kväll

Jag har ju sån jävla otur... Jag är sjuk. Knappt tre dagar innan valborg. Det är ju då man absolut inte ska vara sjuk. Men jag har ju sån otur med mina förkylningar.
Sofie var här idag och när hon åkte började jag känna mig sjuk , eller ännu sjukare. Tänkte att det kanske var att jag kände mig lite ensam. Men sen när allt svartnade och började snurra fattade jag att nåt var fel. Tog tempen och jag som brukar ha typ 36,3 grader är ganska sjuk när jag har nästan 39. Iaf om man jämför med någon som har 37,5 annars liksom.

Men inte tycka synd om mig själv nu.
Lillebror ägde på sina träningsmatcher idag på fotbollen. Han är målis lite ibland eftersom det är så kul , säger han. Och han är bra . Både som utespelare och målis.
Men nu ska jag fortsätta att kolla på The Score på fyran :) Någon annan som kollar / kollade ?
Kram / E

Söndag

Helgen har gått bra. Lite tjafs med lillebror men det är det väl alltid ? :) Imorgon kommer pappa och Carola hem från Prag så då åker jag till mamma igen.  :)<3

Ikväll ska Albin på sin studentskiva , men det har tydligen blivit lite tjafs så han måste betala mer pengar så nu är han tveksam på om han ska gå eller inte. Hoppas inte! (a) Jag vill ju att han ska vara hemma med mig. Men det är klart att han ska gå på sin studentskiva, jag ska inte hindra honom.. :) 

Min telefon går varm eftersom Albins är avstängd. Och alla i hela hans familj vill få tag i honom. Men nu ska vi ut på Amadeus skolgård och köra "burken" eftersom han har tjatat hela morgonen .. 
/ E  


Albin valde att betala pengar och gå på studentskiva iallfall, men han kommer hit sen i natt. Ska på fotbollsträning med Amadeus, kram .

Sommaren 06

Sommaren 06, den var vår. Det var våran sommar. Du och jag och sena kvällar, vi levde verkligen livet. Jag saknar dig. Vi hade det väl bra, eller hur ? Sitta på din altan och mysa , snacka skit och äta upp allt ni hade i huset. Ligga o kolla på eva&adam och bert , alla avsnitt hela nätterna. Eller du kollade, jag sov i ditt knä, på din rumpa eller dina ben. Vara ute och bada, vara med "grabbarna" , sitta på "kajen". Sommaren var vår...

Även en del av den här sommaren (2007) var vår . Men det sket sig den där natten hos dig. Vi klantade oss, BIG TIME! Jävligt dumt och klantigt. Och allt blev ett missförstånd. Jag sa till din pappa som det var, jag berättade sanningen, jag lovar. Men det verkar som att han tolkade det på "sitt sätt " eftersom du blev så sur och anklagade mig för att ha sagt saker jag aldrig sa.. Men nu är det som det är, du är där du är, och jag är här. Hemma i sthlm, 200 m från ditt hus. Och jag saknar dig. Du var min ***** mus. Det vet du. 

Sommaren 2006, det var vår sommar. Din och min. Men nu... Is it time to move on ? 


idag

Idag ska vi göra allt möjligt. Amadeus ska på fotbollskalas om 1,5 timme och då ska jag och Albin gå till solna centrum och kolla lite saker.
Vad ska ni göra idag ?

ingen rubrik

Nu sitter jag här i pausen på talang 2008. Annas killkompis ska vara med, så klart man måste kolla :)
Men nu är det dags igen, en liten uppdatering bara. vad gör ni ikväll ?

fredag

Okej, äntligen är det fredag. Helt underbart! Lite ledigt från skolan. Skönt.

Idag har anna och jag varit i Solna i flera timmar innan vi gick och handlade mat inför kvällen och sen gick vi och hämtade Amadeus. Jag köpte mjukisbyxor och en likadan tröja för 998 kr. Och Anna köpte ett par skor för 799 kr. Och just nu sitter hon och Amadeus och spelar fifa 07. Ganska kul faktiskt. Eftersom de spelar AIK-DIF. Får se hur det går, just nu leder AIK med 1-0 , precis som gårdagens match. men nu ska jag gå och vara lite social.

Kram på er / E

oavgjord

Okej , det blev oavgjord match igår. Känns väl sådär.. Var där med Sofie och vi jobbade och hade allmänt kul ! :D Många killar går in just i den ingången och efter ett tag känner man alla .

Idag är det skolan som gäller, sen ska jag vara med Anna och Amadeus (lillebror) ikväll, eftersom albin jobbar. Ska bli skönt att vara själv med anna.. Men jag måste dra . puss / E

Jag ...

...är livrädd att bli ensam, sårad, ledsen, övergiven , krossad och helt jävla nertrampad igen

promenad

Kaos i tunnelbanan idag ju för fan. Fler som märkte det ?

Skulle till jobbet o tåget kom aldrig, kände hur paniken växte i mig. Kom som tur var bara 20 min sent o det gjorde inte så mycket.

Efter jobbet åkte jag till Råcksta och mötte syrran. Hon ville ut och gå och jag som redan hade tänkt det var genast med på idén. När vi gick förbi Eddies hus sa hon ; undra om Eddie är hemma ?
Och då kom jag genast på att jag var ju sjukt kissnödig. Så vi ringde honom och som tur var så var han på väg hem. Så vi sprang upp så att jag fick kissa och sen tjatade vi lite på honom så att han följde med . (Eddie är syrrans kompis som vi har känt i typ 6-7 år) Väldigt trevlig liten prick.
Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hade det kul. Men sen var jag tvungen att gå hem och plugga och syrran stannade. De skulle visst kolla på gamla OC avsnitt.

Men nu måste jag fortsätta att svara på frågor om FN.. *suck*
Hörs kanske senare, eller imorgon / E


p.s. jag ska leka med Anna på fredag . *mysigt*


:(

24 dagar kvar ...

Onsdag

Dagarna i veckan rullar på och jag går i skolan och pluggar och sliter.
Känns som att man håller på att stressa ihjäl sig nu innan avslutningen. Men det är bara 7 veckor kvar nu !
Tyvär varken många lov eller studiedagar.. Och imorgon är det nationella prov i matte oxå.... Får se hur det går ^^

Jobbade igår. Barnen var som tur var lugna så jag kunde slappna av och laga mat i mitt eget tempo. Skönt..
Ska jobba idag oxå, men det är inte så jobbigt. Det är bara tre timmar , sen hem till pluggandet... =/

Men men , just nu sitter jag iallfall och pratar med David om hans nya blogg. Såhär låter det  ; (nej är inte avis)

Elin ; <3 sa:

du måste nämna mig i din blogg.

Elin ; <3 sa:

annars dödar jag dig imorgon

Elin ; <3 sa:

på nationella i matte.

Elin ; <3 sa:

Och då får du ig på det.

David sa:

haha :P

David sa:

oh no :P det var det värsta du kunde komma på va? :D klart jag ska nämna dej  :P

Elin ; <3 sa:

hihi ja ,

Elin ; <3 sa:

för du är rädd för att få ig  :D

David säger:

haha :P om jag är död så är jag död ^^

David säger:

wohoo, jag hade 13 personer som kollade min blogg igår ^^

Elin ; <3 säger:

skit ner dig .

Elin ; <3 säger:

jag har bara typ ... 8 om dagen  :(

David säger:
:O

David säger:

då måste vi ju fixa med reklamen! :D

Elin ; <3 säger:

ja det jag säger dju  :P

David säger:

ska jag skriva att alla borde läsa din blogg haha? :P

Elin ; <3 säger:

japp ,

Elin ; <3 säger:

det är väl en självklarhet ?


Men men , nu ska jag försöka skriva klart lite saker på so om FN. Sen jobba, kanske kommer ett inlägg senare.
Nu bjuder jag på en 2,5 år gammal bild på mig och Carro. (tur att hon aldrig läser min blogg)
Kram på er / E



Okej ..

.. Klagomål har inkommit från en av mina trogna läsare att jag skriver för sällan. Denna person var tydligen inne fem ggr i helgen för att se om jag skrivit.. :)

Det hade jag ju inte tyvär eftersom jag var upptagen med annat så nu ska jag försöka uppdatera lite :)


I fredags skyndade jag hem från skolan, kom innanför dörren och såg att jag hade fått en paketavi. Eller mamma, men det var med mitt innehåll (a) Skyndade iväg till ica söderberga för att hämta ut detta paket och i det låg en bok :D (alla som känner mig vet att jag är en liten bokmal) Boken hette iallafall "Det fattas en tärning". Har inte hunnit läsa den än eftersom jag ville läsa ut " syskonkärlek " som jag nu läste för andra gången . BRA BOK !
Har faktiskt kommit på att man kan göra med böcker som man gör med filmer. Man ser alltid bra filmer mer än en gång, varför inte läsa böckerna fler gånger ? Man minns ändå inte allt i boken.

Aja, sen kom jag hem, duschade och klädde på mig lite kläder, packade väskan inför matchen senare och kilade upp till Vällingby för att fylla naglarna som såg ut som vetintevad! Sen var det match på g. Sprang på Biffen av en slump och satte mig på bussen med honom på väg till råsunda för att få lite sällskap. Tyvär klev han ju av i Bromsten men jag överlevde. Mötte Sofie och "Karl" (får inte nämna namn p.g.a säkerhetsskäl för grabbens säkerhet) utanför Råsunda. Blev en bra match. :) Åkte hem till mamma med Albin o sov..

På lördag klev vi upp tidigt, stressade in till stan, klev på en Waxholmsbåt och åkte till Ljusterö där mammas kille bor. Han fyllde år och vi skulle fira honom (grattis i efterskott). Jag och Albin sprayade 100 stålgalgar röda under förmiddagen (jobbgrej liksom) inte det roligaste. Sen kom gästerna och dagen fortsatte med trevlig stämning och god mat.

Klev upp på söndag morgon och åkte hem igen. Jag och Albin iallfall. Vi skulle nämligen hem till hans familj och fira hans mamma som fyller år på onsdag (grattis i förskott).
Jag och Albin hade fått i uppdrag att fixa femkamp. Paren mot paren liksom.

5-kampen
1. Kasta små bollar på ölburkar från ca femton meter
2. Doppa pennan i glaset.
3. Dricka saft ur sugrör så fort som möjligt.
4. Charader.
5.Kubbmatch .

Vi skrattade konstant under alla lekarna. Jag kan säga såhär, försök visa en åsna som hoppar fallskärm utan att säga ett enda ord. Eller en  varan som pladdrar i fyra minuter utan att andas. Eller kanske en fjälllämmel som kryper. Vi kissade nästan på oss av garv.

Men nu ska jag börja läsa boken jg hämtade ut i fredags . Nu har ni fått lite läsning iallafall. Kram på er / E


På väg mot...

... en uppsatskrivning på engelska ( nationellt prov )
Sen slutar jag .  *SKÖÖÖNT *
Eller UNDERBART !!!

Men nu ska jag springa mig ner till bussen o möta sis <3 / E

tisdag

Den här veckan är så otroligt skön. Slutade kl ett igår och idag. Och imorgon slutar jag 09:50. skönt eller vad ?

Idag har jag jobbat och så , och imorgon ska jag till Albin efter skolan och plugga och sen ska vi upp til Martin och bygga.

Känner inte för att skriva idag . / E

JAG ÄLSKAR DIG !

image77
(Bild tagen i Lindvallen -08)

Skolan

Sitter i datasalen med massa folk och ska ha en så kallad lektion.. Har gjort någon jävla svenska sak. Typ första läxan i Svenska på tre år. Men nu sitter jag här och kollar på alla och blir irriterad. Alla är mongon typ.. haha nej, det är dem inte. Men några är det.. Känner inte för någonting idag.. Ska jobba .. =/ Men sen kommer Albin kanske till  mig !!!! :D:D:D:D Och då blir jag världens absolut lyckligaste männsika. 
men nu måste jag sluta skriva, kanske skriver ikväll / Love E  


...

1. Hur gammal är du om fem år?
21 år
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mamma & min katt
3. Hur lång är du?
Typ 160 cm tror jag
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Flightplan och lite av the outsiders i skolan idag
5. Vem ringde du senast?
Albin
6. Vem ringde dig senast?
Albin
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Du skulle inte ha gympa lektion ^^
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda
10. När såg du senast din mamma?
just nu
11. Vilken ögonfärg har du?
bruna
12. När vaknade du i dag?
tilll och från mellan halv 6 och halv 8
13. Vilken är din favoritjulsång?
Det finns så många...
14. Vilken är din favoritplats?
Ammarnäs, hemma och ljusterö
15. Vilken plats föredrar du minst?
skolan ?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
I en lägenhet med man och barn.
17. Vad skrämde dig om natten som barn?
monster under sängen
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Natten mellan lördag och söndag med Carola och Albin
19. Hur stor är din säng?
1,20
20. Har du stationär eller bärbar dator?
stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig?
beror på
22. Hur många kuddar har du i sängen?
3-4 st
23. Hur många landskap har du bott i?
bara i stockholm
24. Vilka städer har du bott i?
stockholm.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Skor eller barfota utomhus, strumpor inomhus
26. Är du social?
Ja , lite för mycket
27. Vilken är din favoritglass?
Twister
28. Vilken är din favoritefterrätt?
Syrrans kladdkaka
29. Tycker du om kinamat?
Ja !
30. Tycker du om kaffe?
Ja, med mjölk
31. Vad dricker du till frukost?
juice eller oboy
32. Sover du på någon särskild sida?
Alltid längst in, sida beror på vart man sover vilket som är närmast väggen.
33. Kan du spela poker?
Absolut
34. Tycker du om att mysa/kela?
Det  bästa som finns ( men bara med Albin )
35. Är du en beroendemänniska?
beror på vad det gäller
36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nja, vet inte... men nära iallafall
37. Vill du ha barn?
Ja, men inte just nu
38. Kan du några andra språk än svenska?
engelska, och lite lite lite spanska , eller nej föresten :P
39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja
40. Föredrar du havet eller en bassäng?
havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder och fika
42. Äger du dyrbara smycken?
jo några
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
prisonbreak, andra avenyn
44. Kan du rulla med tungan?
haha, absolut
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Mammas kille är knäpp men rolig.. men det finns många
46. Sover du med gosedjur?
Hm, jag har 4 st i sängen varav 3 är  från Albin. Det ligger där så att det inte känns så ensamt
47. Vad har du för ringsignal?
Björne som ropar på snigel
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
ja självklart. speciellt skor
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
min telefon har röda detaljer, annars böcker.
50. Flirtar du mycket?
Nej ,eller jo . Med Albin
51. Kan du byta olja på bilen?
Om någon lär mig (a)
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej ?
53. Vilken var den senaste boken du läste?
Någon bok i skolan tror jag, typ the outsiders
54. Läser du dagstidningen?
Nej bara city eller metro om jag åker tåg
55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej , men har gjort
56. Dansar du i bilen?
Om det räknas att man försöker ?
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
105,1
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
svar på so frågor
59. När var du i kyrkan senast?
typ julavslutningen ...
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
ULLA! Hon ÄR min favorit lärare  
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En natt ,
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Albin, men det är det alltid. <3
63. Vem skulle du inte kunna leva utan?
Familjen , närmsta vännerna och Albin

Måndag

Hemma från sälen nu  .
Har haft det hur underbart och trevligt som helst. Det bästa var väl att Albin var med (a)
Men vi hade det ju iallafall hur trevligt som helst hela familjen . Lurade även Sofie med ett försenat April skämt ;)

Våra sms till varandra ;
11:45
"Jag har brutit foten...."
"Skojar du ? "
"Nej. Måste gå på kryckor i 6 veckor..."
"Ursäkta men IDIOT! <3<3"
"Haha. Inte mitt fel att det var en gran där :P "


15:05
"April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill ! (a) "
"Kärring"
"hihi , blev du lurad ? :) "



Ja , det var lite skoj faktiskt. (tyckte jag , inte sofie)
Men nu ska jag lägga mig på soffan och mysa lite, skönt att inte göra någonting idag.. /E

image76
Jag i gul väst

bästa

Footloose var nog det absolut bästa jag har sett i hela mitt liv !
Vi satt på första raden och det kändes som om dem skulle trilla ner på oss men det gjorde ingenting. FÖR DET VAR UNDERBART !

Nu måste jag gå till skolan och göra ett prov. Sen hem igen  , skriver under dagen ! / E





Provet gick bra. hoppas på ett vg :)

FOOTLOOSE


NU ÄR JAG PÅ FOOTLOOSE MED SYRRAN !!!

Nalle Puh

 image75


  •   När du bär med dig en burk honung som du ska ge bort till en vän på hans födelsedag - stanna inte på vägen och ät upp den.
  • Glöm inte att en svans är en svans och inte bara en Extra Liten Stump där bak.
  • När du ser att någon sätter på sig sina stövlar, kan du vara ganska säker på att Något Spännande ska hända
  • En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.
  • När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara besluta dig för vilken som är den högra - sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra
  • Man kan inte annat än respektera någon som kan stava till tisdag, även om han inte stavar rätt.
  • Om du planterar ett ekollon kommer det att växa upp till en ek. Men om du planterar en honungskaka är det därmed inte sagt att den kommer att växa upp till en bikupa.
  • När man ska hämta honung med ballong är det av yttersta vikt att man inte låter bina veta att man kommer.
  • För de som inte är bildade är ett A bara tre pinnar.
  • När du är på besök hos en vän och känner dig sugen på en munsbitav någonting kan du prova med att titta längtansfullt mot skafferiet.
  • Om du försöker att ignorera en knackning på din dörr, skrik då inte:" Nej ! " när någon frågar om du är hemma.
  • Jag är en björn med mycket liten hjärna och långa ord besvärar mig....


onsdag

idag är det onsdag som ni alla vet.
Jag är sjuk, fortfarande. Var hos läkaren igår men det var tydligen ingenting. Ändå blir jag bara sämre och sämre hela tiden... Och imorgon åker jag ju med familjen och Albin till Sälen...

Aja, ikväll är det Footloose som gäller iallafall. Syrran och jag ska gå, fick det i julklapp av henne :)
men innan det ska jag hinna plugga, och Anna kommer ju hit en stund oxå :) trevligt trevligt ! Vi har inte träffats på över två veckor , och då var det bara en snabbis eftersom jag var på väg till Albin innan Lapplandsresan... =/
Det är lite tråkigt att jag inte hinner träffa mina vänner längre... Men det blir väl lite så med skola , jobb och pojkvän.. Men förlåt min vänner <3

Men nu måste jag plugga, No prov imorgon på ekologi... *snark* / E

image74

Jag älskar dig på olika språk

Här kommer "jag älskar dig" på lite olika språk, så nu kan ni säga det på fler språk än ni kunde innan ! :D


Albanska

Te Dua

Arabiska (till kvinna)
Ana Behibek

Arabiska (till man)
Ana Behibak

Bolivia - Quechua
Qanta munani

Bosniska
Ja Te Volim

Bulgariska
Obicham Te

Danska
Jeg elsker dig


Engelska
I love you

Estniska
Ma armastan sind

Finska
Minä Rakastan Sinua

Franska
Je t'aime

Grekiska
S' Agapo

Hawaiianska
Aloha Wau La Oe

Hebreiska
Ani Ohev Otakh

Holländska
Ik hou van je


Indiska
Mai Tujhe Pyaar Kartha Ho


Isländska
Eg elska thig


Italienska
Ti Amo


Japanska
Ai Shite Imasu


Kinesiska
Wo Ai Ni

Kroatiska
Volim te

Kurdiska
Ez te hezdikhem


Latin

Te amo

Lettiska
Es tevi miilu

Litauiska
Tave myliu

Makedonska
Sakam te


Norska
Jeg elsker deg


Persiska
A-she-ghetam


Polska
Kocham Cie

Portugisiska
Eu Amo-o

Rumänska
Te iubesc


Ryska
Ya Lyublyu Tyebya

Spanska
Te Amo

Thailändska (till kvinna)
Phom rak khun

Thailändska (till man)
Chan rak khun

Tjeckiska
Miluji te


Turkiska
Seni Seviyorum

Tyska
Ich Liebe Dich

Ungerska
Szeretlek


Äntligen !

Äntligen fungerar bloggen igen ! Höll på absolut hela dagen igår ...

Jag vill ju berätta för er om min resa till Lappland.
Det var heeeeeeeeeelt underbart !!
120 cm snö , 30 minusgrader på nätterna och ca 7 minus på dagarna.
Okej, det låter kanske inte allt för härligt, men det var det. Och brun blev man ! Tänk dig att sitta där det är helt vindstilla i snön på renskinn och snacka skit och åka lite snowboard. Man blir brun !


Men just nu sitter jag i skolan så bilder läggs in senare ikväll !
Puss på er / E

RSS 2.0