.

Nej , nu ska jag upp till vällingby och möta Sofie och några. Vi ska till kungsan, (fjortishaket) ;) kram !

hej och förlåt

för att jag aldrig skrev igen. Men jag åkte till Albin igår och hade tänkt hinna skriva på hans dator men den fungerade inte ! Internet funkade inte och vi fattar inte varför (?) Så jag åkte hem igen idag för att kunna skriva. Så nu sitter jag här, trött som ett djur och ont i huvudet. Tänkte berätta för er om en helt otrolig (sjuk) händelse i Cypern. Okej , det var helt sjukt. Roligt alltså. Men endå sjukt... Okej , nu svamlar jag , men nu ska ni får höra.

På vårt hotell så lärde vi känna han som ägde baren väldigt väl och han kände tydligen en kille som ägde den bästa klubben på hela norra Cypern. Så på lördagen när vi låg vid poolen och solade och syrran min skulle köpa någonting att dricka i baren så var själva ägaren till den här klubben (ICE BAR) där. Han var på hotellet och letade folk. Han frågade om vi ville följa med dit och gå in som vip! Vi svarade självklart ja ! Så på kvällen fixade vi oss och satt och drack några cider eftersom vi hade hört att det var svindyrt på det här stället. Sen bar det iväg.

När vi närmade oss så pekade vi ut mot vattnet och sa : kan det vara där ? Nej det kan inte vara där. För det var helt makalöst. Helt stället lyste i olika färger och det såg hur flott ut som helst. Men det var där. Vi gick in, förbi vakterna och upp på VIP våningen. Där berättade dem att ALLT, absolut allt var helt gratis för oss. (!) Helt sjukt !
Det visade sig att bara platsen vi satt på kostade för "vanilga " personer 2500 kr att sitta vid. Så vi hade tur...
Ingen av oss hade kamera med oss men vi träffade några tjejer som bodde på vårt hotell som ska skicka bilder sa dem och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att dem gör det så att jag kan lägga in bilder så ni får se ! :D

Aja  , det var en helt sjuk upplevelse som man sent glömmer .. :)
Nu kommer lite bilder från e utflykt jag och Albin gjorde på vår ettårsdag där nere ! :) Man märker verkligen hur många onödiga bilder man tar när man har 25 st som ser likadana ut och när det tar en kvart att kopiera in alla bilder.. :)

1 och 2 - Bild i en grotta och uppepå slottet.
3 - Albin på väg upp för en trappa
4 - Jag hoppade precis när albin tog kort.
5 - Bild från slottet ner på hamnen
6 - Jag står i mitten av slottet på "gården"
7 - Albin står lutad mot en vägg på väg ner från högsta stället.
8 - Albin sitter i ett hål med ryggen mot havet.
9 - Älskling står och kollar på utsikten.


Hej ni kära läsare

Nu är jag hemma och sitter vid datorn. Klockan är mycket och jag är riktigt trött.
Kom hem imorse.
det har varit kaos med vårat bagage och hela resan...
Först var planet försenat från Cypern så vi missade vårt plan i prag som skulle ta oss hem med ca 3 minuter. Så vi fick bo på ett hotell vid flygplatsen över natten. Vi lamnade vårt bagage på flygplatsen och de lovade att checka in det åt oss. De gjorde de inte ! När vi kom till Sverige fanns inte vårt bagage med på flyget. Så nu, kl tio på kvällen fick hälften sitt bagage. Imorgon kommer resten. Helt galet ju...

Men jag ska sova nu, är helt fruktansvärt trött. Skriver och berättar om resan imorgon ! Kram

med risk för att låta som en tant

I love vanish oxi action gel. Hade det på mina vita skor som hade blivit gråa och vips så var smutsen väck ;) haha

Nu ville jag bara säga hej då till er. Kl 05:45 imorgon blir vi hämtade och körda till Arlanda. Sen iväg mot cypern. 
Kommer hem sent sent på måndag kväll den 11 augusti. Skriver den 12 de. 
Kram på er och ha det så bra här hemma i Sverige nu .!  

Länge sen, men samma vänskap nu som då

...för att du finns för att du förstår.


God morgon

Eller , jag har varit vaken i över två timmar, men för er är det kanske en god morgon ? :)
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig till Cypern. Vissa saker har jag redan lagt fram ,men jag ska ju vara borta i 10 dagar typ , kan vara bra att ha med sig många olika alternativ. :)
Nu ska jag sätta mig på balkongen och sola lite och skriva packlista, kram !

RSS 2.0