slask

Gud vad trött jag blir.
När det äntligen börjar snöa och hända någonting med vintern så kommer snöslasket och regnet. Och hur bra är det då ? Sen om några dagar blir det minusgrader igen så då blir det is överallt. Och tänk då på alla stackars gamla tanter som är ute och går och halkar och gör illa sig och inte kommer upp.
Då undrar man ju eftersom det finns människor som ber till gud om fint väder och allt annat . Men sägs inte Gud vara en snäll person som har skapat hela världen ? Men om han nu har det borde han vara väldigt smart. Men hur smart är det på en skala att göra så att människor först vblir deprimerade för att det regnar och sen halkar , trillar och kör av vägen för att Gud har sett till att det är svinhalt överallt.
Ja, alla har sin tro och det har jag också, men inte fan är det på Gud iallafall.

Och alla dem som ljuger hela tiden för att få uppmärksamhet då ? Som säger att deras pappa är rikast i världen eller dem som säger att de var i slagsmål med 25 pers när dem egentligen bara bråkade med pappa om vem som skulle dammsuga vardagsrummet. Eller dem som säger att de har haft sex med 15 pers för att verka coola när dem egentligen är oskulder. Varför skaffa sig ett " horrykte" ,som alla tjejer verkar få, bara för att verka lite cool ?
Och dem som är sura och irriterade hela tiden utan att ens själva veta varför.
Och dem som skyller sina fel och brister på alla andra stackars oskyldiga människor.

Ja, herregud, ibland funderar man på saker som gör en så jävla irriterad och förbannad, kanske inte så bra för hälsan och omgivningen, men då har man ju iallafall en anledning till varför man är iriiterad. Tillskillnad från vissa andra.
/ E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0