hemma hos syster

Nu sitter jag här hos syster. Dricker fanta , äter sombreros . eller "sombrero hattar" som hon kallar dem. Hennes älsklings snacks. Jag äter lite, ibland. Men känner ingen smak iallafall så det känns rätt meningslöst faktiskt.

Jag måste bara berätta om en sak som hände mig igår. Jag hade hämtat två av barnen jag passar och den ena sitter i vagn. Jag skulle ta hissen ner med den yngsta och den andra frågade om hon fick gå ner för trapporna. Det tog en stund att vänta på hissen och sen åka ner. När jag är nästan nere så ser jag inte henne. Jag öppnar hissdörren och känner mig hyfsat panikslagen. Då står tågchauffören och kollar på mig med ett stort leende och sen nickar han och stänger dörrarna. Jag fattade ingenting. Sen ser jag henne stå där nere och titta på mig. Jag frågade om dem hade pratat.
" Ja, han frågade vart min föräldrar var och jag sa att du stod i hissen".
Inte konstigt att han kollade på mig med ett stort leende. Vad skulle du själv tro om du såg en ung tjej med två döttrar. En som är sex år och en som är två ? Han måste funderat på hur gammal jag var. Kan ju skratta mig lycklig för att inte sonen på åtta år också var med. haha.

ja, en liten histora från min vardag i jobbet ! :) Nu ska jag kolla lite mer på tv och sen ska jag nog gå hem , kram !


har suttit och kollat lite bilder på syrran nu och här kommer dem finaste på henne :D























skämt åsido, har verkligen letat fram de fulaste jag har hittat !
Ja, hon är blond och blåögd, jag brunette och brunögd.
Och ja, vi har samma mamma och pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0