kväll

Var precis hemma hos syster och kollade andra avenyn. Shit i helvete säger jag bara. För er som inte ser på det så åkte en bebis ner för en trappa i vagnen. Herregud. Jag satt och skrek helt hysteriskt och syrran höll för öronen. (vi är normala)

Jag skaffade facebook idag. (är stolt) Eftersom min Karin har tjatat ihjäl sig på mig, (och alla andra för den delen) kände jag att det var dags att ta steget. En stolt Karin skrev till mig direkt när hon insåg att jag hade blivit medlem.
" wohooo förste man att skriva! Oerhört stolt över dig att du tog steget Elin ;) "
"Haha, ja jag är stolt över mig själv jag med. Men efter ditt evig tjat kände jag att jag ville få tyst på dig. Min kära efterblivna vän :) ♥ "

Yes, jag och Karin kallar varandra efterblivna. Vi är lite efterblivna med vår " bråklek " (ni som inte vet vad det är kan googla) Men det är vårt sätt att visa att vi gillar varandra.
Som idag, Karin börjar jävlas, redan innan vi ska gå ner för trapporna. Det fortsätter hela vägen ner, och ut. Karin börjar slåss . Jag kutar helt förtvivlat till Linn, (som är den mogna i vårt lilla umgänge) och skriker ; LIIIIIIIINN KARIN SLÅR MIG, SÄG ÅT HENNE !!!

Yes, vi är också normala, på en egen speciell nivå bara ! :)

Min jävla cp dator har fått något ryck och fått för sig att den ska jävlas. Allt är borta. Eller nej okej , inte allt . Men min bakgrundsbild, min msn, alla program jag laddat ner. Så nu får jag börja om idag, *suck* Sen ska den ju hänga sig konstant så man får ryck och vill slå sönder skiten, men jag överlever. Frågan är ; gör datorn det ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0