detta är en riktig irritationsdag

Jag är så fruktasvärt irriterad.
Dels på alla människor på tunnelbanan och dels på folk som inte tänker sig för innan de pratar. Jag är så trött på alla som är så "platskåta" att de knuffas och sparkas för att komma på tunnelbanan. De skulle säkert kunna mörda för att få en sittplats. Sen är problemet att det är en miljon människor under rusningstrafik och då står alla som packade sillar i hela vagnen och de som slog sig in för att få sittplats är lika ivriga att ta sig av, därför puttas de lite till och alla som står som packade sillar måste flytta sig, putta på andra och blir riktigt irriterade. Man får väl fundera innan man går på tunnelbanan. Vill man sitta och komma av vagnen lite senare eller har man riktigt bråttom och vill kliva av först ? Man kan inte både äta kakan och ha kvar den. Idioter !

Sen de här smartskaften som har en ryggsäck på ryggen, och en väska, eller kanske en vagn, plus ett barn. Visst, vagn och barn, det accepterar jag. Men den där förbannad ryggsäcken. Personen tar först och främst upp två platser i vagnen. Sen ska personen krångla sig ut och då märker den inte att ryggsäcken på ryggen håller på att slå ihjäl alla som kommer i vägen. Man kan ta av sig ryggsäcken och bära den, då har man iallafall lite koll.

Suck, riktigt irritationsmoment i livet.
Men nu är frågan , hur ska det fungera med de nya tunnelbanevagnarna som inte har speciellt mycket platser. Ska alla dessa "platskåta" människor putta undan gravida och gamla för att få sitta ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0