nu börjar det hända grejer

Det gick bra program på tv nyss. Syrran kommer snart, Albin kanske kommer hit ikväll. Maten är snart klar och sen är det massa bra på tv. Och i krisfall kommer Albin över med film som vi ska kolla på :)

Har läst överallt det här om att man ska uppdatera bloggen ofta, den här dagen har kanske blivit lite extrem, men då finns det mycket att läsa för er som läser ofta ;) haha. Nu ska jag kolla när syster min dyker upp , duka klart inför middagen och sen äta god mat, senare, kolla tv ! KRAM !


Älskade storasyster.



Var nära på att skriva ett nytt inlägg men jag skriver till det här istället. Jag shoppade idag,
Ny bh; Triumph 279 :-
Skinnhandskar ; Wedins 99 :-

får se hur många inlägg det blir idag.

Yes jag är uttråkad. Det går ingenting på tv, mamma ska snart börja laga mat. Albin är inte här, syrran jobbar. Ingen som vill leka med mig , tråkigt väder. Ja, allt är "B" helt enkelt. Smsar med Sofie, men ingenting kul händer på den fronten heller. Oj, UTTRÅKAD !! :(

Inte en enda liten unge har varit här och plingat på idag, riktigt tråkigt. Lite bus skulle inte sitta fel, faktiskt. Men nej, inte ens det. Och eftersom jag är sjuk ser det inte ut som fest idag heller. Ojoj, tråkigt slut på lovet. Faktiskt, :(



Jag och Albin, han är lite sur.
hahaha , skämt åsido.

oj då

Nyss hände det någonting.
Mamma och jag låg på sängen och pratade om allt mellan himmel och jord. Helt plötsligt ringer telefonen och jag tror att det är Janne (mammas karl)så jag svarar lite slött ; elin... hallå?!?!
Snacka om att jag höll på att trilla omkull när det är läkaren jag var hos i morse. Han hade glömt att prata med mig om min nästäppa så han erbjöd sig att skriva ut ett recept så att jag kan hämta ut cortison nässpray för jag har blivit imun mot vanlig. Sen frågade han om jag kände mig bättre i magen, lite chockad blev jag kan jag ju lugnt säga ! Jaja, han kanske hade ångrat sitt dåligt humör och ville gottgöra det (?) ! :) (hörde nämligen hur han sa till en sköterska när jag satt och väntade på att få svar på mitt blodprov att han hade migrän och ville ta bort alla sina patienter för dagen )


fredag

För en gångs skull vill jag inte ha fredag, det betyder en dag närmare skolan. Usch, har inte varit där på tre veckor. Längtar INTE tillbaka -.-
Var hos läkaren i morse. Och som jag alltid har tyckt , läkare är dumma i huvudet ! Rakt av, självklart. Jag var hos läkaren för ca en månad sen för att jag har ont i magen, dem skickade hem mig med pencillin mot urinvägsinfektion och sa att det kanske kunde vara blidtarmen. Ehm, jaha ?  Men de sa att jag skulle komma tillbaka eller åka in akut om det blev värre. Så jag kom tillbaka idag igen, han kände och klämde och det gjorde ont så in i helvete på höger sida. Gissa vad han sa ? Jo, det kan vara blindtarmen. Men kom tillbaka eller åk in akut om du får ondare. Jag bara kollade på honom, tackade och gick. Och läkare ska tjäna pengar och snacka om hög utbildning ? Ja, jo tjena.
Så mycket hjälp får man när man kommer upp till vårdcentralen kl 8 på morgonen sista (var) dagen på lovet... suck..

Gummistövlarna åkte iallfall inte på igår, jag stannade hemma och låg på soffan hos syrran hela kvällen, skönt det för det var iskallt ute och blåste full storm.  Men nu ska jag lägga mig på soffan tror jag, kram !


en liten utmaning från Madde

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

1. jag är mörkrädd
2. har fortfarande en nalle i sängen när jag sover
3. jag klagar alltid på Albin att han är seg men 5/10 ggr är det jag som är klar sist
4. säger att jag älskar skräckfilmer, även fast jag kan må dåligt i flera veckor efter att jag sett en.
5. jag har ett hemskt morgonhumör
7. jag älskar snön
8. jag älskar att bara vara 160 cm lång, även om folk brukar retas.


Jag utmanar David, Amina, Jess, Sofia, Madde, Karin, Melly .
( jag känner faktiskt inte fler som bloggar )


Utkast: Idag hade ...

Idag hade vi det hur trevligt som helst. Mycket att prata om, så det känns som att man pratar i mun på varandra hela tiden :) det blev jag, David, Amina , Madde, Erik och Thomas . Jess kom inte.
Ikväll ska folk till starbo för att träffas, typ " alla " som gick ut nian nu i år. Men , det är skitväder, typ storm och regn så jag är inte ett dugg sugen, får se om gummistövlar och vinterjacka åker på, men troligtvis inte.
Nu ska jag ta det lugnt, kram !


Fika med stort F

Nu händer det äntligen igen, jag ska träffa mina söta vänner och fika och prata om det som hänt i livet senaste tiden. Jag saknar dem och de ska bli så jävla kul :D hihi ! Det är jag , David , Thomas och Amina , och Jess tror jag. Sen vet jag inte om Madde och Erik kommer, men jag hoppas !
Nu måste jag klä på mig, kram på er !


 

jag vill ha ...

NYA SKOR !
Okej, kanske helt fel årstid för sådana skor jag använder , men iallafall. Att ha hemma och titta på nu i vinter skulle faktiskt inte vara fel. Jag har många skor jag inte använder, men det är för att dem är fula, trasiga, eller bara helt fel ( läs ; har tröttnat på dem) så jag tycer personligen att det är dags med nya nu faktiskt. Och eftersom både lite lön och studiebidrag trillar in på kontot imorgon så känns det faktiskt riktigt riktigt bra . hihi.
Nu ska jag sussilulla, måste vara pigg när jag ska fika imorgon. Kram !

Bild :
1,2,3 ; gillar egentligen inte att visa tårna just eftersom jag har så fula tår enligt mig själv, men just nu känner jag såhär ; GE MIG ALLA SKOR !
4 ; kanske skulle funka den här årstiden, förutom klacken på hala löv och is kanske...
5  ; JAG HAR DEM ! MINA ABSOLUTA ÄLSKLINGSSKOR!! Lite kallt just nu bara ... :(



hemma hos syster

Nu sitter jag här hos syster. Dricker fanta , äter sombreros . eller "sombrero hattar" som hon kallar dem. Hennes älsklings snacks. Jag äter lite, ibland. Men känner ingen smak iallafall så det känns rätt meningslöst faktiskt.

Jag måste bara berätta om en sak som hände mig igår. Jag hade hämtat två av barnen jag passar och den ena sitter i vagn. Jag skulle ta hissen ner med den yngsta och den andra frågade om hon fick gå ner för trapporna. Det tog en stund att vänta på hissen och sen åka ner. När jag är nästan nere så ser jag inte henne. Jag öppnar hissdörren och känner mig hyfsat panikslagen. Då står tågchauffören och kollar på mig med ett stort leende och sen nickar han och stänger dörrarna. Jag fattade ingenting. Sen ser jag henne stå där nere och titta på mig. Jag frågade om dem hade pratat.
" Ja, han frågade vart min föräldrar var och jag sa att du stod i hissen".
Inte konstigt att han kollade på mig med ett stort leende. Vad skulle du själv tro om du såg en ung tjej med två döttrar. En som är sex år och en som är två ? Han måste funderat på hur gammal jag var. Kan ju skratta mig lycklig för att inte sonen på åtta år också var med. haha.

ja, en liten histora från min vardag i jobbet ! :) Nu ska jag kolla lite mer på tv och sen ska jag nog gå hem , kram !


har suttit och kollat lite bilder på syrran nu och här kommer dem finaste på henne :D























skämt åsido, har verkligen letat fram de fulaste jag har hittat !
Ja, hon är blond och blåögd, jag brunette och brunögd.
Och ja, vi har samma mamma och pappa.

onsdag

och fortfarande sjuk... jaja, kan inte vara bitter för det. Imorgon ska jag träffa mina kära vänner och fika , (hoppas jag) det har varit många vändor ifall vi ska fika eller parta, så nu får vi se hur det blir men eftersom jag är sjuk satsar jag helst på fika för det är typ minusgrader på kvällarna ! :O Aja, nu är det duschen, sen lite lunch innan jobbet ! Kram



varm choklad på favvofiket. Tyvär har det blivit sämre senaste året...
(bilden tagen för två år sedan, sofie syns i bakgrunden)

ont i halsen

Hopplöst att man ska bli sjuk bara för att det är lov...
Ska duscha och sova, natti !

god morgon

Jag vaknade nyss. Låg kvar i sängen en liten stund och mös med charlie, han är alltid så morgon trött och mysig. Såg precis att det är skit tråkigt väder ute, grått och tråkigt och regn. usch usch. Längtar till snön. Den är iallafall vacker. ..

Nu sitter jag här och försöker känna någon smak på det jag äter, går inte så bra tyvär. Jag hatar att äta när man inte känner någon smak på skiten... :( Idag är det iallafall jobb, den ska jag bara hem till mamma och ta det lugnt. Orkar inte vara ute och ränna när jag är sjuk. Nu ska jag iallafall försöka äta ite och sen hoppa in i duschen innan jag måste åka, kram !


mys

Åkte in och mötte Albin på centralen.
Vi kom hem lite efter tio och sen dess har vi kollat på tv och kramats, med varandra och Charlie. Nu är det snart dags för sängen. Kram ! 


bild på mina två favorit killar :D
 

hemma

Nu är jag hemma hos mamma och har varit det en stund.
Albin är på AIK matchen, men eftersom jag känner mig lite halv sjuk så orkade inte jag följa med och vi var ädå tvugna att hämta hem Charlie idag. Nu måste jag packa ner det sista i väskan han sitter i så att jag får med mig allt.
Hoppas att er måndag har varit bra, det har min varit :) Kram



Igår vad jag, Albin & lillebror på Aquaria. Det var riktigt trevligt och det var mysigt att få umgås med lillebror en hel dag!  

Charlie

Vår katt vill vara med överallt, så han får sitta i den här väskan och följa med oss.
Då är han lyckligast i hela världen.


Kan passa på att skriva outfit ;
jacka ; H&M
Kofta ; Carlings
Linne under kofta ; H&M
Byxor ; gul&blå (puss&kram)
Skor ; skopunkten

måndag

det är måndag och lov. skönt att veta faktiskt ! :D Jag vaknade tjugo i ett i dag och blev lite chockad för det kände som om klockan var typ 9 eller något... :P Sen dess har jag bara ätit frukost och suttit vid tv och dator :) Nu ska jag kolla på andra avenyn, puss puss

 
vad tycker ni om den här ?

Elin dissar

Fy fan vad irriterad jag blir på surkärringar. Vi var på restaurang idag och käkade asiatisk buffé. Det satt en familj bakom Albin så jag hade full utsikt. Helt plötsligt när jag hade varit och hämtat mat och gick förbi dem så hör jag hur tanten i familjen säger ;
"Vart köper ni in era oliver ?"
Servitrisen svarar någonting som jag inte riktigt hör.
"Då tycker jag att ni ska sluta köpa era oliver där för dem var  verkligen inte bra. Gå in i köket och tala om det nu ! "
Lite senare när jag är på väg till toaletten står tanten vid efterrätterna. Då hör jag hur hon står och skäller på samma servitris för att glassen var lite smält och att det inte såg så trevligt ut. MEN VAD FAN FÖRVÄNTAR HON SIG ?!
Usch, gud. Jag har inte blivit så irriterad på männsikor på länge.

Men däremot hissar jag vänner, familj och Albin ! :)

Haha, dissar och hissar, riktigt töntigt . Men för en gångs skull måste man ju få ha lite kul :D  vara lite annorlunda liksom.

nu så

jag har städat hela rummet, dammsugit, dammat och skurat. Sen har jag hjälpt till ute i köket. Det kommer finnas så sjukt mycket god mat här hemma idag. Mums ! Blir mätt bara jag tänker på all mat :O Det kommer ca 15 pers idag. Synd bara att du inte kunde komma ..


Med den här dammsugaren skulle jag kunna dammsuga varje dag.
Hur söt som helst , eller hur?

städar

Jag springer runt och plockar och städar och håller på här hemma.
Gästerna kommer kl 16 och jag är bara halvfärdig. Ojoj, måste skynda på nu. :) Hörs lite senare, kram kram .


16/8 - 2005

en tankeställare, både för er och mig

Ibland frågar jag mig själv om jag saknar mitt gamla liv, det när jag var singel. Okej, fine, visst kan jag sakna det , ibland. Jag saknar att vara med kompisar, att aldrig ha planer, att bara kunna åka bort utan att behöva sakna någon. Visst saknar jag vissa vänner som jag inte längre pratar med . Visst saknar jag att festa helgerna långa och träffa nya människor. Absolut.

Men är jag glad över det livet jag lever nu , som halvsambo ? ( bor hemma hos mamma ibland) Självklart. Jag älskar att vara kär och att ha någon att dela mina framtidsplaner med. Mina drömmar och tankar. Absolut jag älskar det. Jag älskar att bo med någon, att ha katt. Jag säger inte att jag aldrig träffar mina kompisar, för jag träffar dem , men väldigt väldigt sällan. Det kan bero på att jag har blivit vuxnare, kommit på att skolan är viktig. Jag har ofta helgplaner, med familj och pojkvän. Saker som måste fixas, folk man måste träffa. Jag kan resa bort precis när jag vill, bara det att nu finns det någon hemma som väntar på mig. Som jag saknar. Och träffa nytt folk, det gör jag hela tiden.


Det liv jag levde för två år sedan, finns inte mer. Jag har kommit på att jag inte orkar festa varje helg, träffa folk som ändå är jävligt falska, träffa killar och bli " kär " och sårad. Varje vecka ! Jag träffade en kille, jag började inse vilka som var mina äkta vänner och vilka som bara fanns för att utnyttja. Sen finns det de som har åsikter om hur jag nu lever mitt liv, självklart får dem ha det. Men det är väl mitt val ? Mitt misstag ?

Lev ditt liv som du själva vill. Ingen ,  har rätten att bestämma över dig. Det är din kropp och ditt liv, håll hårt i det och låt aldrig aldrig någon trycka ner dig

jag gjorde det

Efter en kaotisk kväll svalde jag min stolthet och ringde. Det är äkta vänskap när en vän som fått ta så mycket skit svarar i telefonen och kommer och tröstar. Anna , du är min klippa i stormen ! Förlåt för allt <3


My best friend since 15/9-06

Detta har jag gjort någon gång i år


(x) slagit någon
(x) kallat någon hora/slampa
(x) pissat utomhus
(x) däckat
(x) spytt
(x) druckit alkohol
(x) haft sex med någon jag älskat/älskar
(x) sovit i motsatta könets säng
( ) hånglat med någon av samma kön
( ) raggat på främlingar
( ) kysst en främling
(x) dansat
(x) gråtit
(x) rökt/snusat
( ) rymt hemifrån
( ) sovit utomhus
( ) åkt bil med fyllon
(x) varit/är kär
(x) sagt till mina föräldrar att jag älskar dem (mamma iallafall) 
(x) saknat någon
(x) sjungit
(x) badat i havet
(x) skolkat 
(  ) fått ig 
(x) fått mvg 
(x) fjäskat för en lärare 
(x) käftat mot en lärare (fåning fråga)
(x) solat utomhus
(x) solat i solarium
(x) snackat i telefon mer än 2 timmar
(x) gråtit en hel natt ( tror det, nästan iallafall) 
(x) fått blommor av någon från motsatta könet
(x) gett någon blommor
(  ) sett en död människa
(x) varit på sjukhus

Nu kan jag berätta.

Min mamma har alltid pratat om att skaffa sig en digitalkamera. Men eftersom hon aldrig har gjort det tyckte vi att hon skulle få en, så hon fick en kamera, ett minneskort, en väska att ha den i, två orkideér och en blombukett av mig och syster. :) Nu ska jag försöka gå och lägga mig , så vi får höras imorgon ! kram

GRATTIS MAMMA !!!

Min kära mamma är nyfiken på vad vi har hållit på med dem senaste dagarna, och snart får hon veta. Haha. Stackars nyfikna lilla mamma. :) Jag kom precis hem och måste fixa med massa saker, jag berättar sen ! :D

bad

Idag var jag och badade med klassen. Vi hade hjärt och lungräddning och sådant. Kanske inte det lättaste / roligste men det var helt okej :) Jag som är lite rädd för vatten slapp hämta upp en docka från botten som tur var för det skulle jag nog aldrig klarat av eftersom jag inte kan vara under vatten ytan om jag inte har kontroll över det själv.

Min älskade mamma fyller år imorgon, kan tyvär inte berätta vad jag köpt eller någonting annat eftersom hon läser min blogg. haha :)

Nu måste jag fixa lite, skriver imorgon och berättar. Kram från mig och en sömnig Charlie som ligger bredvid !

Flisan bara skriker

Flisan är min katt som är tre år. Hon skriker och fräser och morrar och är sur. Charlie, ? Ja, han vill busa :D
Dem är så söta där dem går runt på tå och den ea fräser och den andra bara tittar lite. Ni skulle vara här, jaja. Nu ska jag mysa. Kram

nu

ska jag ta med mig charlie hem till mamma, får se hur det går :D

:(

En hel vecka utan dig, det kommer bli så jävla tomt =(

A.O

Ska jag svälja stoltheten och höra av mig även om jag tycker att det var du som gjorde fel?
15/9-2006

söndag

I natt sov jag nästan 12 timmar. Det kändes som att jag behövde det så jag unnade mig det :)
I fredags praktiserade jag hela dagen, sen var det hockey på hovet så jag var där halv fem , jobbade i sovenir shoppen innan matchen och i alla pauser. Sen är det mycket man ska städa och plocka undan efter matchen så jag var hemma halv elva. Somnade någon gång ganska sent och ställde klockan på 10 dagen efter. Då var det fotboll. Vi skulle träffas halv ett, kom kvart i ett. Jobbade innan matchen och jag frös. Man blir en hel glasspinne när man står och jobbar på råsunda i en timme. Man fryser hela matchen och då är det liksom inte ens kul att kolla på själva matchen, fast man jobbar innan just för det. :(
Sen åkte vi hem till Albins föräldrar , åt mat och var där typ hela kvällen. Gick hem runt nio och jag somnade framför tv:n kvart i tolv. Låg där och sov tills kvarti åtta i morse innan jag gick in i sängen och lade mig. Gick upp halv elva.

Och idag har jag kollat på när lillebror spelar cup. JAG ÄR HELT SLUT, bara massa sport hela helgen. Ojojojojoj.
Nu ska jag äta mat, sen kolla andra avenyn. Syrran sviker och ska inte kolla med mig, mammas kille ska ha tv:n. Min tv är på landet för tillfället. Får knata hem till syrran och kolla där, även fast hon inte är hemma.. :(



Kram !


.

KAOS

...

Imorgon är det en ny dag, men lev dagen idag som om den vore den sista.
Då uppskattar du morgondagen mycket mer.


...

När livet gör som ondast, blicka framåt. Imorgon är det en ny dag.

ajajaj

tidigare idag brände jag hela handen på kokhettvatten. Har suttit med kylklamp hela kvällen men har nu en blåsa i handen och kan inte röra den.

måndag

Grattis mammas kompis Linda på "22-årsdagen" ;)
Första dagen på APU platsen, kan inte säga så mycket men det var trevligt iallafall. :)

Känner mig lite som en "hålla reda på allt" person för mina kompisar för alla frågar mig, inte för att jag inte gillar att hjälpa männsikor men det blir lite mycket med fem personer samma dag som har samma fråga :P

Måste skriva mejl och presentation till APU platsen nu , kram

fjorton månader

Tiden går fort när man har roligt. Jag och Albin har varit tillsammans i fjorton månader nu. :)
Vi gjorde jättegod lunch idag som vi åt innan jag skulle till skolan. Jag hade samhällsprov och det var ett lätt prov och jag tror att det gick jättebra. Förutom att vi satt i skolan i två timmar efter provet bara för att kolla på en engelska film som vi inte ens hann kolla klart på för att det tog typ 20 min för lärarna att få igång filmen.
Sen åkte jag och Linn in till stan och kollade på kläder och jag köpte en kofta som jag spanat på. :)
Nu måste jag plugga och skriva klart en uppsats som ska vara inlämnad innan 00:00 och jag vill helst vara klar då så vi får höras helt enkelt ! kram

..

sitter och väntar på Albin, har pluggat och kollat på tv hela kvällen. Håller på att somna så nu ska jag sova.
Natti natti

God natt !


Såhär kan jag oxå sova, faktiskt !

nu ska jag

hoppa in i dushen innan Maria wern - främmande fågel börjar. Puss

                            
Eva Röse som maria wern                            min dröm dusch


ojojoj

Nu har ja bråttom. Jag har så mycket skolarbete att det bara snurrar runt i skallen !
Idag hade vi iallafall en väldigt skön och lugn dag. :)Kom till skolan lagon till ULS (utvecklig,livsvilkor & socialisation) där satt vi och arbetade lite med "boken om mig" men jag var inte helt klar så jag fick arbeta effektivt för imorgon ska den bindas ihop ! :)
Sen skulle vi haft matte på vår samhällslektion men matteläraren var sjuk så vi skulle ha samhälle iallafall, men vi bytte plats på samhälle och coatchtid för dem som inte har samhälle skulle få gå hem ! Visst är vi snälla ?
På coachtiden lekte vi en jätterolig lek som en grupp i klassen hade kommit på.
Dem sa en bokstav och man skulle sjunga en låt på den bokstaven. MITT LAG VANN ! (självklart) haha.
Sen träffade några av oss våra handledare för vi går ut på APU i två veckor nu innan lovet och min handledare var underbar så det ska bli hur kul som helst !
Men nu måste jag plugga vidare, kram på er !




fy på mig

förlåt för att jag inte skrivit på länge men jag har inte haft någonting att skriva om och jag har inte haft lust heller. Och jag borde inte skriva nu , borde ligga och sova för länge sen för jag är så otroligt trött... Ville bara säga att jag ska bättra mig :)
Nu ska jag springa ut till Albin i vardagsrummet och pussa på honom ! kram

RSS 2.0