OMG

Fy fan vad vi håller på. Det tar aldrig slut.
Man tänker ju att man inte kan samla ihop så jävla mycket saker på 4 månader och 40 kvadrat, men jo då. Det var ju klart som korvspad att just vi har samlat på oss saker som knappt kommer få plats i huset. Hur kan man ha så fruktansvärt jävla mycket saker? Vi tänkte " det här kommer gå fort". Tre dagar senare, fyra vändor till huset och det ser inte ut som att vi har plockat ur en enda sak ur lägenheten. Hur ska detta gå ?

flytta städa packa

Just nu har jag en liten Ruth på magen som kurrar och njuter av den lilla uppmärksamhet hon äntligen får. Vi har packat och plockat och städat i flera dagar och imorgon ska vi förhoppningsvis köra ett helt flyttlass.
Men vår fiiiina, stora, nya soffa, den kommer inte förrän i mitten av april. Tack så jävla mycket för det.
Så vi får sitta och trängas i en liten jävla soffa och inte ens tv kommer vi ha förrän 10 april. Tacktack...
Men jag är ändå glad. För i helgen bor jag i mitt hus, and I love it !

Uttråkad

Fredag. Jag vaknade klockan åtta, super pigg och undrade varför inget barn var vaket. Men hann inte mer än gå in på toaletten så kom två nyvakna troll ut från deras rum. Klockan är tio, jag är redan uttråkad. Andreas fixar och donar och ringer massa samtal inför flytten och barnen kollar barnprogram. Jag har kollat fb och bloggar tio gånger. Nu ska jag slita tag i familjen och hitta på nåt!


Life is awesome

Lycka. Ett bra ord. Ett ord som får mig att må så jävla bra. Jag är lycklig. Varje dag är en bra dag. Ingenting känns jobbigt utan allt känns bara mega bra. Andreas har opererat bort sina skruvar idag, de två som skulle bort alltså. Just nu är han förmodligen/förhoppningsvis på uppvaket. Jag har gått på stan, ätit typ godaste salladen jag ätit i mitt liv och fönster shoppat. Och även fast jag har fått roa mig på egen hand i snart fyra timmar i en stad jag aldrig varit och var tvungen att gå upp för världens lääääääängsta backe känns även den här dagen fruktansvärt kick-ASS!


Queen of fucking everything

Tåg tåg tåg åka tåg tåg tåg. Jag åkte tåg i fredags, jag åkte tåg igår och nu sitter jag på ett tåg. Det här har varit en riktig tåg helg. Men det gör inte så mycket. Det är ganska mysigt att åka tåg, ibland. När man har musik att lyssna på och en bok att läsa. Sen lite kaffe på det så är allt på topp. Nu är det 50 min kvar tills jag är framme hos min fina sambo, och idag blir det bio för första gången med småtjejerna.


Vi e på gång

Igår blev det shopping. Jag har skavsår och träningsvärk. Är några hundra kr fattigare och jävligt nöjd. Vi åt god mat, njöt av Ledins krogshow och idag var vi på universeum. Vi har skrattat mycket, pratat roliga minnen och nya konstiga citat har blivit till. Det har varit en toppenhelg men nu längtar jag efter mina kattor, min säng och min fina sambo!


Göteborg - here I come

Once again är jag och syster påväg till göteborg. Men den här gången är lilla pappsen med. Det blir nog en bra, dock kanske lite förvirrande resa!


Om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem

Det bästa med att flytta är att jag lärt mig massor. Och det viktigaste jag lärt mig, är vilka av mina vänner som var äkta. Jag har aldrig sett det så klart som jag ser det nu, men 15 mil hemifrån ser jag allt helt klart...


ibland är jag bäst, helt enkelt

Jag har återigen gjort ett fynd.
Har länge varit på jakt efter en speciell taklampa. Men alltid tyckt att den är lite för dyr. Och när jag hittat någon billig variant så har jag inte tyckt om den. Men idag hittade jag den perfekta lampan. Den kommer passa perfekt i vårat stora fina kök. Och det roliga är att jag hittade den bara för att jag var uttråkad, MIO är en stor affär och man slår ihjäl mycket tid där. Och min blick råkade falla på en liten lapp bredvid en dörr där det stod fynd. Och där inne fanns min lampa, 70% billigare... Så nu är jag nöjd !

moralkärring

Barnen har fått slime händer av farmor. Eller, det är döskallar. Slime döskallar som sitter på ett slime snöre. Och här sitter jag och tjatar på barnen om att de ska vara försiktiga när de kastar de där slime sakerna på fönstret för att få dem att fastna där. Sen fastnar det en sån där i taket och jag ska då hjälpa till att ta ner den. Med hjälp av den där andra slimen då såklart. Och jag som fortfarande är så jävla barnslig och faktiskt tycker att sånt där är kul fortfarande tar ju i så in åt helvete vilket resulterar i att den fastnar i lampan som står i fönstret och drar med sig lampa och blomkruka. Så på golvet ligger en kruka, jord och en ledsen blomma och utefter elementet hänger en ledsen lampa... Så kan det gå när "Tjatmoster Moraltant" är i närheten...

längtar så jag håller på att gå sönder


blir så trött

När jag var och handlade häromdagen gick jag förbi tidninghyllan. På omslagen stod det "Gå ner 5 kilo på 5 veckor" och "så ser du tio år yngre ut".
Jag reagerade över det och det gör jag varje gång jag ser de där förbannade tidningsartiklarna. Vart är de där artiklarna om hur man går UPP 5 kilo? Eller, hur man ser äldre ut. När jag var 13 år, ville jag inget hellre än att se ut som 18. Jag känner massa folk som skäms över sitt utseende för att de är för smala. De vill gå upp i vikt. De kämpar varje dag och äter massa olika saker och tränar och grejsar för att gå upp, för att få former. Och sen skriver alla de där jävla tidningarna att man ska gå ner i vikt. Ingen jävel som skriver det där tänker på alla unga tjejer som går runt i affärerna, som ser och läser och tror att man ska vara storlek minimum. Hur fan ser det ut, om alla i hela sverige, skulle väga 45 kilo, och vara allmänt olyckliga? Och samtidigt, hur ska tjejerna kunna ha stora bröst och fin rumpa (som även det är ett jävla ideal alla unga tjejer tror att man ska ha) om de väger 10 kilo mindre än de ska, bara för att det är något sjukt ideal tidningarna kommit på. Fyfan säger jag bara.




Flying without wings

Idag ska jag köpa en ny bil. En ny fin fin bil. En bil som kommer vara min bil. Min helt egen bil! Det känns toppenbra. Men lite läskigt. Men bra! Nu ska jag övningsköra som aldrig förr så att jag får mitt körkort någongång!!


I will never forget, the moment i met

YOU

Första mars

Det är första mars, solen skiner, det är klarblå himmel, torrt väglag och snart börjar nog blommorna växa i vägkanten. Det är EXAKT en månad kvar tills vi blir av med vår lägenhet, tills det bor någon annan där och vi bor i vårt fiiina stora hus.


RSS 2.0